Nişanlımla ayrıldık :(

Bu tip anlık çok sinirlenen pişman oursun ben arayıp sormam arkama bakmam diyen kişiler sonrasında ararlar genelde.. Bende seninde nişanlın arayacak canım ondan kuşkun olmasında asıl sorun söyledikleri.. İşte sen evliliğinde her an korkuyla yaşamayı göze alabilecek misin? Telin kapansa şarjın bitse yada aramış duymasan her an acaba ne olacka kavga mı çıkıcak vs diye korkarak geçirebilir misin?

Bu tip anlık çok sinirlenen pişman oursun ben arayıp sormam arkama bakmam diyen kişiler sonrasında ararlar genelde.. Bende seninde nişanlın arayacak canım ondan kuşkun olmasında asıl sorun söyledikleri.. İşte sen evliliğinde her an korkuyla yaşamayı göze alabilecek misin? Telin kapansa şarjın bitse yada aramış duymasan her an acaba ne olacka kavga mı çıkıcak vs diye korkarak geçirebilir misin?

Ailelere henüz birşey söylemedik... Hayır bi daha ne özür diledi ne de aradı.... Biraz daha bekleyeceğim, kafasını biran evvel toplayıp gönlümü almaya çalışmazsa ailelere açıklayacağım durumu...
canım bence de hemen bişey söyleme ailene nişanlın da belki kötü bi dönemden geçiyodur bunalmıştır belki de bu yüzden öyle davrandı ama ben seni sevmediğini düşünmüyorum açıkçası bi de bunlarda hiç anlamadığım bi erkeklik gururu var ! şu an sinirli olabilir gurur yapıyor olabilir ama biraz kendini dinleyince yani buna zaman bulunca işte o zaman anlayacaktır senin yokluğunu....sen kendini çok üzme dicem ama biliyorum işe yaramicak sen ben ve bizim gibi olanların tek yapması gereken Allaha dua etmek ve sabırla beklemek...Kun fe yekun diyor ayette Allah ol derse herşey olur biz yeter ki sağlam duralım Allaha inanmaktan ve sığınmaktan vazgeçmeyelim elbet Allah bir kapı açacaktır ve bizim için de "ol" diyecektir....

Affedilmesi çok cor bi durum benimkide seni eskisi gibi sevmiyorum dedi diye tek kalemde sildim çok acılar çektima ma gururmdan asla belli etmedim bir kez bile aramadım. yani sırf bi gün aramadın diye seni bu şekilde suçluyorsa asıl güvenmeyev şüpheli davranan o demekki yazık ya. asla cevap verme hiçb işeyine ilk önce hakaret boyutunda yaklaşır sonra pişman olur ama ben yerinde olsam cvp vermem

Canım şimdi sen ,
Nişanlına benle ilgilenmiyosun,bana vakit ayırmıyosun,beni sevmiyosun, sen bişeyler karıştırıyosun gibi
Herşeyin altında bişey arar tarzınla soru sormuş sorgulamışsın ya ona güvenmiyormuş gibi
Karşındaki insan sana sadıksa değer veriyorsa bu yüklenmeler onu yıpratmış ve yormuş
Sana seni sevdiğini inandırmaya çalışmaktan yorulmuş..Nişanlanmış daha nasıl belli etsin seni sevdiğini
Mecbur mu senle bi hayat kurmaya istemese sevmese değer vermese sana güvenmese bu yola başkoyar mı ?

Sen ona sürekli birşeyler karıştıyo gibi davrandığın için,
Sana kendi hissettiklerini hissettirmek istemiş, Sevgilinin sana güvenmemiş ve kuşkulanmış olması ne kadar kötü bir duygu gör diye
Ki bak ne kadar kötüymüş gördün mü :)
Fakat bunun ayarını biraz kaçırmış farkında olmadan kelimeyi ağır seçmiş..
Ders vermeye çalışırken Saygısızlık yaptığını farkedememiş sanırım..

