Nisanlimla bitmeyen problemlerimiz

Kayinvalide de melek degil yani..Laf carpmalar,kabullenememeler..Konu sahibinin hatasi olmus ama ona yüklenilmesi sacma ve tuhaf olmus.Evde baska oda mi yok? Annesiyle ayni odayi paylasan adam o anneyi hayatinin disina tasir mi? Anne,degerli kiymetlidir tabi ama burda kendisine arka cikmaniz icin de bir sebep goremedim!! Surekli bir laf sokma,oglunu yönlendirme derdinde..Hala bir birey olarak goremediysen ozaman evlendirmeyeceksin kiymetli oglusunu! Eve bakmaya sonra yine beraber de gidebilirdi arabada önde oturmasini dert etmeniz gereksiz olmus evet ama..
Asil mevzu nisanliniz..Sizin baskinizla bu evliligin olacagini ima etmemis hatta acikca soylemis ve uc guun boyunca aramamis.
Bu yolun sonunu hicc aydinlik görmüyorum.Annesini atmasin tabiki hic bir evlat ama anne ile sevgili/nisanli/es arasindaki dengeyi kuramiyorsa olmaz o is!!

Son düzenleme:
Kv ev bakmaya gelmesinde bişey yok evinize lamba almaya gitmiyirsunuz sonuçta ev alınacak ve parayı kv verecek tabiki gelebilir 8 yıllık evliyim ev aldık parasını da kendimiz ödeyeceğiz ama kv kp gezerken yanımızda geldiler buyub olarak fikir verdiler böyle şeylere takılıyorsaniz sürekli kadında fesatsin demiş hoş olmamış ama banada biraz oyleymissiniz gibi geldi küçük şeylerle hayatı zindan etmeyin kendinize de cevrenizede

en büyük hatayı onu 3 gun sonra aramakla yapmışsın ,
ilk gördüğün yerde yüzüğü avcuna verecektin ,
sonra defolup anasının yanına gidecekti ,

sen niye kendını bu kadar ezdiriyorsun ,
ayy çok sinirlendim terbiyiesiz bir de kendimize düşman aramıyorum diyor yaaaa

kuzum siz nerenin prensesisiniz? herkes aileniz değil öyle üzerinize titremez. arabada öne oturmak sizden önce bindiyse tabi ki o kadının hakkı. parasını vereceği evi de herhalde o beğenmeye gidecek. siz belki geçici oturacaksınız ama o ev o kadının yani kendi kendinize görev edinmeyin o evi o kadın seçecek.

onun dışında bu zamana kadar kendinizi ezdirip en gereksiz yerde surat asmışsınız,nişanlınızla atışmışsınız. ne gerek vardı? düzelmez.

onun dışında bu zamana kadar kendinizi ezdirip en gereksiz yerde surat asmışsınız,nişanlınızla atışmışsınız. ne gerek vardı? düzelmez.[/QUOTE]
Iste tam olarak sorun burdan kaynaklanmis.Bu isin öncesi vardir detay vermedigi icin kendisine yüklenilmis.
Kendisini kusursuz gösterip k.v k.p kötüleyen konu basligi ve akabinde k.v k.p saydiran yorumlar da olabilirdi bu sebeple konu sahibinde fesatlik falan göremedim ben..
Takilmasi gereken farkli seyler var bence.Biraz daha detay vererek onlardan bahsetseydi sayet bu yorumlari almazdi..

Yani bende oğluma ev alacak olsam gidip bakardım nerde bu ev,nasilmış,icimize sinecek mi gibisinden bakarsın,bakmazsan olmaz.Ayrıca ön koltuk konusu basit bir konu kadın ogluyla evden çıkmış sizi almaya gelmiş (özel şöförüyle değil oğluyla gelmiş)öne oturmasında bir anormallik yok.Bence siz haksızsınız nişanlında ana kuzusu felan değil gayet akli başında vefalı birine benziyor.

O kadar sanslisin ki benim gözümde çünkü kv de nişanlın da evlenmeden önce kendini göstermiş. Köprüye girmeden önce son cikistasin lütfen ayrıl sen de boşananlar guruhuna katilacaksin çünkü evlenince. Annesini tutan ve eşini ezikleen bir erkekle hiçbir kadın yapamıyor . Sonuç hüsranla bitiyor. Ben anılarını yaşadım ve eşimin anneme bişey olursa senden bilirim sözü hiç aklımdan çıkmıyor. Bu lafları sen de duyacaksın emin ol devam edersen

aynı odada uyumaları anormal. ben sadece bu bilgiyle evlilikten vazgeçerdim sanıyorum..
"ben de senin ailene böyle yapacağım demesi" anormal.. olgunlaşmadığının göstergesi

annesiyle evden çıkmış sizi almaya geliyorlar, önde oturacak tabi ki..
kayınvalidenizin ev bakmaya gelmesi de gayet doğal..
parasını o vermese dahi, gelebilir. bu kadar abartılacak bir şey yok.
bu da sizin olgun olamadığınızın göstergesi..

nişanlınız elbette ailesine iyi davranmanızı isteyecek.. bunu oturup konuşmalısınız.
buraya yazmadığınız başka şeyler olabilir mi?

Allah aşkına ya evi sanırım kayınvalide alacak değil mi bir zahmet bakmaya da gelsin hayır yani ikiniz başbaşa eve bakmaya gitseniz ne olacak kaynana gelse ne olacak ayrıca evi o alacağına göre gayette gider bakar o para yatıaracak değil mi eve aklına yatmazsa neden alsın? madem kaynanayla anlaşamıyorsun onun aldığı evde de oturma ikiniz alın evinizi kiraya çıkın hem torbam dolsun hem karışmasın yok öyle birşey annesiyle geldiği için kadın öne oturmuş bir kerelik arkaya oturdunuz diye de ölmezsiniz yani ya kimsey muhtaç olmayın ya da surat asmayın yani.

Offff çok fena. Kv deni geç tatlım asıl sen bu adamdan çekeceksin. Anaci ve dolduruşa çabuk gelen biri. Geleceğini görür gibiyim. İyi düşün taşın, aşkla sevgiyle gitmiyor bu gemi. Kadın seni sevmemiş inan o evliliğini yer bitirir.

Ayrıca nisanlin kısasa kısas yapacakmış. Burdan belli etmiş karakterini.

Kv ve gorumceden sikayetcisin nisanlin fesat lafına rağmen seni hiçok korumuyor ve sana aileme düşman diyo bide üstüne çocuk gibi ailene kötü davranacam sen yaptın diye diyo evlenip bosanmayi mi bekliyorsun ayril gitsin değişmez degisecem dediysede değişmez

Kusura bakmayın ama bu tür durumlarda genelde anne ile oğlu arasında hastalıklı bir bağlılık oluyor. Sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Kim olursa olsun o anne zaten oğlunu kimseyle paylaşamayacaktı. Oğlu da ondan kopamaz. Sizin nişanlınızı ayrı bir aile olmaya ikna etmeniz mümkün değil. Durumunuz pek parlak değil yani evliya sabrınız yoksa koşarak uzaklaşın bence.

Bence siz atarı yanlış yerde yapmışsınız. Koskoca adamın annesiyle aynı odada yatması düz anormaldir sıkıntılı bir ruhsal problem demektir 9 yaşındaki çocukların dahi ebeveynleriyle yatması doğru değildir sizin sırf bu yüzden ayrılmayı düşünmeniz gerekir. Kayınvalidenin ev bakmaya gelmesi aşırı normal hatta ben ev alacak olsam sonradan orada çocuğum oturacak bile olsa nişanlısını sözlüsünü götürmem. Kendi parası kendi yatırımı hatta garip olan kayınvalidenin ev bakmaya gitmesi değil sizi götürmesi incelik

Biz esimle nisanliyken esim ailesine biraz duskundu. Onlar ne derse o dogruydu ufak tefek sikintilar cikti ama seviyordum ayrilmadim. Evlendik. Ilk 1 yil berbat gecti hep kavga hep kusluk. Ama bizim kavgalarimizda ne bi bagirma ne bi siddet ne hakarrt ne kufur. Hic biri olmazdi. Ben artik dedimki ya sen kendini duzelteceksin aile gibi davranacaksin yada bu son sansin. Derken esim duzeldi cok sukur. Simdi surekli konusuruz. Ben sana ailem yuzunden nasil bunlari dedim aklim almiyo demeler. Ailesi hakkinda gercekten yanlis dusundugunun farkinda suanda. Grrcekten suan cok mutluyum. Tek kavgalarimiz ikimiz arasinda oluyor ozel sebepler. Ama her adam boyle duzelirmi bilmiyorum. Sanirim erkekler kadinlara gore biraz daha gec algilayabiliyot..

Kv arkaya oturmalı doğru hatta bagaja konulmalı, bir de kv'nin görevi ev için para vermektir sadece, bakmak onun haddine mi ya, versin parayı size siz alırsınız evi.. Ne kötü KVler var Allah'ım sen koru
Kendi konunda bi dünya mesaja cevap vermiyosun başka başlıklarda ilk sıradasın maşallah :D

Back
X