• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yanımda kalması

yaaaaa tabikisi gelsinnnn :) ne olacakkkk kocan o senin... göstermelik düğünmü lazımmm kocan olması için.. boşver tatlımmmm sevdiğinle olmanın tadını çıkarrrrr takma kimseyi...

Nikahlıysanız kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz ne aileniz ne de başkası karşısında rencide olunacak bir durum degil. Problem ne

şimdi ilk mesajında nişanlım bende kalıcak aileme karşı yanlış bişey mi yapıyorum diye sorarsan herkesin aklına aynı şey gelir. korunmayı unutma diyen arkadaşımız da öyle düşünmüş.

madem bu kadar hassassın, daha açık yaz, ya da belki bin kişinin okuduğu forumda çıkabilecek farklı düşüncelere saygı duyup milletin ağzına tıkma!

şimdi ilk mesajında nişanlım bende kalıcak aileme karşı yanlış bişey mi yapıyorum diye sorarsan herkesin aklına aynı şey gelir. korunmayı unutma diyen arkadaşımız da öyle düşünmüş.

madem bu kadar hassassın, daha açık yaz, ya da belki bin kişinin okuduğu forumda çıkabilecek farklı düşüncelere saygı duyup milletin ağzına tıkma!

nişanlımla birlikte olarak yanlış bişey mi yapıyorum yazmadım ki ama ben? nişanlımın bende kalmasıyla yanlış bişey mi yapıyorum die sordum. bende kalması demek birlikte olucaz anlamına nasıl geliyor ben de onu anlamıyorum

Bazı İnsanlar sadece nikah yapıyor düğün yapmıyor mesela.
Ne yapacak bu insanlar.Onlar da bütün mahalleye ilan edecek fotoğrafla falan belgeleyecek mi illa nikahlı olduğunu?
Evliliğin belirtisi düğün mü?
Kime ne,karı kocayız dersin geçersin. Kaldı ki demesine bile gerek yok.
Konunun başıyla sonu bambaşka,bir kk klasiği..

Yazılan yorumda konu sahibi imam nikahlıdır ibaresi geçmiyor. Missplayful'un yazdığı önemli şeyler vardı. Ben de alanımca bilgilendirme yapmak istedim. Konuyla alakasız ama yine de yazmak istedim. Bu bilgiye ihtiyacı olanlar vardır belki diye de özellikle yazdım halbuki. :27: Zira bu konuyu üyeler ve ziyaretçiler de okumakta. Bir nebze "doğru zannedilen yanlışlar"a kendimce engel olmak istedim.

nişanlımla birlikte olarak yanlış bişey mi yapıyorum yazmadım ki ama ben? nişanlımın bende kalmasıyla yanlış bişey mi yapıyorum die sordum. bende kalması demek birlikte olucaz anlamına nasıl geliyor ben de onu anlamıyorum

bak diyorum ki o öyle anlamış. kötü bişey dememiş. nikahlı eşin o senin canım diyenlerin yorumunu beğeniyosan, ki onu diyenlerin bazıları da aynı şeyi düşünerek öyle söylemişlerdir, bu yorumu da birlikte olmayacağız diye sakin bi yorumla geçiştirebilirdin. kızcağız özür dilemiş yine üstüne kızmışsın. onu demek istiyorum. nişanlınla kalman hangi durumda kimilerine göre yanlış olabilir? birlikte olursanız. öyle yani, kötü niyet yok kimsede...

kimbilirkim sen takma kafaya yaa...ne güzel işte doyasıya bi hafta geçirmişsin...ayrıca günahı sana sevabı sana,yorumlara kulak asma...saçma saçma...korunun diyen arkadaş da aklınca şaka yapmış sanırım,yersiz olsa da...
allah mesud etsin bir ömür boyu...
olay nasıl imam nikahı resmi nikah meselesine döndü onu anlamadım ama:)
ben diyorum sana nişanlım gelecek olsaydı ve aynı evde kalsaydık rüya gibi olurdu o 1 hafta benim için....
.oooof oof çok özledim ya bende:43::43::43::43:

ben düğün yapmayacağım. nikah olduğu an o benim kocamdır artık, gider evimde yaşarım

buu nişanlı evliler yeni türedi yazmış biri. çok güldüm yaa:1:

