Nişanlımla ayrıldık :(

rahatlıyor insan değil mi? ben de günlerdir içimde biriktirmekten usandım ama buraya yazınca insan hem yalnız değilim diyor hem acın azalıyor sanki

Allah seninde yardımcın olsun :14: Niye bitti bilmiyorum ama ortada çok büyük kırgınlıklar olmadığı sürece sakın bırakmayın birbirinizin ellerini. Ben bugüne kadar onun nelerini yedim yuttum ama bu son olay patlama noktasıydı.. İnşallah barışırsınız yürekten söylüyorum bunu. Güçlü ol lütfen :43: Dile kolay kalbe zordur söylemesi ama başka çaremiz yok :43:
canımm hepimiz güçlü olmak zorundayız en azından öyle görünmek zorundayız başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun

Her birinizin yorumları ayrı ayrı değerli benim için.. Allah hepinizden razı olsun derdime ortak oldunuz, fikirlerinizi paylaştınız. Konuşmak bi nevi rahatlattı beni.. Bakalım sonumuz ne olacak :59:

üzülme canım ya saygı kalmamıs ınsanlarda evlenecegı ınsana nasıl boyle kelımeler kullanır kı :19::19:

aılene soyledınm ı canım dun oldu heralde olay aradımı özür dılemek ıcın falan :44::44:

Allah seninde yardımcın olsun :14: Niye bitti bilmiyorum ama ortada çok büyük kırgınlıklar olmadığı sürece sakın bırakmayın birbirinizin ellerini. Ben bugüne kadar onun nelerini yedim yuttum ama bu son olay patlama noktasıydı.. İnşallah barışırsınız yürekten söylüyorum bunu. Güçlü ol lütfen :43: Dile kolay kalbe zordur söylemesi ama başka çaremiz yok :43:
canımm hepimiz güçlü olmak zorundayız en azından öyle görünmek zorundayız başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun

rahatlıyor insan değil mi? ben de günlerdir içimde biriktirmekten usandım ama buraya yazınca insan hem yalnız değilim diyor hem acın azalıyor sanki

Aynen öyle... En önemlisi de burada dinleyenler tarafsız dinliyorlar... Yani şimdi bu durumu çok yakın bi arkadaşınla konuşsan muhakkak seni savunacak bi yorum yapar, nişanlının arkadaşıyla konuşsan nişanlını savunacak yorumlar yapar.. Her zaman olmasa da genellikle bu böyledir... O yüzden burda dertleşmek her zaman insana daha iyi geliyor, hem bir sürü kişinin yorumunu almış oluyorsun hem de tarafsız dinlendiğin için daha da bi güveniyorsun yorumlara..

Bir erkegin uzerine cok dusmek onu sadece sikar ve simartir.

Niye bukadar ariyorsun. Birkere aradin o aksama arasa dahi belli etme kizdigini

Kendini uzersin. Uzulme bu kadar eger birbirinize aitseniz zaten ciddi bir sorun dahi olsa asar barisirsiniz.

Bekle biraz zamana birak. Seninde yanlislarin vardir mutlak sakin kafayla dusun.

üzülme canım ya saygı kalmamıs ınsanlarda evlenecegı ınsana nasıl boyle kelımeler kullanır kı :19::19:

aılene soyledınm ı canım dun oldu heralde olay aradımı özür dılemek ıcın falan :44::44:

Ailelere henüz birşey söylemedik... Hayır bi daha ne özür diledi ne de aradı.... Biraz daha bekleyeceğim, kafasını biran evvel toplayıp gönlümü almaya çalışmazsa ailelere açıklayacağım durumu...

Canım seni hatırlıyorum.
Ben de ilgi eksikliğinden muzdaribim.
ama artık bu benim kaderim olsun istemediğim için ona göre davranmaya ve fazla ümit bağlamamaya karar verdim.
çünkü bu bana üzüntüden başka birşey getirmedi.
biz de bu konu yüzünden çok tartıştık.
ama senin nişanlının söylediği epeyce ağır olmuş.
sonradan da hakaret içeren msjlar atması hiç hoş değil.
Hayırlısı olsun canım.
Yanındayız.

