- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi kimbilirkim
-
eger esınle nıkah var fakat dugun olmamıs sanırım ben olsam aılemı ıncıtecek bısey yapmazdım
gelsin 3ayın hasretini doyaa doyaaa çıkartın. eğlenin gülün. kim ne derse desin. bu senin hayatın. insan kendi hayatını doyasıya yaşamayacaksa yaşamanın ne anlamı kalır ki. boşveeeeer.
hayat sevince güzel... sevince tatlı günler... bir kuşu kelebeği... bir taşı sevin demiş ayşecik.
canım kim nederse desin sen seni mutlu edecek olanı yap kimseyi umursamadan istemedigin bir durumla karşılaşsan bile ailenin eninde sonunda sana destek verecegini düşünüyorum zaten onları mahcup etmekten bu kadar korktugundan belli ailenin istemicegi bişey yapmayacagın
Çok komik konuşuyorsunuz bazen. Aileyle ne alakası var. Kadın kocasının yanında kalacak yahu... Ha düğün gecesi birlikte olur kendi tercihidir, hayalidir orası başka ama ailesini inciltme gibi bir durum söz konusu bile değil... Kocası ayol kime ne.
Çok komik konuşuyorsunuz bazen. Aileyle ne alakası var. Kadın kocasının yanında kalacak yahu... Ha düğün gecesi birlikte olur kendi tercihidir, hayalidir orası başka ama ailesini inciltme gibi bir durum söz konusu bile değil... Kocası ayol kime ne.
Yapı olarak benzediğimizden anlayabiliyorum sizi, çevreden çekinmekte haklısınız
Zira öyle zihniyetler var ki AYNI EVDE KALMAYI = İLİŞKİYE GİRMEK sanıyorlar
Masumiyetini yitirmiş olduklarından sanırım..
Ben eminim ki siz gözgöze bile bakınca utanan yüzü kızaran insanlardansınız , bende çok çekinirdim ve aileme laf gelmesinden korkardım ama masumane bir arada olup vakit geçirmeyi de çok isterdim açıkçası
düğünümüz olmadı henüz. tayin için nikah yaptık
nişanlınız değil ki eşiniz o sizin. gelip kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?