Bişey olmaz biraz inan nişanlına bence çok yorma...
Karşılıklı güzelce konuşun ailelere de söylemeyin çünkü barışacaksınız.. :)))

Canım şimdi sen ,
Nişanlına benle ilgilenmiyosun,bana vakit ayırmıyosun,beni sevmiyosun, sen bişeyler karıştırıyosun gibi
Herşeyin altında bişey arar tarzınla soru sormuş sorgulamışsın ya ona güvenmiyormuş gibi
Karşındaki insan sana sadıksa değer veriyorsa bu yüklenmeler onu yıpratmış ve yormuş
Sana seni sevdiğini inandırmaya çalışmaktan yorulmuş..Nişanlanmış daha nasıl belli etsin seni sevdiğini
Mecbur mu senle bi hayat kurmaya istemese sevmese değer vermese sana güvenmese bu yola başkoyar mı ?

Sen ona sürekli birşeyler karıştıyo gibi davrandığın için,
Sana kendi hissettiklerini hissettirmek istemiş, Sevgilinin sana güvenmemiş ve kuşkulanmış olması ne kadar kötü bir duygu gör diye
Ki bak ne kadar kötüymüş gördün mü :)
Fakat bunun ayarını biraz kaçırmış farkında olmadan kelimeyi ağır seçmiş..
Ders vermeye çalışırken Saygısızlık yaptığını farkedememiş sanırım..

Bişey olmaz biraz inan nişanlına bence çok yorma...
Karşılıklı güzelce konuşun ailelere de söylemeyin çünkü barışacaksınız.. :)))

bu bakış açısı da mantıklı :)

Sen nisanlinin üstüne fazla gitmisin,
Erkekleri zit pit aramican,
Bende öyle bi hata yaptim havalara giriyorlar,
Simdiki kocamla nisanliyken ender arardim o hep beni ariyordu pesimden kosuyordu,
Ama nisanlin cok ayip etmis kocam bana söylse bu lafi evden atardim.

Ben iyiyim hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... Yaşanan o kötü olaydan sonra ona olan tavrımı çok net bi şekilde ortaya koydum. Bir daha beni aramamasını söyledim ama kapıma geldi, özürdiledi. "Affet beni, sen bana cevap vermedikçe çıldırmıştım ağzımdan istemeyerek o sözler çıktı. Ben seni kaybetmeyi göze alamam, yaşanan bu olaydan sonra senin gerçekten değerini anladım" dedi. Bana o kadar güzel sözler söyledi ki herşeyi unuttum ve hemen yumuşadım. Kıyamadım ilişkimize ve onu affettim. Bir daha bana hiçbir şekilde küfür etmeyeceksin, hakaret etmeyeceksin dedim, tamam dedi. Ama gelin görün ki onun o şirin halleri en fazla 1 hafta sürdü. Şimdi tekrardan eski haline döndü. Yine bana karşı çok kaba, yine kırıcı. Yine baskıcı, yine yıkıcı... Yine kıskanç, yine ağzı bozuk....

Artık gerçekten mutlu olmadığımı hissediyorum. Evlilikten korkmaya başladım... Böyle bir insanla bir ömür geçmeyeceğini anladım. Ama yine de ayrılamıyorum.. Bi şekilde bitirmem gerek artık bu ilişkiyi, ama ne zaman bitirmek için cesaret toplasam geçirdiğimiz onca sene, yaşadığımız onca şey geliyor aklıma ve vazgeçiyorum ayrılmaktan :14: Artık yaşadığım bu ilişki bende hastalık haline gelmeye başladı. :14:

Son düzenleme:
Arzucum bir insan neyse odur değişmez.
Bir anlık düzelme pişmanlık ama sonra
fabrika ayarlarına geri döner şekildeki gibi.
Ne karar veriyorsan hakkında hayırlısı olsun ama evlilik hayatın boyunca bunu çekmeye göze alabiliyor musun ?
Bence öcelikle bunun kararını vermelisin.