Bence sonu belli, böyle diyen adamla asla konuşulmaz Biraraya gelinmez.
Düşünsenize evlendiniz, önsün bı yere gittiniz ya da isten biraz geç kaldınız size bu ithamda bulunacak. Bence yol yakinken dönün

Canım benim her şeyden önce çok üzüldüm ama içimden bir ses seni tekrar araayacağını söylüyor... Diğer konularını da okudum az çok anladım durumunu ama bence bu aşamaya gelmeniz de senin de payın var her dediğine evet deyip durmuşsun. Okulunu bırakmışsın, arkadaşlarından vazgeçmişsin yani seni ilk tanıdığındaki seni seven adamın seni değiştirmesine müsade etmişsin. Aslında anlayabiliyorum mutlaka oluyor bunlar işte kavga çıkmasın şöyle böyle... ama eğer o seni bu kadar kısıtlama hakkını kendinde görüyorsa ve seni bu kadar kıskanıyorsa sen de pekala onu arayabilirsin, sorabilirsin. Sana kesinlikle geri dönecek ve pişman bir şekilde... Bence biraz kendini göster ona. De ki " sen beni değiştirdin. HaYATımdaki önemli insanları senin için çıkarttım. Kariyerimi bitirdim ve o gün sen bana öyle kötü davrandın ki ben anladım belki de her şey kötü olacak. Sana dönerim ama şunu bil okulumu bitireceğim, arkadaşlarımla görüşeceğim gezeceğim.. Sen nasıl çalışıyorsan bir sosyal çevren varsa benim de buna hakkım var. Tüm gün evde senin işten gelmeni beklemek nasıl bir duygu biliyor musun? Deşarj olmam lazım, benim de bu en güzel yıllarımı diğer genç kızlar gibi yaşamam lazım." gibi bir konuşma. Eğer işine gelirse onun da geri döner... Lütfen hayatınızdan vazgeçmeyin.İnan bana ileride daha çok pişman olabilirsin ve sırf ekonomik güvencen yok diye ölene kaadar belki de size çok kötü şeyler yaşatacak bir adama tahammül etmek zorunda kalabilirsin canım benim :( Bol şansss

canım benımm Allah o guzel gonlune sabır versın .. çok üzüldüm..

Ama guzelım saygı yoksa hıc bısey yok demektır keske bu lafların gerı donusu olsa ://

açıkçası ilk kavganızda sizin hatalı olduğunuzu düşündüm..
"şu seni aldatmazsam şerefsizim" kısmında... yani ben ki ilişkinizi bilmiyorum ve okuyorum buradan blöf olduğunu anladım doğrusu... anlık sinirle söylenmiş olduğu çok belli...
ama sizde haklısınız o lafın üzerine eli kolu bağlı halde durmakta... o an insan sağlıklı düşünemiyor herhalde.. dışarıdan bir göz olarak bakamıyor...

ertesi günü aradığında keşke açsaymışsınız... ne bileyim böyle sinirli bir nişanlıya sahipken, telefonuna cevap vermemenin sizi daha kötü durumlara sürükleyeceğini tahmin edemediniz galiba....
...
artık öfkeyle nişanlınız (eski demeliyim sanırım) kırıp dökmüş... gerçekten çok üzücü olmuş...
hiç hoş laflar değil.....

bu tip erkekleri hiç anlamıyorum... aslında kızmayın ne olur bana ama saf,salak oluyorlar...
yıkıyorlar ediyorlar, sonra "affet" le affedilmeyi bekliyorlar...
he bir de öyle gururları var ki, affetmezsen keyfin bilir, pişman olur da dönersen ben olmam bu sefer görürsün diyerek tehdit ediyorlar...

aslında burada da blöf yapıyorlar...

Hakkınızda hayırlısı neyse Allahım onu yaşamanızı nasip etsin.

canım buyuk ıhtımalle barısırsınız 3-5 gune ama ,gercekten soyledıgı seyler cok basıt cumleler .

hele kı yetıskın ıkı ınsan kı kaldı kı sız nısanlı ınsanlarsınız ,bıgun telını acmadın dıye

hemen senın baska bırılerının yanın da oldugunu dusunmesı ve agır sozlerı fazlasıyla kırıcı .

olgun ınsanlara hıc yakısan bı tavır degıl .madem guvenmıyor sana ne dıye nısanlanıyor .

nısan demek her ne kadar tanıma evresı olsa da cıddı bı adım atmaktır .

bu cıddı adımı atarken saygı sevgı ve guven cok fazla onemlı .

anladıgım kadarıla nısanlınız olgun degıl .

