• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yanımda kalması

nişanlımla birlikte olarak yanlış bişey mi yapıyorum yazmadım ki ama ben? nişanlımın bende kalmasıyla yanlış bişey mi yapıyorum die sordum. bende kalması demek birlikte olucaz anlamına nasıl geliyor ben de onu anlamıyorum

o senin nişanlın değilki, kocan

bu arada korunma kelimesi geçmiş ve kızmışsın

bir bayan kocasıyla beraber olabilir, çok normal birşey
bizdede oluyor ayda yılda bir

şimdi benim anlamadığım bişey var, ilk yorumda nişanlım benim yanımda kalsa soranlara ne derim aileme nederim hesabı yapıyorsun ama son yorumlarında elalemin ne dediği benim için önemsiz falan yazmışsın o benim kocam tarzında yorumların var sen zaten kafanda olayı çözüp kararı vermişsin zaten ,buraya konu açma sebebini anlayamadım

herşey birbirimize söz verdğmz gibiydi.. benm hayalime ve yaşamak istedğm zamana saygı duyuyo nişanlm zaten bu lafta kalmadı ;)) tabiki kardeş kardeşe de değildik ama yaşanmaması gereken hiçbişey yaşanmadı. o yüzden de ona olan güvenm katkat arttı. daha fazla aşık oldum ve düğün günümüzün çok güzel bi gün olacağından da emin olddum :) bu iş hormonlarda değil kişilerde bitiyor şekerim...;))

altını çizdiğim cümleyi açarmısın?

valla ben böyle birşey yazmış olsam, şunu demek isterdim

"son noktayı koymadık ama tüm detaylar tamam" +18 olmadan ancak bu şekilde anlatabilirdim :))

o zaman niye sinirleniyor korumayı unutma diyen arkadaşa
bu ne yaman çelişki :55:

valla öyle yazanlar kusura bakmasın ben de anlamıyorum
hani sevişme bilmem ne tamam bi penetrasyon yok
hani penetrasyon olmadı diye böyle kişiler kendini bakire sanmıyo mu bi de
lafım konu sahibi sana değil genel

''Ya nasıl bir düşünce sisteminiz var, bu genişlik nedir- nedendir anlamış değilim. Türk toplum baskısını geçin ya, vicdanınıza sorun. O insanın nikah dediği şey muhtemelen iyi kalpli ailesinin kızı nişanlısıyla elele gezerken günaha girmesin diye yaptırdığı imam nikahıdır, fırsatını bulunca eve atmaya çalışıp 'hasret gidermek' adı altında saçma sapan şeyler yaşaması değil. Önceki mesajlarda, eline sağlık, nikahın duyuru olduğu belirtilmiş, doğrudur. Nikah, insanların senin biriyle evli olduğunu bilmesidir. Siz nişanlıyken kim evli görüyor Allah aşkına?
Şimdi buna yargılamayın size ne gibi cevap yazanlara söyleyeceğim tek şey, siz de paylaşmayın arkadaşım!!!

Yanlış anladımsa düzeltin lütfen, elele gezmek günah mı demek isteniz ??? Yoksa ben mi okuduğumu anlayamıyorum !!!

ne diyelim arkadaşım..anlam veremiyorum bu nasıl bir zihniyettir..

cümlelerin sahibi arkadaş eger evliyse esiyle nikahta tanısmıs galiba.

'Bir erkek ne zaman bir kadınla yalnız kalırsa üçüncüsü şeytandır.' (Hadis-i Şerif)

ayrıca anladığım kadarıyla da dini nikah yokmuş...

sanırım benim açımdan doğru olan nedir anlaşılmıştır...

''Ya nasıl bir düşünce sisteminiz var, bu genişlik nedir- nedendir anlamış değilim. Türk toplum baskısını geçin ya, vicdanınıza sorun. O insanın nikah dediği şey muhtemelen iyi kalpli ailesinin kızı nişanlısıyla elele gezerken günaha girmesin diye yaptırdığı imam nikahıdır, fırsatını bulunca eve atmaya çalışıp 'hasret gidermek' adı altında saçma sapan şeyler yaşaması değil. Önceki mesajlarda, eline sağlık, nikahın duyuru olduğu belirtilmiş, doğrudur. Nikah, insanların senin biriyle evli olduğunu bilmesidir. Siz nişanlıyken kim evli görüyor Allah aşkına?
Şimdi buna yargılamayın size ne gibi cevap yazanlara söyleyeceğim tek şey, siz de paylaşmayın arkadaşım!!!

ne diyelim arkadaşım..anlam veremiyorum bu nasıl bir zihniyettir..

cümlelerin sahibi arkadaş eger evliyse esiyle nikahta tanısmıs galiba.

Konu sahibinin resmi nikahı var

Back
X