• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin sizofren annesi...

Walla dogru soluosun ceydacim ama ben bu kadina mumkunse ne bulasmak nede karsilasmak istiyorum. Kadin zaten oglu onla gorusmuyor diyede beni sucluyor ne olsa bana patliyo

evden eşya taşımıyorlar. gelsinler alsınlar diye birşey yok. kimse hastasının kendi bilgileri dışında götürülmesine rıza göstermez, iyilik değildir bu. ve zaten öyle ara polisi ambulansı haydi şunu alın yatırın demekle yürümez bu işler. imzası var, proseduru var sorumluluğu var.

o lafın gelimi gelsinler alsınlar. iyi güzel söylüyosunuzda başka yapılcak ne var bu durumda kızcagız hangisinden vazgecsin ailesindenmi sevdigindemi

Kizlar suan kadinin iyilesmesi iyi yada kotu olmasi inanin umrumda bile degil beni ister ayiplayin ister laf edin olse bir damla gozyasim akmaz o kadin icin benim aileme bunlari yasatmis babama anneme hakaretler kufurler etmis bir insanin ilaci bende olsa vermem okadr degerlidir benim ailem. Kadin babama devleti dolandiran adam senin gibi 50 tane kopek var benim kapimda sen kizni satiosun kizinda karinda egitimli o... Lar der ve daha agza alinmicak bir suru kufur hakaretin uzerine benden merhamet bekleyemez ister hasta olsun ister usta!

Hayir cnm ben anlatamamisim yaptiklarinin normal olmadigni ama bu durumun ogullarini kiskandigi icin yaptiklarini fln dusunuolar

kayınvalide adayının, seni tanımadan önceki davranışları, tavırları normal seyrederken
birlikteliğinizi öğrendikten sonra mı normal dışı olmaya başlamış?

kayınvalide adayının, seni tanımadan önceki davranışları, tavırları normal seyrederken
birlikteliğinizi öğrendikten sonra mı normal dışı olmaya başlamış?

Hayir beni tanidiktan sonrada normaldi gelip istediler nisan yaptik fln sonradan kafai yedi arada yaptigi seler oluodu ama ben normal kaynana davranisi gozuyle baktim yani bukadr ileri gidebilcegini hic dusunmedim. Kimin aklina gelirki kizin babasinin borcunu bilmemnesini arastirmak bir kiz arastirilirken aile kiz iyimi namuslumu nasil insanlar diye arastirilir kredi karti borcu vergi borcu varmi diye arastirmaz kimse kaldiki olsada onu ilgilendirmez

Yani olaylar bunlar kizlar ben nisanlima asigim babamda cok kiymetli ve nisanlim hicbiriyle gorusmuyor benim icin ailesini reddetti ben napcam babami nasil ikna edicem onu kaybetmek istemiyorum:(

canım bence nişanlınla bir olup kendi aileni ikna etmelisin nişanlın ailesinden vazgeçmiş seni sevdigi için şimdi bir olup senin aileni ikna etmelisiniz bence yani ben olsam bunu yapardım

tek oğlan mı nişanlın. yani elti filan var mı? varsa on lara nasıl davranmışlar.
bu ara sen kaç yaşındasın, ne kadarlık bir ilişkiniz var.
bence işin çok zor arkadaşım.
diyelim ki kendi aileni ikna ettin, evlendin, bu kadrın hep sana sorun çıkaracak ve evliliğinin en güzel ilk zamanlarını zehir edecek. nişanlının annesi sonuçta silip atamazsınız. silseniz bie o sizi rahat bırakmaz. sonra seviyorum ama keşke evlenmeseydim dediğinde birde ailen biz demiştik diyecekler.
duygularında değil mantığınla hareket et. bugünü değil geleceği düşün ve Allah'a çok çok dua et. hayırlısının olması için

canım bence nişanlınla bir olup kendi aileni ikna etmelisin nişanlın ailesinden vazgeçmiş seni sevdigi için şimdi bir olup senin aileni ikna etmelisiniz bence yani ben olsam bunu yapardım

CAnim benim bizde ole dusunuyoruz ama bakalim babam nekadr ikna olcak umarim ikna olur :( saol buarada :) siz neseyle safak sayrken ben nelerle ugrasiorum bak gor sukredin walla kizlar halinize masallah diyin kicinizida kasiyin :)

Hayir beni tanidiktan sonrada normaldi gelip istediler nisan yaptik fln sonradan kafai yedi arada yaptigi seler oluodu ama ben normal kaynana davranisi gozuyle baktim yani bukadr ileri gidebilcegini hic dusunmedim. Kimin aklina gelirki kizin babasinin borcunu bilmemnesini arastirmak bir kiz arastirilirken aile kiz iyimi namuslumu nasil insanlar diye arastirilir kredi karti borcu vergi borcu varmi diye arastirmaz kimse kaldiki olsada onu ilgilendirmez

Eprum,cum, bunları şizofreni başlığı altında konuşmak farklı seyredecekken, klasik kayınvalide sendorumu hastalığında konuşmak farklı seyredecektir.

bilinen sendrom ise, iletişimi kesip görüşmeyebilirsin. ailen de aynı şekilde.

babacığın ailesinden sıkıntı görürsün diye seni düşündüğü için olumsuz bakıyor. sen onun hala küçük kızısın, ve alışkanlığı gereği seni koruyor.

nişanlının zaman içerisinde babana güven vermesi,
senin hakkında ona güvenebilmesini sağlaması, inandırması babanın endişelerini azalta azalta bitirebilir.