Hiç aklım almıyor bir erkek bu lafları nasıl yakıştırabilir evleneceği kadına.Herkes tartışır kavga eder ama hakaret çok farklı bir boyut buda gösteriyorki karşıdaki insan sana saygı duymuyor .Eskiden eşler birbirine hanım bey diye hitab eder saygı duyar ve gösterirlerdi tamam bizde o kadar olamıyoruz ama en azından saygısızlık yapmıyoruz.Seven insanın ödü kopar sevdiği kırılacak üzülecek diye bile bile sinirle hakaret etmek te nesi ?Sevgi sinirlendim hakaret ettim canım sıkkındı senden çıkardım vs vs barındıracak birşey değil.Gözünün içine bakar seven insan el üstünde tutar .Şimdiden nışanlıyken hakaret edebiliyorsa 15 sene sonra ne olur bilmiyorum.Ama şunu biliyorumki evlilik sağlam temeller üzerine kurulmazsa ilk çatırdamada yıkılıyor önce saygı sonra sevgi evlilikte sizde saygı daha nışanlılık döneminde bitmiş.Çok acı.Umarım herşey dilediğin gibi olur.

Artık gerçekten mutlu olmadığımı hissediyorum. Evlilikten korkmaya başladım... Böyle bir insanla bir ömür geçmeyeceğini anladım. Ama yine de ayrılamıyorum.. Bi şekilde bitirmem gerek artık bu ilişkiyi, ama ne zaman bitirmek için cesaret toplasam geçirdiğimiz onca sene, yaşadığımız onca şey geliyor aklıma ve vazgeçiyorum ayrılmaktan :14: Artık yaşadığım bu ilişki bende hastalık haline gelmeye başladı. :14:[/QUOTE]

geçmiş yıllarına acıdığın için önündekileri de yakma derim arzucum..
ilişkini hastalık olarak tanımlıyorsan ve elinden geleni de yaptığına inanıyorsan sen zaten yapılması gerekeni biliyosun bence...
Allah yardımcın olsun bilirim çok zor bu yollar.. ooof ooff...

burda neler okuyup neler görüyoruz arkadaşım kusura bakma ama daha nişanlıyken bu tür seviyesiz laflar eden adam evlendikten sonra neler neler der, yapar...

Canım benim..Ne kadar üzülmüşsündür,emek vermişsin kolay mı..Adam olacak işte, karşındaki adam olacak yoksa olmuyor...Şans..Allah hakkında hayırlısını versin..Biliyorum üzülme demek çare değil ama nasip değilmiş..Bir an önce kendini toplamaya çalaış..

Allah hakkinda hayirliysa nasip etsin,
hayirli degilse def etsin onu basindan,
Senelerine yanip üzülme, sirf bu yüzden ayrilmamazlik etme,
eger gercekten onunla evlenip mutsuz olacagini düsünüyorsan,
sakin evlenme,
nisanlilik süresini biraz uzat, hemen dügün yapma,
yada ayril, ölc tart, sen bilirsin
allah yardimcin olsun

bu sözler üzerine kim olsa ayrılır. evlenince bunların 10 katını duyardın belkide..
Allah hayırlısını versin

sana söylüyeyim ben arkadasım bu tip erkekler kıskanclıklarından da olsa geri döner hatasını bildirir bidaha yapmıcam der ama yine yapar ama buna kesin kanaat getirebilirim ki o çocuk bin pişman olacak...
sen üzme kendini sabret çok kısa bir zaman lazım sana çünkü karsındaki kişide ancak o kadar dayanabilir...
en kısa zamanda arıyacaktır...

Ben iyiyim hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... Yaşanan o kötü olaydan sonra ona olan tavrımı çok net bi şekilde ortaya koydum. Bir daha beni aramamasını söyledim ama kapıma geldi, özürdiledi. "Affet beni, sen bana cevap vermedikçe çıldırmıştım ağzımdan istemeyerek o sözler çıktı. Ben seni kaybetmeyi göze alamam, yaşanan bu olaydan sonra senin gerçekten değerini anladım" dedi. Bana o kadar güzel sözler söyledi ki herşeyi unuttum ve hemen yumuşadım. Kıyamadım ilişkimize ve onu affettim. Bir daha bana hiçbir şekilde küfür etmeyeceksin, hakaret etmeyeceksin dedim, tamam dedi. Ama gelin görün ki onun o şirin halleri en fazla 1 hafta sürdü. Şimdi tekrardan eski haline döndü. Yine bana karşı çok kaba, yine kırıcı. Yine baskıcı, yine yıkıcı... Yine kıskanç, yine ağzı bozuk....

