Nişanlımın sözleri....!

pembeguvercin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
36
14
3
merhaba bayanlar haftabaşı nişanlım ile tartıştk.
sadece beni kavga ettik diye günde 1 defa arıyor eve gectin mi işten çıktın mı diye.. Oda 45 saniye...
Cumartesi Pazar arkadaşının düğünü var gitmesi gerekiyor. Pazartesi de bizim düğün öncesi fotograf cekimimiz var. Düğünden sonra beni eve bırakırsın kalırız dedim [ evim yaşadığı ve düğün olan şehrin cevresinde bi şehir 45 dk şehirler arası]
İşte nasıl götürüyüm araba yok kiralasam yakıt parası kira parası falan filan vs. derken ben yol parasını veririm dedim..
sen gelme madem ben tek giderim dedi. Bende düğüne yalnız göndermem ..
Öyle dedi diye para hesabı yapıyorsun dedim ve tartıştık..
Cimri olmadığı halde sinirle bana böyle yapıyosun çünkü sen cimrisin dedim..
O da cimri değilim sana bu zamana kadar aldığım kıyafetler gezdirdiğim yerler vs.. başladı ve bana nankör dedi.
Bana dedi ki Çok gec oldu senin ne olduğunu anladım ama iş işten geçti dedi
Bende bu lafı yediremiyorum. İstediğin gibi hayat yok ben elimden geldikçe karşılarım istersen vazgec dedi. Ama sen böyle oldukça çok cektircem sana 50 krş bulamayacaksın dedi. Yazıklar olsun vs...
Sizce suçlu muyum ? abartmış mı ? Ne yapmalıyım ?

Perşembenin gelişi belli olmuş...Buraya boşanıyorum diye konu açmaya aday gördüm sizi
+1
Daha şimdiden böyle kavga ediyorsanız
İleri de kapının önüne koyar bu adam sizi, benden söylemesi.

Her kavgada "onu aldım,bunu ısmarladım" gibi şeyleri duymayı peşinen kabulediyorsanız evlenin . Sürekli başınıza kalkılacak. Sürekli hesap sorulacak. şimdiden belli.

Bu arada "düğüne yalnız göndermem" filan. Hoş şeyler değil.

Herkes bir yerlere yalnız gidebilir.

O konuda bi anlaşalım.

Ben olsam yol yakınken vazgeçerim de. Sizin kararınız.

Her zamah diyorum balık baştan kokar. Sizin tadınız kaçmış bir baştan böyle ufükçtefek görünsede problemli başlayan evlilikler uzun ömürlü olamıyor ben olsam bir daha düşünürdüm?

Aaaa inanmıyorum 😲 eyer sizi gerçekten sevseydi asla çok ağır kelimelerle kırıcı konuşmazdı senin ne olduğunu anladım diyo madem öyle o atsin nişanı

bırakın kendi gitsin düğüne. neden yalnız göndermiyorsunuz ki, benim gelmem için uğraşmayanla zorla neden gideyim. ayrıca cimri olmadığını bilip cimrisin demeniz olmamış.

onun laflarına değinmiyorum, başlı başına yanlış konuşmuş. yani özetle ikiniz de hatalısınız bence.

+1
Daha şimdiden böyle kavga ediyorsanız
İleri de kapının önüne koyar bu adam sizi, benden söylemesi.

Bazılarına eşlerine veya eş adayları için harcadıkları para zul geliyor...Cimri değil diyor ama adam daha cicim aylarında nişanlısınj biyere bırakırken para hesabı yapıyor ama arkadaşının düğününe gidiyor..

Ayrıca çabuk sinirlenip kinlenen tiplerden kesin akrep burcudur

Bazılarına eşlerine veya eş adayları için harcadıkları para zul geliyor...Cimri değil diyor ama adam daha cicim aylarında nişanlısınj biyere bırakırken para hesabı yapıyor ama arkadaşının düğününe gidiyor..

Burcu murcu bilmem ama konu sahibine pek değer verdiğini sanmıyorum

akrep burcunu bir kaç günle kaçırıyor :D Yay

Bence ikiniz de çok çirkin konuşmuşsunuz. Adama hak etmediği halde cimri derseniz o da her şeyi yüzünüze çarpar. Karakterini siz biliyorsunuzdur. İyi hesap yapmış.

45 dk mesafeye araba yoksa sizi nasıl bırakacaktı onu da anlamadım. Ne düşünerek bunu dediniz ? Hem aranız bozukmuş ben olsam hiç yüz vermezdim. O düğüne giderse ben de kafama göre gezerdim tüm gün. Adamı kapacak değiller zaten :)

İlla bu kişiyle evleneceğim diyorsanız çalışın bencede. 2 kuruşun lafını edip duracak gibi.
Size katılırım genelde. Ama bu konuda katılmıyorum.

Eşim bana para lafı etmesin,edemesin diye çalışmak çok kırıcı olurdu.

Calismaktaki amaç hayati paylaşmak olmali.

Lokmalarım sayılmasız diye değil.

Yani bence öyle.

Size katılırım genelde. Ama bu konuda katılmıyorum.

Eşim bana para lafı etmesin,edemesin diye çalışmak çok kırıcı olurdu.

Calismaktaki amaç hayati paylaşmak olmali.

Lokmalarım sayılmasız diye değil.

Yani bence öyle.
Kinaye yaptım orada ben. Zira böyle sözler karşısıda nişanı çoktan atardım. Çok saçma bir nedenden olay bambaşka bir boyuta gelmiş. Alınan verilenin lafını yapan biriyle evlenmezdim.

Back
X