arkadaşım nişanlın bana eski erkek arkadaşımı hatırlattı.o dönemde onun bana yaptıklarının ceremesini ömür boyu çekicem ben herhalde.şimdi evliyim ama hala acaba ilerde bir gün eşimde aynı cümleleri bana kullanıcak diye korkuyorum.hiç bir suçun yokken namussuzlıkla suçlanmak insanı derinden etkiliyor.ben tam 4 sene mi verdim.ama ayrıldığım günden beri yatağa yatarken Allah'a şükrediyorum o insanla evlenmediğim için.Eşimle çok mutluyum şimdi ama o köpeğin bana çektirdikleri yüzünden erkeklere karşı buna babamda dahil güvenim sıfır.eşimi seviyorum ona bile güvenmiyorum bunun yüzünden.Rabbim inşallah seni de ondan kurtarmıştır.Durup dururken namusuna çamur atan adamda hayır gelmiyor,dikkat et izi kalıyor...

Merhaba,eski konularinizi da okudum simdi,ona gore yorum yapmak istedim. Bence bu konuda olanlardan bile onemli birsey var, nisanliniz icin egitiminizi yarim birakmissiniz ve onun cok kiskanc oldugunu,arkadaslarinizla bile gorusmenize engel oldugunu yazmissiniz.

Ben bu hareketlerin hicbirinde sevgi gormuyorum. Sevgi karsindakinin iyiligini de istemektir. Nisanliniz ise sadece kendi guvensiz,kiskanc duygulari yuzunden sizi bu sekilde kisitlamis. Ne kadar severseniz sevin asla ama asla egitiminizden vazgecmeyin.

Hergun duyuyoruz, flort doneminde bu kiskancliklar,kisitlayici butun davranislar ne hikmetse 'sevgi' gostergesi olarak goruluyor. Sevdigim icin kiskaniyorum, sevdigim icin baskalariyla gorusmeni istemiorum, sadece bana ait olmani istiyorum vs.
Evlendikten sonra ise bu davranislar cehennem hayati yasatiyor kisitlanilan kisiye..

Yillarinizi vermis olabilirsiniz, cok seviyor olabilirsiniz..ama bu kadar gozunuzu karartip herseyi kenara atmaniz dogru degil. Kimse ayrilmak icin evlenmez ama yarin obur gun ayrilsaniz egitimizi yarim biraktiginz icin is bulmaniz cok cok zorlasir. Ya ona ya da baskalarina muhtac kalirsiniz. Ayrilmasaniz bile hep esinizin eline bakmak zorunda kalirsiniz.

Sizi gercekten seviyorsa oncelikle hayatinizi bu sekilde kisitlamayacak bu 1.
2.si size guvenecek..ne demek baskasiyla geceyi gecirdin, seni aldatmazsam serefsizim falan-bunlar hep guvensizlik ve saygisizlik gostergesi. Sizin ayrilmayacaginizdan o kadar emin ki agzina geleni soylemis.

Bence yapmaniz gereken sey egitiminize devam etmek, tekrar arkadas edinmek ve yolunuza bakmak. Daha 24 yasindasiniz,5 seneniz onla gecmis olabilir ama onunuzde koca bir hayat var.

kusura bakma ama nişanlına yuhh demek istiyorum ,bu ne demek sen nesin ki öyle laflar etmiş hakaret etmiş düpedüz,

bir kadının kocası bu lafları etse boşanma sebebi ağır hakaret ,nişanlı sevgili söyledi mi hiç affı yok

hayırlısı olsun yoluna bak ,en ufak sorunda bunu yapandan hayır gelmez , nişanlın beyin cerrahı değil herhalde hayat falan kurtarmıyor ,
yoğun olabilirsin ama bir mesaj atar insan ,odunluğunu sana hakaret ederek kapatmaya çalışmış.

İnsan sevdiğini merak eder,kıskançlıktan yada boğmak için aramaz devamlı,şefkat duyar çocuğunu merak eder gibi merak eder .

öldü mü kaldı mı ,sağlığı nasıl keyfi nasıl bakar ,ilişki boş zamanlar için bir hobi değilll :6:

işi olmadığında keyfi olduğunda canı istediğinde arasın sorsun ,yok böyle dünya ,gitsin spor salonuna yazılsın :27:

Bu ilişkiden hiç birşey olmaz. Çok hastalıklı bir kere.
Daha nişanlıyken bu tarz iğrençlikler oluyorsa...
Yol yakınken dön kesinlikle barışma.
Tam hastalıklı ve ilerde aldatacak erkek tipi bu.
Dengesiz.

Nişanlını daraltmışsın ama o da yenilir yutulur şeyler söylememiş. Kavgada bile söylenmez denen türden yani.
Ben bu tavrı biraz sorgula derim.

Back
X