Nişanlımın sürekli etrafa bakma saçmalığı?

Liina

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
128
94
13
30
Selam herkese,
2 yıllık bi ilişkim var nişanlanalı bir yıl oluyor.
Son zamanlarda sürekli bu konudan tartışmaya başladık. Nişanlım sürekli etraftaki kadın/erkek herkesi inceliyor. Bana sarılırken bile görmediğimi düşünüp arkadaki insanlara bakıyor. Bu hafta tatildeyken daha da kötüsü oldu bi önceki gün yine birini inceleyip yorum yaptı ertesi gün karşıdaki kişinin bakışlarını yakaladım.
Nişanlım da sürekli herkese baktığı için farklı anlaşılıyor diye düşünüyorum bu kendini bilmez kadın ortada soytarı gibi dans edince de nişanlımın bakışını gördüm. Sen buna da artık bakacak kadar seviyesiz misin dedim bilinçli olmadığını söyledi. Yolculuk esnasında herkesin saçları dağılabiliyor, gitti hiç üşenmeden saçını yıkayıp yapıp geldi. Yorum yaptığı kişi hakkında saydırıyor ama nedense ben bu durumu buna bağladım. Dış görünüş olarak kendime çok güveniyorum, ama elime su dökemeyecek insanların da böyle yaptığını görünce çok sinirlerim bozuldu. Kızlar durumu yorumlar mısınız? Benim geçmişten gelen bi güven problemimiz var belki bununla alakalı diye de düşünüyorum ama kadınların hisleri de çok güçlü oluyor bunu da inkar edemiyorum. Nişanlım beni her zaman alttan alıyor ve az önce senin bana güvenmediğini düşünüyorum dedi ben de öyle düşünüyorsan ona göre hareket ederiz bi daha görmezsin dedim. Durum çok can sıkıcı oldu. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı

Nisanlinin dedigi gibi insan bakar yani dışarda çevresine. Yiycek gibi bakiyorsa itici olurda siz buna taktikca daha da gözünüze batar normal görüşü bile gözünüzde büyür, onunda daha çok ilgisini çekebilir.
Kafa yorma bence, rahat ol. Sana da bakan vardır. Insan bakar yani. Ben güzel kiz görünce daha bi bakiyorum istemsizce sen bakmiyor musun? Bakış var bakış var tabi.

Bir kadın bu tarz konularda hislerin de asla ıskalamaz hep 12 den vurur. Kimi görmezden gelir, kimi kendini avutacak birşeyler bulur üstünü kapatır kimi de resti çeker asla evlenerek riske girmez. Sen hangisini tercih edersin?

Gerçek yönünden ele almak istiyorum olayı. Ne üstünü kapatmak, ne de reddetmek.

Ne var ki bunda bu kadar abartacak bende herkese bakarım bişeyler derim baltıklarım hakkında. Tatile gitmişsiniz dans eden kadına bakmış ee ne var bunda gözüne bantmı taksın adam dışarıya çıkınca ? Bence çok gereksiz abartmışsın insanız sonuçta gözümüzümü kapatalım yanımızda eşimiz sevgilimiz varken ?

Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz? Adamın dikkatini çeksin diye yaptığı soytarılık kalmayan birini görünce olsun çevrede herkes herkese bakar mı diyorsunuz?

Geçmişteki güven probleminiz ne aldatti mi sizi ?

Evet, herkes herkese bakar. Ben demiyorum ki sadece bana kilitlensin. Ben dışarda güzel bi kadın görünce bile böylesi de var gördün mü diyen bi insanım. Ama nişanlım bana sarılırken fark etmeyeceğimi sanıp arkadan da insanlara hala bakıp duruyorsa ki o topluluğun içinde de beni gıcık etmiş birisi varsa rahat olamam.

Insanlar senin eline neden su dokmek istesin kuzum?
Şu neden yanlış anlaşıldı ben anlamadım şimdi.
Nişanlıma da söylüyorum, dış görünüş olarak benden çok çok alt seviyede birine dönüp bakarsa ben bunu kabullenemem. Aynı şey gibi oluyor; siz dünyanın en ihtişamlı tablosunu çiziyorsunuz. Kağıtta öylesine duran bi resim bakılmaya değer bulunuyor.

Nisanlinin ki igrenc buldugum bir sey hic bir kadin kabullenemez ki bunu goz kapaklarina sahip olmali aldatmanin cesitleri var otobuste minibuste sokakta flort ediyor insanlar bakislariyla bu baska ama senden alt seviye gibi bir durumu dusunmemelisin kime gore neye gore yani guzellik gorecelidir? Kendi guvenle kibir karistirmamali

Ben her şeyi gerçekliğiyle söyleyen bi insanım. Kimseye bişey kanıtlama gibi bi durumum da söz konusu değil. Ortada olay şeyleri göreceli kavram diye kapatıp görmezden gelemiyorum

Sizden üst seviye ye bakabilir yani bu düşünce çok saçma ..

Kimse elime su dökemez? Ortada soytarı gibi dans eden kadın? Pardon kadın dans ederken size mi soracak dans etti diye soytarı mı oldu? Nişanlınız gözlerine hakim olup bakmayı versin ya da bu kadar rahatsızsanız ayrılırsınız. Hoş çoğu kişi bakıp yorum yapar adam kadın erkek herkese bakıyor yolda yürürken vs önüne bakacak hali yok. Bu kadar özgüvensiz olmayın

Boş feministlik kasmayın. Adam tenezzül edip bile bakmazken yolculuk esnasında binbir türlü soytarılık yapıldı evet. Hanginiz eşinizin veya nişanlınızın başında dikkat çeksin diye boş boş har

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…