Nişanlımla ayrıldık :(

İyi geceler değerli arkadaşlarım... Beni önceki yazdığım konularla az çok hatırlayanınız vardır belki... Lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum... Nişanlımla tartıştık, sonra tartışma büyüdü.. Aslında elle tutulur bi sebep yoktu, sadece ben sıkıldığım için sürekli onu arıyordum, o da çalışıyordu ve bu durum onu fazlasıyla rahatsız ediyordu. Dün çalışırken beni saatlerce aramadı, sonra aradı ben de bunca saattir beni arayacak, bana ayıracak 5 dakikan bile yok muydu dedim. Yoktu yoğunum anlamıyor musun dedi, sonra çok üstüme geldi ve tartışmaya başladık. Sonra bana "beni sürekli arıyorsun, sürekli benden şüpheleniyorsun. sürekli seni aldattığımı düşünüyorsun. böyle düşündüğün için artık beni çok boğdun, seni aldatmazsam şerefsizim" dedi :14: O sözünün üstüne telefonu kapattım suratına.. Sonra mesaj attı "sana blöf yaptım ama helal olsun beni 1 kere bile aramadın" diye. O sözünün üstüne bidaha onu arayamazdım ki :43: Mesajına bilerek cevap vermedim çünkü canım çok yanıyordu.. Sonra o gün bir daha hiç konuşmadık.. Ertesi gün oldu yani bu sabah beni aradı, kırgınlığım hala geçmemişti açmadım telefonunu. Sonra mesaj atmış bana "gece kim bilir kimin yanındaydın bu sabah telefonlarımı açmadığına göre dün geceyi biriyle geçirmişsin, işte sen böyle bi kadınsın" dedi :14: Üstüne sinirini alamadı arka arkaya ne hakaretler etti. Bende ona bu ilişkinin bittiğini, böyle bi saygısızlığı asla kaldıramayacağımı söyledim ve ayrıldık :14: Sonra bana mesaj attı sinir anıyla çok kötü şeyler söyledim seni çok seviyorum dedi.. Sonra da beni affet yazdı... Ama ben o hakaretlerin o sözlerin üstüne ölmeden mezara girmiş gibi oldum ve ona hiçbir şekilde artık "biz" olamayacağımızı söyledim. O da bana iyi peki madem öyle sen bilirsin ama sonra çok pişman olursun ve pişman olduğunda ben bıraktığın yerde olmam dedi... Hiç cevap atmadım o da ondan sonra hiç aramadı bir daha... Yüreğim yanıyor onca yılımı verdim ben ona :14: Bu saatten sonra ne olacak bilmiyorum onu deli gibi sevdim ama bu kadar hakaretide asla kabullenemem. Çok mutsuzum saatlerdir gözümden akan yaşlar bitmek bilmedi nasıl olur da sevdiğim adam bana öyle çirkin şeyleri yakıştırır :14: Bunca yıllık ilişkimizde ona asla ihanet etmedim, bu sözleri asla haketmedim ben asla :14: Bir gecede yaşlandım resmen, çok kötüyüm :43:

guvenmıyorsun madem cıkma kardesım alma hayatına kımseyı ... elın kızını uzmeye ahını almaya ne hakkın var ... gece kımbılır kımın yanındaydın ne demek ya off kısı kendınden bılırmıs o gecelerı ondan ona gdıyo galıba senıde oyle sanıyo edepsız:20:

Back