Nişanlımın tavrı

Ciceksizguller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
71
34
3
33
1 haftalığına başka bir şehire akrabama ziyarete gidecektim. Nişanlım gitmemi istemiyordu ama özlediğim için gitmek istedim. Gitmemi istemedi ama akrabam neticede özlemiştim sitem etsede yinede birşey demedi. Gideceğim günden önce annesi aradı, telefonda konuştuk ettik kapattık. Annesine gideceğimden bahsetmedim. Nişanlım söylemiştir biliyor diye düşündüm. Bir de önemsemedim de ee bende şuraya gideceğim demedim. Gerek bulmadım Konuşurken de babam geldi eve, ona da söylemek için eve gelmesini bekliyordum. Telefonda kadına söylerken duysun istemedim. Neticede söylemedim.

Nişanlımın annesi de sormuş. Eee cıceksizguller nasıl diye.. Nişanlım da iyi napsıın bilmem nereye gitti demiş. Annesi de eee biz dün konuştuk bana demedi falan demiş... Nişanlım da gelmiş bana diyor ki eee sen anneme gideceğim dememişsin . Şimdi emin ol çok iyi oldu benden duyduğu. Böyle böyle oldu haliyle hayal kırıklığı ile eee biz dün konuştuk bana birşey demedi, falan demiş. Bana kızdı falan .

Açıkçsı endişelendim bu tavra. Neticede ben Bir yere gideceğim zaman illa söylemek zorunda değilim Buraya gidiyorum diye. Kendi babama daha söylememiştim Adam odaya girince telefonda söylerken duysun da istemedim.

Annesi beni sorunca. İyi napsın bilmem nereye gitti diyince nişanlım. Hayal kırıklığı ile eee bana söylemedi dedi diye dönüp bana kavga etmesini anlayamadım.

Siz olsanız ne düşünürsünüz. Ben çok endişelendim. Evlendiğimde Birşey yapsam beni yanlış anlasa yüz falan assa direk kavga falan edecek heralde.
Kötü bir niyetim de yoktu ki. Bana güzelce söylemiş olsaydı nişanlım, böyle olmuş alınmış annem falan dese ben kendim arar anne böyle oldu ondan demedim o an alınma falan der gönül alırdım. Nişanlım kavga edince bende aramadım. Tepki gösterdim. Annesinin yüzü düştü diye bana böyle kavga edicek se ilerde çok sorun yaşayabiliriz dedim.. Orda tavrın " bana söyledi anne. O an aklına gelmemiştir söylediğimi düşünmüştür" falan olmalıydı dedim.. Nişanlım da ben tepki gösterince ben akrabamı ziyarete başka bir şehre gideceğim diye kızdığını falan söyledi Bana kızacak yer arıyormuş da ondan kızmış

Son düzenleme:
Bu kadar küçük bir meseleden nem kapıyorlarsa oturun bir ilişkinizi gözdeb geçirin. Bana tuhaf geldi. Benim nişanlım olacak annesi gittiğim yeri söylemedim diye alınganlık yapacak bana biraz tuhaf geldi. Haber versem ne olur vermesem ne olur. Masrafları karşılayacaktı herhalde

Annesinin yüzü düştü diye bana böyle kavga edicek se ilerde çok sorun yaşayabiliriz dedim.. Orda tavrın " bana söyledi anne. O an aklına gelmemiştir söylediğimi düşünmüştür" falan olmalıydı dedim. Ki kendi annesi benim anneme laf ettiğinde sesimi dahi çıkarmadım
Daha şimdiden ailenize laf ediyor siz bişey demiyorsunuz ?
Harika. Ozaman tabiki kendi annesine toz kondurmaz sizi de rahatlıkla ezer :kahve:

Şuna açıklık getireyim. Annem nişanlımı aramıyor. Oğlum nasılsın falan diye aramaz. Kendince sebebi var. Annesi, annem için şöyle bir laf söyledi. "Aramadığı oğlunun resmini mi WhatsApp durumuna koymuş ." bende birşey demedim o an.. Diyemedim çünkü şaşırdım.
Bu kadina cevap vermediginiz surece sizden her seyin hesabini soracak bunu biliyorsunuz degil mi? Annenizi de kendinizi de bu zihniyeti tasiyan insanlara ezdirmeyin

ona neymiş ya

anneni neden ezdirdin elaleme yanlış yapmışsın. bir daha yapmazsın öğrenmiş oldun.

bi de kv ile telefonlaşmalar hoş değil bence. kavga çıkarmak için aranıyor gibi sizi araması geldi bana bulmuş da.

kv aranızı bozmaya çalışıyor olabilir mi

Birşey diyemedim o an . Tutulur kalırsın ya işte. Öyle oldu
Tutulmayın. Gerçekten yapmayın bunu. İki günlük insanlar için ailenize en ufak bişey dendiğinde tepki veremezseniz sonrasında çok üzülürsünüz. Bak o bişey dedirtmiyor ya da annesine karşı tutumu nasıl. Sizde ona göre davranın

ona neymiş ya

anneni neden ezdirdin elaleme yanlış yapmışsın. bir daha yapmazsın öğrenmiş oldun.

bi de kv ile telefonlaşmalar hoş değil bence. kavga çıkarmak için aranıyor gibi sizi araması geldi bana bulmuş da.

kv aranızı bozmaya çalışıyor olabilir mi
Bilmiyorum.. Benle çok iyi. Bende iyi davranıyorum..

Tutulmayın. Gerçekten yapmayın bunu. İki günlük insanlar için ailenize en ufak bişey dendiğinde tepki veremezseniz sonrasında çok üzülürsünüz. Bak o bişey dedirtmiyor ya da annesine karşı tutumu nasıl. Sizde ona göre davranın
Çok haklısınız Bende o an tutuk kaldığım için çok üzüldüm

Gazan mubarek olsun. Nur topu gibi bir kaynanan olmus.
Bu kadindan cekecegin var. Nisanlindan da.
Valla ne istiyor bu koca koca kadinlar gencecik ciftlerden anlamiyorum. Ona ne nereye gideceginden.. lükse bak birde kiriliyormus.
Halbuki çok iyiyiz. Belki de kendi oğlu annesinin üzülmesini istememiş olabilir mi tepki vermiş olabilir mi

1 haftalığına başka bir şehire akrabama ziyarete gidecektim. Nişanlım gitmemi istemiyordu ama özlediğim için gitmek istedim. Gitmemi istemedi ama akrabam neticede özlemiştim sitem etsede yinede birşey demedi. Gideceğim günden önce annesi aradı, telefonda konuştuk ettik kapattık. Annesine gideceğimden bahsetmedim. Nişanlım söylemiştir biliyor diye düşündüm. Bir de önemsemedim de ee bende şuraya gideceğim demedim. Gerek bulmadım Konuşurken de babam geldi eve, ona da söylemek için eve gelmesini bekliyordum. Telefonda kadına söylerken duysun istemedim. Neticede söylemedim.

Nişanlımın annesi de sormuş. Eee cıceksizguller nasıl diye.. Nişanlım da iyi napsıın bilmem nereye gitti demiş. Annesi de eee biz dün konuştuk bana demedi falan demiş... Nişanlım da gelmiş bana diyor ki eee sen anneme gideceğim dememişsin . Şimdi emin ol çok iyi oldu benden duyduğu. Böyle böyle oldu haliyle hayal kırıklığı ile eee biz dün konuştuk bana birşey demedi, falan demiş. Bana kızdı falan .

Açıkçsı endişelendim bu tavra. Neticede ben Bir yere gideceğim zaman illa söylemek zorunda değilim Buraya gidiyorum diye. Kendi babama daha söylememiştim Adam odaya girince telefonda söylerken duysun da istemedim.

Annesi beni sorunca. İyi napsın bilmem nereye gitti diyince nişanlım. Hayal kırıklığı ile eee bana söylemedi dedi diye dönüp bana kavga etmesini anlayamadım.

Siz olsanız ne düşünürsünüz. Ben çok endişelendim. Evlendiğimde Birşey yapsam beni yanlış anlasa yüz falan assa direk kavga falan edecek heralde.
Kötü bir niyetim de yoktu ki. Bana güzelce söylemiş olsaydı nişanlım, böyle olmuş alınmış annem falan dese ben kendim arar anne böyle oldu ondan demedim o an alınma falan der gönül alırdım. Nişanlım kavga edince bende aramadım. Tepki gösterdim. Annesinin yüzü düştü diye bana böyle kavga edicek se ilerde çok sorun yaşayabiliriz dedim.. Orda tavrın " bana söyledi anne. O an aklına gelmemiştir söylediğimi düşünmüştür" falan olmalıydı dedim. Ki kendi annesi benim anneme laf ettiğinde sesimi dahi çıkarmadım ... Onu anlattım örnek verdim. Nişanlım da ben tepki gösterince ben akrabamı ziyarete başka bir şehre gideceğim diye kızdığını falan söyledi Bana kızacak yer arıyormuş da ondan kızmış

Kendini çok açıklama ihtiyacı duyuyorsun.
Burdaki yazından bile belli bu, aynı şeyi dönüp dönüp anlatmışsın.
Tamam dememişsin ne olacak yani kestir at,tavrını koy kimseye laf ettirme. Nişanlın dahil.
O zaman herkes durması gereken yeri bilir.
Arayıp ta vay şu şu sebepten söylemedim deme bence hiç gerek yok.

Kendini çok açıklama ihtiyacı duyuyorsun.
Burdaki yazından bile belli bu, aynı şeyi dönüp dönüp anlatmışsın.
Tamam dememişsin ne olacak yani kestir at,tavrını koy kimseye laf ettirme. Nişanlın dahil.
O zaman herkes durması gereken yeri bilir.
Arayıp ta vay şu şu sebepten söylemedim deme bence hiç gerek yok.
Haklısınız. Gerçekten çok haklısınız

Back
X