Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm hepimiz güçlü olmak zorundayız en azından öyle görünmek zorundayız başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsunAllah seninde yardımcın olsunNiye bitti bilmiyorum ama ortada çok büyük kırgınlıklar olmadığı sürece sakın bırakmayın birbirinizin ellerini. Ben bugüne kadar onun nelerini yedim yuttum ama bu son olay patlama noktasıydı.. İnşallah barışırsınız yürekten söylüyorum bunu. Güçlü ol lütfen
Dile kolay kalbe zordur söylemesi ama başka çaremiz yok
![]()
Her birinizin yorumları ayrı ayrı değerli benim için.. Allah hepinizden razı olsun derdime ortak oldunuz, fikirlerinizi paylaştınız. Konuşmak bi nevi rahatlattı beni.. Bakalım sonumuz ne olacak![]()
canımm hepimiz güçlü olmak zorundayız en azından öyle görünmek zorundayız başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsunAllah seninde yardımcın olsunNiye bitti bilmiyorum ama ortada çok büyük kırgınlıklar olmadığı sürece sakın bırakmayın birbirinizin ellerini. Ben bugüne kadar onun nelerini yedim yuttum ama bu son olay patlama noktasıydı.. İnşallah barışırsınız yürekten söylüyorum bunu. Güçlü ol lütfen
Dile kolay kalbe zordur söylemesi ama başka çaremiz yok
![]()
rahatlıyor insan değil mi? ben de günlerdir içimde biriktirmekten usandım ama buraya yazınca insan hem yalnız değilim diyor hem acın azalıyor sanki
üzülme canım ya saygı kalmamıs ınsanlarda evlenecegı ınsana nasıl boyle kelımeler kullanır kı
aılene soyledınm ı canım dun oldu heralde olay aradımı özür dılemek ıcın falan :44::44: