Nisanlimla bitmeyen problemlerimiz

Cehoooa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
10
5
1
Merhaba arkadaşlar 3 gundur yerdemiyim goktemiyim bilmyorum ne yapacagimi bilmez haldeyim ailem benim uzerime cok titrer benim fikirlerime cok onem verir. 2 yildir bir birlikteligim var nisanlandik 7 ay once ama kayinvalidemle bitmeyen problemlerimiz var. Anlasilamyorum dinlenmiyorum bile. Ama seviyorum da ne yapcam bilmiyorum. Nisanlımin babasi cok genc yasta vefat etmis annesiylede senlerdir birlikteler hatta ayni odada farkli yataklarda yatyorlar bir de ablasi var bizim yasadigimiz sehirde yasamiyor ama her seye burnunu sokup cok guzel ortaligi karistiriyor. Kayinvalidem beni bi turlu istemedi kabullenemedi surekli bana karsi laf sokma icersinde bulundu . Sen hicbiseyi beceremzsin yapamazsin hicbiseyden anlamazsin fesatsın bile dedi nisanlim benim yanimda agizni acip hicbisey demedi annesine bu laflara istinaden . En son ki durumu su ev alincak kayinvalide aliyor evi kendi uzerine nisanlimla sevgiliyken bile biz ikimiz bakardik evlere neyse 3 4 gun once eve bakmaya ikimiz gitcez banada surekli ikimizin gidecegini soyledi ben yanima gelmeden 5 dakika once kayinvalidemin de bizimle beraber eve bakmaya gelecegini duydum moralim bozuldu ikimizin yasayaacagi evi ikimizin karar vermesini isterim . Kayinvalidem arabaya one oturmus ben arkaya gectim yabanci gibi suratimda dustu otamatik olarak . Baktik ettik ben gergin olunca nisanlimla atistik beni evime goturdu 3 gun boyunca ne nisanlim beni aradi ne ben nisanlimi aradim. En sonunda ben aradim derdin ne diyerekten . Yanima geldi . Keske israr etmeseydim sana evlenelim diye dedi . Ben aileme ve kendime dusman aramiyorum . Sen benim aileme surat asiyosun ben senin ailenden hicbisey gormedim cok iyi davrandilar ama sirf beni anlaman icin bende ailene karsi senin davrandigim gibi davranacagm dedi ben de ben bi saygizlikmi yapmisim senin ailene ne yapmisim diyorum suratimi asmisim . Bende dedimki o zaman sende benim ailemden bi saygizilik gorursen o zaman gel konus bana dedim ay yazacak o kadar sey var ki napcam bilmiyorjm

Kv zaten anlaşamıyormuşsunuz en başından belliymiş. Nişanlınızın arkanızda durması değil de dengeyi sağlamaması kötü olmuş . Sonuçta babası yok annesi büyütmüş emeği ödenmez ne diyecek? Zaten nişanlınızın aileme düşman aramıyorum lafı sizi iyi tanımadığı anlamına geliyor. İş bir boyuta taşınmadan önce son kez düşün. Kv sürekli hayatında olacak yapabilecek misin?

Annesinin gelmesi bana abes gelmedi,bir büyük olarak kalkmış gelmiş..keşke daha makul davranıp tepkisel davranmasaydiniz.önde oturmasına neden takıldınız bagajdami oturacaktı..yapmayın.birbirinizi rakip gibi görmeyin derim.ikinizde de bir kıskançlık söz konusu.fakat çok erken başlamış ins ilişkiniz her cihetten saygıyla ilerler.

Bence iyi düşünün. Hadi eve birlikte bakmanızı falan anlarım ama bu sorundan dolayı 3 gün arayıp sormamak nedir? Hayatımda en nefret ettiğim erkek türü, sen benim aileme böylesin bende seninkine böyle yaparım gibi basit düşünen erkektir. Daha şimdiden söylemiş, ileride en ufak şeyde ailene kötü davranmasın diye hep senden alttan almanı bekleyecek, susup içine atacaksın sende ve erkenden hayattan soğuyacaksın....

Normalde kimseye kolay kolay ayrıl demem ama sana kesinlikle ayrıl diyorum

Sorun kv değil sorun nişanlın ve sana olan tutumu
Annesini dinleyecek herzaman aranızda sorun olacak zaten aranızda sorun olmuş kv bu sefer iyice kendide ezecek seni oğlunada ezdirecek sende birşey diyemeyecejsin çünkü nişanlın anneme surat asamassin birşey diyemezsin diye sorun yaratacak
Ne demek bende senin ailene böyle yaparım şimdiden ve ailenden bir kötülük görmemişken

Ben senin yerinde olsam o kişiye derdimi anlatır hatalarını söyler en sonunda da kendine bir iyilik yap ve sevgili nişanlı eş edinme kendine ömrünün sonuna kadar annenin dizinin dibinde dur ve onu dinle hayatına kimseyi alıp o kişiye yazık etme derdim

Şu kadarcık aklın varsa, hayatının önemi varsa bir dakika bile bekleme ayrıl hatta kaç.
Seviyorum diyorsun ya, evlendikten sonra o sevgin bir ay içinde bitecek.
Zerresi bile kalmayacak.
Ama beni dinler misin bilmiyorum.
Sanmıyorum. Genelde hep lafta söylüyor sonra binlerce pişman oluyorsunuz.
O yüzden hayatında sana başarılar.
Bol sabırlar ve şimdiden boşanma aşamasında şans diliyorum.

