Hayret bir şey,kadın sanki ben çok zekiyim demiş.Ya biraz dürüst olun,iyi bir üniversitede iyi bir akademik kariyer yapmak o kadar da kolay bir şey değil.O sınavlarda ilk 500'e girmek de herkesin yapacağı bir şey değil.Evet çalışmak çalışmak da kafanız basmıyorsa sabah akşam fizik çalışsanız yine yapamazsınız.Bal gibi de övünecek bu kadın,ne bu kıskançlık anlamadım ki ? Sırf ortalama üstü bir eğitim aldı diye bunu belirtmesi suç yani.Bu toplum ne zaman şu azınlığın tarafı/garibanın tarafı psikolojisinden kurtulacak merak ediyorum.Sırf kadın başarılarını saydı diye herkes adama hak vermiş birden,daha doğrusu adamın söylediği şeyi baştan sona görmezden gelenler var.Kadının başarısı,zekaya mı dayalı çalışmaya mı ; bu konuşuluyor,şaka gibi.
Kariyer yapan kadınsınız siz de biraz kararlarınızı kendiniz için alın bu noktadan sonra.Bir erkek için asla ama asla kariyerinizi feda etmeyin.Olabilir,insanız,belki de duygularınızı bazen mantığınızın önüne koyuyorsunuzdur,ama böyle konularda yapmayın artık bu da size ders olsun.
Bir de kırmadan nasıl söylerim demişsiniz de kırın gitsin.Size sen zeki değilsin diyen birini düşünmeyin,yukarıdaki söylediğim gibi,mantığınız ön planda olsun.Sizi üzeni siz de üzün.