dallanıp budaklanmış kelimesi içind eherhangi bi argo yada küfür kelimesi içermiyo anlamadım bunu nası bi saygısızlık olarak algıladınız? saygı anlayışınız nedir? ben konuyu açtığıumdan beri olumlu olumsuz yyorum yapan herkese teşekkür ettim.. dallanıp budaklanmıştan kastım da, ben konumu takip edemediğim süre içinde baya bişeyler konuşulmuş anlamındaydı. aksi yorumlar canımı sıkmadı tam tersine onlara da teşkkür ettim ben.. sizin gibi kişiler sanırım burada esip gürlemeyi insanlara ağızlarının payını vermeyi kendilerine görev edinmişler, normal hayatta yapamadıklarını burda yaparak egolarını tatmin ediyolar :)) yine de yorumunuza SAYGI duyuyorum...

Saygısızlık, küfür ya da argo kelime kullanmak değildir.
Bunu öğrenememeniz yazık.
Ve küstahlığınıza aynen devam ediyorsunuz.
Bir de iftira ederek.
Sizin gibiler normal hayatta yapamadıklarını burda yaparak egolarını tatmin ediyor diyorsunuz.
Siz benim normal hayatta nasıl olduğumu nerden biliyorsunuz?
En azından ben aileme yalan söylemiyorum.
Ailem duymadan nişanılmal bir hafta geçirmiyorum. Ki ben size sadece ailenizden gizlemeyin dedim. Nişanlınız veya eşiniz her neyse yaşadıklarınızın sadece sizi ilgilendirdiğini de belirterek...
Ne yapıyorsam herkes biliyor. Komşularım da ailem de evlatlarım da.
Sorunlarla dolu ilişkinizin hıncını istemediğiniz yorumlar yapanlardan çıkartmayın lütfen.
Kimseye ağzının payını verme gibi bir niyetim yok.
Bana çok çirkin bir saldırıda bulunarak yorumuma saygı duymanız da çok çelişkili.
Keşke saygı ne demek gerçekten bilebilseydiniz.
Ailenize saygı duymuyorsunuz ki tanımadığınız insanlara niye duyasınız....

Son düzenleme:
canım çok güzel düşünmüşsün öncelikle ailen çok şanslı düşünceli bir evladı var ama ben bi sakınca görmem nikahlısınız sonuçta ne yani her aynı evde kalan bişeylermi yapıyo dinleme kimseyi sen laf çıkaracak olan kişiler basit kişilerdir kendi sorunları çoktur yanına yoldaş ararlar onları arkana at nişanlınla boooooollll boooooollll vakit geçir misafir baş tacıdır unutma kolay gelsin :1::1::1:

Ya nasıl bir düşünce sisteminiz var, bu genişlik nedir- nedendir anlamış değilim. Türk toplum baskısını geçin ya, vicdanınıza sorun. O insanın nikah dediği şey muhtemelen iyi kalpli ailesinin kızı nişanlısıyla elele gezerken günaha girmesin diye yaptırdığı imam nikahıdır, fırsatını bulunca eve atmaya çalışıp 'hasret gidermek' adı altında saçma sapan şeyler yaşaması değil. Önceki mesajlarda, eline sağlık, nikahın duyuru olduğu belirtilmiş, doğrudur. Nikah, insanların senin biriyle evli olduğunu bilmesidir. Siz nişanlıyken kim evli görüyor Allah aşkına?
Şimdi buna yargılamayın size ne gibi cevap yazanlara söyleyeceğim tek şey, siz de paylaşmayın arkadaşım!