Daha şimdiden başlamaşsınız sizin ilişkiniz bas bas bağırıyor olmaz sizin iş.

Sen evlenince o kadının sana rahat vereceğini mi sanıyorsun. Eşinde canım anam sen haklıydın diyecek fragmanını yazdım finalini yazmak sana kalmış.

Kv niz sizin düşmanınız rakibiniz değil ki eğer kadına kendi anneniz gibi davranmayacaksanız evlenmeyin derim.Ev alırken eğer parasını kv verecekse tabiki kadında gelecek fikir verecek.Ayrıca şu öne oturma mevzusunu hiç anlamam ne var yani arkada oturduysanız,ben kv demi özellikle ön koltuğa oturturum.Biraz saygılı olun.Adamın babası ölmüş tabiki annesini el üstünde tutacak bu kv düşmanlığı yeni gelinlerde nerden kaynaklanıyo anlamıyorum

Öne oturma ve eve bakmaya gelmesi bana normal geldi açıkçası. Ben mi ilgincim acaba. Bunlarda bişey yok ki. Önce hep birlikte bakardınız, sonra nisanliniza bir de ikimiz gidelim mi derdiniz.
Ama sizin biraz daha once yaşananlardan dolayı kayinvalideyi içiniz almıyor, her harekati batıyor gibi. Tabi diğer şeyleri bilmediğim için ben sadece bu durumu yorumladım.

Ev alma ve araba konusuna bir şey diyemem ama size kötü davrandığını düşünüyorsanız ya eş adayınızla konuşun durumu baştan yada pek bulaşmayın.
Size fesatsın gibi bir sürü kötü söz demiş kv, eş adayınız ses çıkarmamazmış ve siz bunu üstüne hala nişanlısınız???
Gerçi konu neydi de öyle sesi size bilemiyorum ama.

Canımm ayrıl ayrıl ayrıl ayrıl...

Sen kendi açından sorun gördün surat astın be o bunu saygısızlık olarak görüyorsa o neden senin ailene böyle davranmakla tehdit ediyor seni. Kişilik sorunu var çocuğun acaba aklını kiraya mı vermiş insan rahatsız olduğu bir şeyi neden başkasına yapar ne saçma yaaa

Bu olayda bence siz haksızsınız. Davranışınız yanlış . Nişanlınızın da kafası karışmış ondan aramamış belli.

Nişanlınızın hatası da annesine size o kadar laf sokacak fırsatı vermiş olması. Fesat filan kavga sözleri! Bu çok büyük sorun!!
Ayrıca Nişanlınız Anne kuzusu...

Ama yani bariz ana kuzusu alip ne bekliyorsunuz anlamiyorum. Haksizsiniz. Nisanliniz bugun boyle olmadi elbet, eskiden de boyleydi, kac yasinda hala anasiyla ayni odada yasayan adamdan bu beklenti niye.

Bence cok dogru ifade etmis kendini es adayiniz. Siz de boyle kv ye gorumceye dis bilenecekseniz hic evlenip kendinizi ve karsinizdakini mutsuz etmeyin.

Ayrica parayi veren dudugu calar, ilkokulda artik ogretmiyorlar mi bu kadim hikayeyi!

evi kayınvalide ödeyecek. doğal olarak bakmaya gelmesi normal. arabanın ön koltuğu için verilen savaşı da bi türlü anlamadım. yabancı gibi arkaya oturdum demişsin, kayınvalide yabancı mı ki önce bindiği halde arkaya otursun?

onun dışında bu ilişki yürümez. sana fesat diyen kaynana ve onun yanında sus pus olan bir nişanlı... sen benim aileme soğuksun ben de öyle olcam diye devamlı seninle sidik yarıştıracak bi adam... asla yürümez. ha ne olur, evlenirsin illaki. 2 sene buraya konu açarsın. boşanır gidersin sonra.

olmaz bu iş şimdiden böyleyse evlenince 1000 katı olacak
birazcık burdaki konulara göz at derim erkekler evlenince
anneleri kötü de olsa gökten zembille inmiş melaike oluyor onların gözünde
yol yakınken ayrıl nişanlın çok hesapçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…