Nişanlımla birbirimize iyi gelmiyoruz :(

nazligulgelin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
50
5
16
2 senedir süre gelen bir ilişkimiz var ilk andan beri ailem bilerek görüştük sürekli ayrıl barış bir yaşam sürdük anlaşamadığımızı düşünüyordum hep ama kopamyordumda ondan.. en son buluşmamızla hemen barıştık çok özlemiştik, bu kez ters gitsin istemedim hemen ailesiyle tanıştım sonra bize geldiler tanışmaya ve sonra söz oldu... söz olana kadar hiç bir sıkıntımız yoktu hiç tartışmamış hatta birbirimiz bile şaşırmıştık. Şimdi durmadan tartışır olduk sözlümle 1 gün çok iyi 1 gün çok kötüyüz sürekli bir şeyler buluyor yada ben bi hata yapıyorum elimde olmadan artık o kadar kötü oldu

Son düzenleme:
Cevabı zaten kendin vermissin canım ben senin yerinde olsam şunu yapardım demeyeceğim ama evlilik çok önemli bir şey ve sevgililere olduğu gibi ayrılayım bir ay görüşmem olmuyo mesela o yüzden ikiniz buluşun ve en sağlıklı ve hayırlı karar ne ise onu verin hakkınızda hayırlısı olsun

Canına kastın yoksa ayrıl .Üç günlük dünya da hırgürle mi yaşayacaksın

Ayrıl demekle olmuyorki kaç kez ayrıldık dayanamayıp yine barıştık ama dün tartıştığımızda ilk kez keşke dönmeseydin bile dedi bana O kadar çok yaptığı güzel şey var ki çoğu erkek bunları yapmaz anlatsam e bunları yapan erkekten daha ne istiyorsun dersiniz ama öyle olmuyormuş bi gün mutlu bi gün mttsuz geçiyor

Sevgililik, sözlü olmak veya nişanlı olmak. Bunların tek bir ortak adı var o da Tanıma dönemi. Karsındakini tanımaya bak. Evlendkten sonra ayrılmak daha kötü tahribata yol açabilir. Henüz hiç birşey için geç değil.

insanı en çok yoran ve en kötü ilişki durumu maalesef bu hem aşık olup hem anlaşamamak ama sevgiliyken böyle sorunlar yaşıyorsanız evliliğin sorumluluğuda gelince ne yapacaksınız evlenince ayrılmak o aşamaları yaşamak çok daha zor iyice düşünüp birlikte bir karar vermeniz gerek hakkınızda hayırlısı olsun

Ciddi problemleriniz yoksa yıpratmayın kendinizi, isteyince birbirinizi kırmadan da devam edebileceğinizi görmüşsünüz zaten anlasabilmek karşılıklı olan şeyler. Konusup anlaşmaya bakın hastalanacak kadar büyük derdiniz yoktur sanırım.

Sürekli ayrıl barış yaptığınız ilişkinizden bi cacık olmaz. Hep mutsuz olacaksınız bari şimdi bitirin.

geleceği görmek istermisin burda evli olan dert yanan kadınlara bak

Sürekli kavga etcek ne buluyorsunuz? Tartışma, kavga evlilikte, flörtte olur, oluyor yani ama hergün hergünde olmaz ki, bir gün iyi bigün kötü nasıl oluyorsunuz. Nasıl çıkıyor o kavgalar örnek verir misin?

mesela beni almaya geldi dün evimize evde ailemde var babam annem vs. Hazırlanamadım ben geç kaldım bana hep söylüyor geç kalmamı gerçekten sürekli geç kalan birisiyim ama oda yapılmayak bişey yapıp ben aşağı inecekken hemde kardeşimle beraber dışarı çıkıcaktık basıp gitti. Akşam gelirim sende hazırlanırsın o zamana kadar gibi bişeyler dedi ağlayarak sabahtan beri uğraştığım şeyleri anlattım geri gel dedim aileme karşıda çok ayıp ettiği halde gelmiyorum dedi.10 dk bekleyemiyorsan evlenmeyelim dedim oda tamam evlenmeyelim diyip suratıma kapattı. Bende aşağı indim kardeşimle ve aradım gel diye gelmiycem dedi bindim taksiye tek başıma yolda ağlıyorum evine kadar gittim aşağı gel evinin önündeyim dedim kar yağıyor zaten. Anahtar sende var sen yukarı gel dedi bende aşağı gelmezsen yüzüğü almaya gel dedim (daha önce hiç böyle tartışmamıştık ikimizde dolduğumuzdan patladım yoksa dakikada bir yüzük atma derdimiz asla olmadı) ve aşağı geldi aldı beni yukarı çıktık onun evine yüzüğünü çıkardı böyle saçma sapan konuştuk bi yere varamadık sonra bi toparladık gibi oldu başka konularda açıldı uzadı uzadı bitmiyor konuşmalarımız sonrada 2.30 a kadar konuştuk bi süre görüşmeyelim diye anlaştık ama vazgeçtik son anda sonra gece beni ne ksdar sevdiğini söyledi güzel şeyler filan o kadar dengesiz bir ilişkimiz var ki şimdi sabahtan beri ailemde derdine düştü annem böyle olmaz senin için bu karda 3 saat bekleyecek insanlar vardı diyor ben henüz 20 yaşındayım zaten ailem tedirgin iyice mahvoldu her şey

Evlenmek zor değil ki evlenipte devam ettirmek sorun. Aynı evin içinde birbirinizi didiklemeye başlayınca ne yapacaksınız nişanlılık süresi biraz uzasın dur bakalım zaman sizi ehlileştircek mi yoksa daha vahim bir hal mi aldıracak gör. Alel acele evlenirsen sonunu getirirsin ağırdan alın bakalım aileler biraz geri dursun bu iş aceleye gelmez

Teşekkür ederim bu yorum iyi geldi

biraz büyümek lazım.

yaşlar kaç bilmiyorum da...

klişe olacak ama insanlar ölüyor, birbirini seven iki insan hasta olacak kadar yıpratır mı birbirini?

anlaşamıyorsanız ayrılın, uzaktan sevin daha iyi.

Aaaa 20 yaşında bi genç hanım ailesinin önünde küçük düşürülüyor sonra kalkıp adamın ayağına gidip yalvarıyor. Ailen nası gönderdi seni bu davranış üstüne. Daha çok küçüksün ayrıca neyin acelesi bu evlilik. Bu kadar kendinden taviz vermeye alıştırma karşındakini. Sonra tependen inmez böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…