Yanlış anladımsa düzeltin lütfen, elele gezmek günah mı demek isteniz ??? Yoksa ben mi okuduğumu anlayamıyorum !!!

herkese mrhabalar.... öncelikle bizi imam nikahlı sanan arkadaşa hatırlatmak isterim ki , resmi nikahımız var.. Biz resmi nikahımız olmadan önce de birbirimize aynı sorumluluk ve bağlılık içindeydk şuanda da değişen bişey yok. ya ben boşanırsam dul m olcam die bi korku içimden hiç geçmedi, Allah a şükür sevdiğim kişiden de kendimden de eminim... onun için kaybedecğim şey evlenmş boşanmış olmak olsun o herşeye değer. Ailem de artık sen eşinin sorumluğundasın diyo zaten ama yine de düğünümüz olmadan çok rahat hareket edip de ailemi kimseye karşı mahcup etmemek istiyorum. ben olumlu olumsuz birçok yorumdan kendime pay çıkardım teşekkrler herkese. ama benm için de önemli olan resmi nikah. düğün aileler için eş dost için yapılan 1 günlük bi eğlenceden ibarettir. Önemli olan iki kişinin resmi olarak birbirinin hayatına dahil olması , resmi olarak haklarını edinip birbirine olan sorumluluklarını resmileştirmesidir. Ben herşeyin yaşanması gerektiği gibi ve doğru zamanda yaşanmasını gerek kendm gerek ailem için iistiyırum nişanlım da buna saygı duyuyo..şunu da eklemek istiyorum :)) :
El Alem Ne Der?
El alem siz onlar için ne yaparsanız yapın, siz onlar için ne kadar yaşarsanız yaşayın,
Sizi kendiniz olmaktan alıkoyan her şeyi söyler.
Çünkü onlar EL.... Üstelik tek de değil. Kocaman bir alem... Hiçbiri sizi tanımıyor...
Sizi kendinizden alıkoymayan tek kişi kendinizdir.
O yüzden kendiniz olmak istiyorsanız el alem için değil, kendiniz için yaşayın.
Onlara asla YA - RA - NA - MAZ - SI - NIZ !
sanki konuyu açan siz değilsiniz.ilk mesajla son mesaj ne kadar farklı olmuş:44:
merhaba herkese. ben tek kalıyorum görev yerimden dolayı. nişanlım yanıma gelecek ziyarete ve bende kalacak 3-4 gün. ama içim içimi yiyor acaba aileme karşı yanlş bişey mi yapmş oluyorum? nikahımız da var ama aileme desemki o öğretmenevinde falan kalacak, biliyorum ki tam inanmazlar. hiç söylemesem de bi şekilde duyarlarsa burda bi kaç akraba var bizi yolda falan görürlerse. ama başka görüşme şansımız yok onun 1 hafta izni var ben çalşmaya devam ve 3 aydır görüşemedik :((( sizce napmalıyız????

Ya nasıl bir düşünce sisteminiz var, bu genişlik nedir- nedendir anlamış değilim. Türk toplum baskısını geçin ya, vicdanınıza sorun. O insanın nikah dediği şey muhtemelen iyi kalpli ailesinin kızı nişanlısıyla elele gezerken günaha girmesin diye yaptırdığı imam nikahıdır, fırsatını bulunca eve atmaya çalışıp 'hasret gidermek' adı altında saçma sapan şeyler yaşaması değil. Önceki mesajlarda, eline sağlık, nikahın duyuru olduğu belirtilmiş, doğrudur. Nikah, insanların senin biriyle evli olduğunu bilmesidir. Siz nişanlıyken kim evli görüyor Allah aşkına?
Şimdi buna yargılamayın size ne gibi cevap yazanlara söyleyeceğim tek şey, siz de paylaşmayın arkadaşım!

saçmalama
basbaya resmi nikahları var

dallanıp budaklanmış kelimesi içind eherhangi bi argo yada küfür kelimesi içermiyo anlamadım bunu nası bi saygısızlık olarak algıladınız? saygı anlayışınız nedir? ben konuyu açtığıumdan beri olumlu olumsuz yyorum yapan herkese teşekkür ettim.. dallanıp budaklanmıştan kastım da, ben konumu takip edemediğim süre içinde baya bişeyler konuşulmuş anlamındaydı. aksi yorumlar canımı sıkmadı tam tersine onlara da teşkkür ettim ben.. sizin gibi kişiler sanırım burada esip gürlemeyi insanlara ağızlarının payını vermeyi kendilerine görev edinmişler, normal hayatta yapamadıklarını burda yaparak egolarını tatmin ediyolar :)) yine de yorumunuza SAYGI duyuyorum...

hani bunu bana deseydin anlardımda, Ebru hiçte durup dururken esip gürlemeyi seven birisi değildir, tam tersi..

Son düzenleme:
Back
X