Nişanlımla ayrıldıkk...

Tuğçecim ne kadar sorumsuz ve düşüncesiz bir insan olduğunu göstermiş. Utanmadan bir de 15 yıl demiş. Canım bence artık bu kişiyle ilgili bütün umutlarını bitir ve kendi yolunu çiz. Resmen ayrıldığımıza sevindim demediği kalmış yüzüne. Elbet üzüleceksin ama değmez be güzelim. İlerde dönüp baktığında bu insanı nasıl çekmişim, bunun için mi gözyaşı dökmüşüm diyeceksin buna emin ol. Sen güçlü ol, yarından itibaren kendine tertemiz bir sayfa aç ve çoook mutlu ol...

Haklısın değmezmiş canım.
Evet temiz bir sayfa açmak istiyorum bende.
İnşallah mutlu olurum.
Çok sağolll canım benim.

tugcecim insallah mutlu olursun bundan sonra artik..

ama ben nisanlina kizmiyorum sadece disardan bakan biri olarak

seni kandirsa daha kötüydü,gercekleri söylemis

birkac aya toparlarsin canim ama bir ömür kavga gürültü icinde yasamaktansa simdi böyle olmasi iyi olmus

Belkide iyi oldu canım ama şuanda kendimi kötü hissediyorum.
Bana ben çok zor bir insanım dedi.
Ben genede umutla gitmiştim.
Bir de bana hediye almış ne yapıcam ben onun hediyesini bu saatten sonra?
Garip bir durumdu.

canim bakma bana demesi kolay geliyor,

kendi istegim disinda nisanlimdan ayrilsam düsünemiyorum yani kötü bi durum

ama insallah atlatacaksin canim...

calisiyor musun?

canim bakma bana demesi kolay geliyor,

kendi istegim disinda nisanlimdan ayrilsam düsünemiyorum yani kötü bi durum

ama insallah atlatacaksin canim...

calisiyor musun?

Ben bitti demiştim ama o dünden razıymış gibi bir durum oldu zaten.
Çalışmıyorum canım.
O bana onu sordu çalışmayı düşünüyormusun dedi?
Bende düşünürüm dedim.
bENİ İnsan olarak seviyormuş.
seni seviyorum diyordu 2 hafta öncesine kadar.
Bu da kandırmaya giriyor canım.

bu nasıl bir açıklamadır böyle? Nişanlanmadan aklı nerdeymiş hey allahım ya

ablacım hiç ama hiç üzülme bak yeni bir yıla girdik hayatına yeni bir düzen getir,onu sil çıkar tamamen

bide vicdanım rahat demiş bu ne yüzsüzlükmüş böyle ,aynen dediğin gibi korkak ve güçsüz müş

gün gelecek pişman olacaklar tuğçecm. Sen içini ferah tut. Biz de onların pişmanlıklarnı izleyeceğiz.

Evet canım aynen onun için değmez üzülmeye bile.
Çünkü kafası yerinde değil.
Kafası yerinde olan insan bu cümleleri kurmaz.
Benle olmamaktan huzur duyan bir erkek için üzülmeye değmez.
Zaten geldi hemen içimi kararttı karanlık düşünceleriyle.
O benim ancak gülen yüzümü soldururdu.

yha tuğçem şu an şoklardayım....ben hiç öyle geçiceğni ummazdım....o huzur ona şimdilik tatlı geliyor
ya sonra?

yha tuğçem şu an şoklardayım....ben hiç öyle geçiceğni ummazdım....o huzur ona şimdilik tatlı geliyor
ya sonra?

Bende şok oldum orda.
Gene karanlıklar içindeydi.
Ruhu kararmış.
Sürekli gülümsedim. böyle güçsüz korkak birinden kurtuldum üzülmem dedim.
Hak etmiyor çünkü gözyaşlarımı.
Evet canım şuan huzurlu belki ama ne kadar sürücek??
Kendi elleriyle beni kaçırdı.
Kendi kaybetti.
Kendi karanlığı içinde kalsın.

canım bak kndinde farkındasın. o çok pişman olucak sonrasında. dün akşamda yazmıştm san bende aynen senin gbiydim askerde bekledm geldi işlerini rayına oturtmasını bekledm yetmedi 30 mlyar borçlandı onu bekledm. gerekirse beraber öderiz dedm hiç gocunmadm da ama o da aynen seninki gbi yaptı bıraktı gitti. ona verdiğim 6 seneme yanıyorum. yetmiyormuş gbi birde ayrıldıktan sonra 10 gn içinde başkasıyla beraber olmaya başlamış. şuanda da hayatında hep değişik insanlar var.1-2 ay biriyle başka ay başka biriyle. o kdr ağladm gözyaşı döktm ama değmezmiş şimdi anlıyorum. ama ben yanmıyorum artık derdime o yanıyor. bni kaybettiği için. çünkü yok benim gbi destek çıkan kötü gününde de yanında olmaya razı olan. etrafındakiler hep iyi gününde yanında oldukça anlıyorlar ama geç oluyor işte. eminim ki seninki de öyle olucak. anlıcak kıymetini ama çok geç olucak herşey için

Onun zor günlerinde yanında oldum hep.
Askere gitti yanındaydım nereye gittiyse karadenize, doğuya hepsine gittim ziyaretine.
İşsiz kaldı onun için iş aradım hep. İş görüşmelerine gittim bekledim kapısında.
Yeni iş açtı destek oldum olsun düzelir bekleriz dedim.
Bu mübarek cuma günü hakkımı helal etmiyorum.

Aynı şeyleri yaşamışız canım.
Sen kaç yaşındasın?
Onlar için bu kadar kolay işte.
Zaten onlarla olsakta mutlu olamazdık.

21 yaşındayım canım. hani derler ya gözümü ilk onda açtım diye aynen öyle oldu. ama yanarım yanarım emeğime yanarım.

olacakta canım ben eminim bundan.sonuçtaikimizde elimizden gelen çabayı harcamış ilişkimiz için. en azından arkaya dönüp baktığımızda keşke şunu da yapsaydım diyeceğimiz bir şey yok. içimiz rahat. önemli olan da bu zaten bence. asıl onlar düşünmeli. biraz vicdanları varsa bu ömür boyu yeter onlara zaten

Valla benimki vicdanım çok rahat dedi.
Kendine çok güvenliydi.
Ama Allah bilir onu.
Öyle bir vicdan acısı verirki şaşar kalır.

aynen öyle canım.kulun adaleti şaşarda Allahın adaleti şaşmaz.sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…