Artık gerçekten mutlu olmadığımı hissediyorum. Evlilikten korkmaya başladım... Böyle bir insanla bir ömür geçmeyeceğini anladım. Ama yine de ayrılamıyorum.. Bi şekilde bitirmem gerek artık bu ilişkiyi, ama ne zaman bitirmek için cesaret toplasam geçirdiğimiz onca sene, yaşadığımız onca şey geliyor aklıma ve vazgeçiyorum ayrılmaktan :14: Artık yaşadığım bu ilişki bende hastalık haline gelmeye başladı. :14:

canım eski konularını da okudum, bu konuda yazdıklarını da baştan sona okudum. hatta açıkçası barıştın diye üzüldüm bile.

beni yanlış anlamanı istemm tabi ki senin mutluluğundur en önemlisi, ama o insanla mutlu da değilsin o yuzden aklımdakileri açıkça yazacağım sana.

eski konularına bakınca kendi yaşadıklarım aklıma geldi. 1.5 sene oldu nişanlımdan ayrılalı.inan bana senin yaptıklarının aynısını bende yaptım. bütün arkadaşlarımdan koptum, okulumu boşladım. hatta kendi ailemle bile az vakit geçirmeye başlamıştım. 3 aylık yaz tatilinde 2 hafta falan gidiyordum onların yanına. çalışacağım diye ankarada kalıyordum yine.

aynı senni dedigin gibi herşeyim olmuştu o. aynı senin dedigin gibi, bir an önce evlenmek istiyordu o da ailesi de. o kadar toz pembe geliyordu ki hayat bana, onun kötü hiç birşeyi görmüyordum. işi yoktu, olsun bulur diyordum. kıskançtı, sevdigindendir diyordum. kendi evim ve onun evi dışında hiç bir yere çıkmıyordum.. vs vs..

böyle böyle 3 yıl geçirdim ben. sizin kavganın benzerini de yaşadık, sen bitsin demişsin ben onu bile diyemedim. söyledigi herşeyi yuttum. ilişkimizin başında benden hoşlanan bir çocukla görüşmüştüm diye 2 yıl sonra bile arıza çıkartıyordu. o kadar kötü sözleri söyledi ki üstüne beni ittirdi, öle hızlı ki kolum morardı düşün yani. yeter artık bitsin dedm ayaklarıma kapandı, yarın gidelim evlenelim dedi vs vs...

yine affettim. en sonunda ben okulu bıraktım diye bıraktı beni. beni artık sevmedigini söyledi ve gitti...

yaşadıklarımızın aynı oldugunu gör diye bu kadar uzattım yazdıklarımı neyse..

ben ne yaptım biliyor musun ? bıraktıgım okula geri döndün şimdi son sınıftayım. 1 sene sonra diplomamı alacağım.

yeni arkadaşlarım var, kötü zamanlarımda yanımdalar, eğleniyoruz birlikte, gülüyoruz ağlıyoruz..

ailem artık herşeyim, kimse için onları üzmüyorum, üzmeyecegim de..

anlayacağın, ayrılmak dünyanın sonu değil, aslında yepyeni bir hayatın başlangıcı.. ve herşey sende bitiyor yada sende başlıyor.. yepyeni bit hayat kurup kendine çok daha mutlu olabilirsin inan bana..

kimseye ayrıl demem aslında, ama sanırım senin için en güzel çözüm bu olur. lütfen hayatını mahvetme.. bir ömür bu hakaretleri duyma..
kendini sev herşeyden önce.. lütfen çok iyi düşün..

Back
X