tek oğlan mı nişanlın. yani elti filan var mı? varsa on lara nasıl davranmışlar.
bu ara sen kaç yaşındasın, ne kadarlık bir ilişkiniz var.
bence işin çok zor arkadaşım.
diyelim ki kendi aileni ikna ettin, evlendin, bu kadrın hep sana sorun çıkaracak ve evliliğinin en güzel ilk zamanlarını zehir edecek. nişanlının annesi sonuçta silip atamazsınız. silseniz bie o sizi rahat bırakmaz. sonra seviyorum ama keşke evlenmeseydim dediğinde birde ailen biz demiştik diyecekler.
duygularında değil mantığınla hareket et. bugünü değil geleceği düşün ve Allah'a çok çok dua et. hayırlısının olması için

Eltim fln yok 2 kardesler gorumcem war yani gorumcemde adi cikti ailesi istanbul disinda yasio ben istanbuldaim gorumcem geldi 1 ay bizde kaldi kanka gibi takildi kendi ewinde kaliomus gibi rahat ettirdik ailesinin yanina donunce benim dedikodumu yapiomus meger bu olaylarda oyle patlak verdi. Ben 25 yasindayim 7 ay once nisanlandik universteden arkdsz biz nisanlimla 4 yildir uniyi beraber okuduk

Eprum,cum, bunları şizofreni başlığı altında konuşmak farklı seyredecekken, klasik kayınvalide sendorumu hastalığında konuşmak farklı seyredecektir.

bilinen sendrom ise, iletişimi kesip görüşmeyebilirsin. ailen de aynı şekilde.

babacığın ailesinden sıkıntı görürsün diye seni düşündüğü için olumsuz bakıyor. sen onun hala küçük kızısın, ve alışkanlığı gereği seni koruyor.

nişanlının zaman içerisinde babana güven vermesi,
senin hakkında ona güvenebilmesini sağlaması, inandırması babanın endişelerini azalta azalta bitirebilir.

Ewet sinirden objektf acamamisim konuyu. Biliorum babaminda niyetini bunlas benide dusunduruyor ama kalbe soz gecmiyor malesef ileriyi goremez oluo insan aptallasio

CAnim benim bizde ole dusunuyoruz ama bakalim babam nekadr ikna olcak umarim ikna olur :( saol buarada :) siz neseyle safak sayrken ben nelerle ugrasiorum bak gor sukredin walla kizlar halinize masallah diyin kicinizida kasiyin :)

ahh canım şafak şimdilik bozmuyoda bende yaklaştıkça dertleneceğim merak etme şu an sorun görünmüyo ama olmadıgından değil yani :)))

gerçekten teşh,s konulmuşmu kayınvalide adayınıza..yoksa çevresimi öyle bir yargıya vardı..:44:

Ewet sinirden objektf acamamisim konuyu. Biliorum babaminda niyetini bunlas benide dusunduruyor ama kalbe soz gecmiyor malesef ileriyi goremez oluo insan aptallasio

kalp anlamasa da mantık söz dinler.

mantıklı bir aşk mutlu eder insanı, aşk evliliği değil.

kalp anlamasa da mantık söz dinler.

mantıklı bir aşk mutlu eder insanı, aşk evliliği değil.

Ben cok zor seven biriyim birakin aski... Oyuzden mantik evliligi yapip ayni evi ayni yatagi paylasamam bu encok evlendigim insana haksizlik olur bence.

hiç bir evlat annesi ile tamamen küs mutlu olamaz..o evlilikte hep bir burukluk olacaktır..iki tarafıda idare etmek ve fazla muhattab etmemek mesele..her şeyi duyurup yansıtmamak..allah korusun büyük bir tartışma yada bir kalp krizi tansyon vakkası bile yaşanabilir..
sevgi çok emek ve fedakarlık ister bu yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın 10 da biri..henüz evlenmemişsiniz...

hiç bir evlat annesi ile tamamen küs mutlu olamaz..o evlilikte hep bir burukluk olacaktır..iki tarafıda idare etmek ve fazla muhattab etmemek mesele..her şeyi duyurup yansıtmamak..allah korusun büyük bir tartışma yada bir kalp krizi tansyon vakkası bile yaşanabilir..
sevgi çok emek ve fedakarlık ister bu yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın 10 da biri..henüz evlenmemişsiniz...

Evet bu larin hepsini dusundugum icin isin icinden cikamiyoruz zaten. Ben sirf aorun cikmasin diye dugun yapmaktan vazgectim enbuyuk fedakarlik bu degilmi :( ben herseyi kaldirirmda ailemle ilgili birsey olunca ne alttan alabiliorum nede dayanabiliorum o yuzden dusunuorum bunun nikahi var hastaligi var kotu gunu var illa karsilasilcak ben napica ozaman babam kalp hastasi onun annesi normal degil babasi seker hastasi offffff

Evet bu larin hepsini dusundugum icin isin icinden cikamiyoruz zaten. Ben sirf aorun cikmasin diye dugun yapmaktan vazgectim enbuyuk fedakarlik bu degilmi :( ben herseyi kaldirirmda ailemle ilgili birsey olunca ne alttan alabiliorum nede dayanabiliorum o yuzden dusunuorum bunun nikahi var hastaligi var kotu gunu var illa karsilasilcak ben napica ozaman babam kalp hastasi onun annesi normal degil babasi seker hastasi offffff

benim eşim rahmetli annesi le ne zamn küs olsak mutsuz modu düşük olurdu..biz kayınvalidemle iyiyisek çok iyi olurdu mutlu olurdu..eşim için çok şeyi sineye çekmiş insanım..

Back
X