Burada eşin \nişanlının tavrı önemli. Eşime birinin baktığını görsem umursamam bile çünkü önemli olan eşimin bakıp bakmadığıdır benim için.Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz?
Madem bakmıyor niye konu açıyorsunuz normalde bakıp yorum yapıyor herkes gibi bunda ne gibi anormallik var? Ve evet kalkıp insanlara soytarı diyemezsiniz canı istemiş oymamış sizi enterese eden bir durum yok. Bakmıyormuş zaten siz niye taktınız? Kesinlikle özgüveniniz yok. Bu arada elime su dökmeyen kızlar vs lafınız çiğ zira kime göre neye göre ? Güzel bir kadın vardır seksi kadın vardır normal tipte bir kadın vardır ama o kadın cool olabilir herkes sadece dışardaki kaportaya bakmıyor. Mesela zeki kadınlar daha çekicidirBoş feministlik kasmayın. Adam tenezzül edip bile bakmazken yolculuk esnasında binbir türlü soytarılık yapıldı evet. Hanginiz eşinizin veya nişanlınızın başında dikkat çeksin diye boş boş hareketler yapan birine feministlik kasar? Hepiniz de sinirlenirsiniz. Bu kadar empati yoksunu olmayın lütfen. Nişanlımla bu konuyu konuştuktan sonra kendisinin de dediği şey zaten artık insanlar bunuda mı yapıyor diye yorumlaması.
Hey sen ne kasıyorsan kasmaMadem bakmıyor niye konu açıyorsunuz normalde bakıp yorum yapıyor herkes gibi bunda ne gibi anormallik var? Ve evet kalkıp insanlara soytarı diyemezsiniz canı istemiş oymamış sizi enterese eden bir durum yok. Bakmıyormuş zaten siz niye taktınız? Kesinlikle özgüveniniz yok. Bu arada elime su dökmeyen kızlar vs lafınız çiğ zira kime göre neye göre ? Güzel bir kadın vardır seksi kadın vardır normal tipte bir kadın vardır ama o kadın cool olabilir herkes sadece dışardaki kaportaya bakmıyor. Mesela zeki kadınlar daha çekicidir
Feministlik sanırımHey sen ne kasıyorsan kasma
Sağ ol kız ellerin dert görmesin içimden geçenleri yazıyorsun zira ben laf anlatmaya üşendim.Madem bakmıyor niye konu açıyorsunuz normalde bakıp yorum yapıyor herkes gibi bunda ne gibi anormallik var? Ve evet kalkıp insanlara soytarı diyemezsiniz canı istemiş oymamış sizi enterese eden bir durum yok. Bakmıyormuş zaten siz niye taktınız? Kesinlikle özgüveniniz yok. Bu arada elime su dökmeyen kızlar vs lafınız çiğ zira kime göre neye göre ? Güzel bir kadın vardır seksi kadın vardır normal tipte bir kadın vardır ama o kadın cool olabilir herkes sadece dışardaki kaportaya bakmıyor. Mesela zeki kadınlar daha çekicidir
Teşekkür ederim bebeğimSağ ol kız ellerin dert görmesin içimden geçenleri yazıyorsun zira ben laf anlatmaya üşendim.
Teşekkür ederim bebeğim
Belki de nişanlıniz sizi dünyanın en ihtişamlı tablosu olarak görmüyor, sizi yetersiz buluyordur. Sizin kendinizi degerlendirmeniz ne kadar objektif ya da belki nisanliniz soytarı gibi dans edenleri çekici buluyordur.Şu neden yanlış anlaşıldı ben anlamadım şimdi.
Nişanlıma da söylüyorum, dış görünüş olarak benden çok çok alt seviyede birine dönüp bakarsa ben bunu kabullenemem. Aynı şey gibi oluyor; siz dünyanın en ihtişamlı tablosunu çiziyorsunuz. Kağıtta öylesine duran bi resim bakılmaya değer bulunuyor.
nişanlım bana her dakika iltifat eden bir adam. onlar ve benim adımı aynı yerde geçirecek birisi zaten değil. bunun karşılaştırmasını yapmak da size düşmüyor. her zaman derler; kadının düşmanı her zaman kadındır bu yorumlar sayesinde geri hatırlıyorum hahahaBelki de nişanlıniz sizi dünyanın en ihtişamlı tablosu olarak görmüyor, sizi yetersiz buluyordur. Sizin kendinizi degerlendirmeniz ne kadar objektif ya da belki nisanliniz soytarı gibi dans edenleri çekici buluyordur.
Bir insana her dakika iltifat etmek çok mümkün gelmiyor insan doğasına çok uygun değil .Onlar derken burda kadın düşmanlığı yapan , otekilestiren sizsiniz. Ben değil siz karşılaştırma yaptınız , ben insanları kiyaslamiyorum. Nisanliniz sürekli baktığına göre demek ki aradığı başka şeyler var , yoksa neden diğer kadınlara bu kadar baksınnişanlım bana her dakika iltifat eden bir adam. onlar ve benim adımı aynı yerde geçirecek birisi zaten değil. bunun karşılaştırmasını yapmak da size düşmüyor. her zaman derler; kadının düşmanı her zaman kadındır bu yorumlar sayesinde geri hatırlıyorum hahaha
Adam sizdeki özgüven problemini bildiği için kendinizi yetersiz hissetmeyin diye iltifata boğuyor muhtemelen.nişanlım bana her dakika iltifat eden bir adam. onlar ve benim adımı aynı yerde geçirecek birisi zaten değil. bunun karşılaştırmasını yapmak da size düşmüyor. her zaman derler; kadının düşmanı her zaman kadındır bu yorumlar sayesinde geri hatırlıyorum hahaha
Ben olsam ileride ben sana yaparım öyle fazlasını oho fln der dikkati kendime cekerdim.Yanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz? Adamın dikkatini çeksin diye yaptığı soytarılık kalmayan birini görünce olsun çevrede herkes herkese bakar mı diyorsunuz?
Biri eşime sürekli bakıyorsa bende ona bakarım, yok arada bir göz atıyorsa sallamam, gerçekten abzürt bir şekilde bakıyorsa çok canın çekti galiba vereyimmi bir fırt derimYanınızda eşinize veya nişanlınıza sürekli bakan birine nasıl tepki veriyorsunuz? Gözünüzü mü kapatıp kabul ediyorsunuz? Adamın dikkatini çeksin diye yaptığı soytarılık kalmayan birini görünce olsun çevrede herkes herkese bakar mı diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?