Nişanlımın sürekli zekamı hafife alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun için mi gitmedin. Şimdiden seni ezen ve ilerde de aynı şeyi yapacak olan kişi için mi

Konu sahibi böyle bir insanla neden evlenmek istiyorsun? Adam enerji dusmani. Simdiden senin kendini kotu hissetmen icin bir mudahale halinde. Bir sure sonra sen de ona hak vermeye baslayacaksin. Onun manipulasyonlarina gelip Adamdan cok daha iyi kazanan-isi gucu parasi -titri olan ama dayak yedigi aldatıldığı halde hala ayrilmaya cesaret edemeyen KK kadinlari gibi olacaksin
Hic o tarz konulara denk geldin mi? 10 yilim dolacak neredeyse KKda. Hiç şaşmaz. Bu tarz kadinlarin hayatindaki manipülatör alttan alta öyle davranir ki kisi kendini gercekte de saf-salak-beceriksiz-cirkin vs hisseder. Sayfalar dolusu "asil kocan pısırık, ayril gitsin. Sen ağasın paşasin yaparsin" yorumu da duysa kisi icindeki eziklikten kurtulamaz ve kendisini ezen guce muhtac hisseder. Ve bu tarz konularda hep derler ki "zamaninda ne kadar da ozguvenliydim. Bu hale nasil geldim hic anlamadim"
Yillar sonra boyle bir konu figürü olmak istemiyorsan o guzel zekani kullan ve postala bu adami.

Sizi iyi kötü yaptığınız her şeyde destekleyecek, olunlu olumsuz her özelliğinizle kabul edecek birine eş demenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bana akıl verin. Haddini güzelce bildirmek istiyorum. Kırıldığımı anlasın ama onu ezmeden nasıl yapabilirim bunu?
Bildiremezsin çünkü sen zaten kendine yapacagini yapmisin ha birde o adam kompleksli değişmez adam gibi olsa arkanda durur zaten başarınla gurur duyar seni aşağıya çekmeye çalışmaz.
Eşim eğlendiğimizde bir şirkette çalışıyordu memur diyeyim aradan 8 sene geçti şimdi üst düzey çalışıyor bense lise mezunuydum ama okumak en büyük hayalimdi uzaktan eğitime eşim kaydimi yaptırmış hayalini gerceklestir dedi bu ani asla unutamam.
Şimdi geldigimiz noktada evet eşim üst duzey çalışıyor ben evdeyim uzaktan eğitime devam ediyorum ama bana danışır benim aklima çok güvenir elinden geleni yapar ki normal olan da bu değil.mi zaten hani aman benim kocisim boyle diye.ovmek icin yazmadim.
Sadece kızdım.uzuldum size acikcasi bu kadar başarılı ayaklari üstüne duran genç bir kadin neden böyle bir hodukle diye

Son cümlenle nişanlına hak verdim. bir insan kendisinden bu kadar aşağıda bir adam için son cümlede söylediğin şeyi yapıyorsa kesinlikle zeki değildir

Ah keşke kariyerinizde ilerleseydiniz. Bence ona vereceğiniz en güzel ders tekrardan kendinize güzel bir kariyer fırsatı yaratıp bu sefer gözüne soka soka gitmek olur. Ben olsam öyle yapardım.

Onun aşağılık kompleksi başınıza çok iş açar. Sizin kıymetinizi bilmeyen birini pohpohlayıp durmayın bence. Ben olsam haklısın ben zeki olsam seni seçmezdim der kendine gelmesini sağlardım. Benden söylemesi sen kendini kötü hissetmesin diye pohpohladıkça o gerçekten kendisinin mükemmel olduğuna inanır ve sana psikolojik şiddet uygular. Benim de kıvrak zekam eşimden çoktur ama onun da sözel zekası yüksektir. Ama ikşmizde sürekli birbşrimizi takdir ederiz. Bazen bakarım çok kendini beğenmeye başlar. Hemen havasını alırım.

Bana da pek Zeki biri gibi gelmediniz.. niye böyle birine bu kadar çok değer veriyorsunuz ki birisi için doktora yakmak akıllı insanin yapacağı iş değil..
Akıllı olmak farklı zeki olmak farklı. Çok zeki insanlar var duygularıyla hareket edip hayatlarını mahveden.

Gercekten zekiyim diyorsanız yapilacak sey belli cunku hersey ortada anlattiklariniza gore.... kocaniz deil bu adam sadece nisanliniz hal boleyken boleyse sizle nikahlandigi zaman da beter olur. Kariyer diyorum baskada bisi demiyorum..

Ha küçük bir not alanımda dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birinden aldığım doktora kabulünü bu beyefendi için yaktım, yurtdışına gitmedim.

Şu yukardaki kısmı okuyuncaya kadar bende sizin zeki olduğunuzu ve nişanlinizin aşağılık kompleksine kapıldığı için sizi zeki bulmadığını düşünmüştüm..ama o da ne..bir erkek için geleceğini çöpe atmak,çok daha iyi bir konumda olabilecek iken bir erkek için vazgeçmek..Hiç te zekice bir davranış olmasa gerek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…