Selam herkese,
2 yıllık bi ilişkim var nişanlanalı bir yıl oluyor.
Son zamanlarda sürekli bu konudan tartışmaya başladık. Nişanlım sürekli etraftaki kadın/erkek herkesi inceliyor. Bana sarılırken bile görmediğimi düşünüp arkadaki insanlara bakıyor. Bu hafta tatildeyken daha da kötüsü oldu bi önceki gün yine birini inceleyip yorum yaptı ertesi gün karşıdaki kişinin bakışlarını yakaladım.
Nişanlım da sürekli herkese baktığı için farklı anlaşılıyor diye düşünüyorum bu kendini bilmez kadın ortada soytarı gibi dans edince de nişanlımın bakışını gördüm. Sen buna da artık bakacak kadar seviyesiz misin dedim bilinçli olmadığını söyledi. Yolculuk esnasında herkesin saçları dağılabiliyor, gitti hiç üşenmeden saçını yıkayıp yapıp geldi. Yorum yaptığı kişi hakkında saydırıyor ama nedense ben bu durumu buna bağladım. Dış görünüş olarak kendime çok güveniyorum, ama elime su dökemeyecek insanların da böyle yaptığını görünce çok sinirlerim bozuldu. Kızlar durumu yorumlar mısınız? Benim geçmişten gelen bi güven problemimiz var belki bununla alakalı diye de düşünüyorum ama kadınların hisleri de çok güçlü oluyor bunu da inkar edemiyorum. Nişanlım beni her zaman alttan alıyor ve az önce senin bana güvenmediğini düşünüyorum dedi ben de öyle düşünüyorsan ona göre hareket ederiz bi daha görmezsin dedim. Durum çok can sıkıcı oldu. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı