Nisanlimla bitmeyen problemlerimiz

Sorun kayınvalide değil bence. Kendi üzerine ev alacak sizin yaşamanız için. Sonuçta kira vermeyecek olan sizsiniz. Bana rahatsız edici gelmedi size eşlik etmesi. Araçta öne oturması da bence saçma değil.
Asıl sorun siz haklı olduğunuz halde nişanlınızın sizi savunmaması. Nişanlıyken savunmayan evlenince anneme saygısızlık yapma, o ne derse haklıdır diyebilir. Asıl üzerine düşmeniz gereken kısım nişanlınız.

Merhaba arkadaşlar 3 gundur yerdemiyim goktemiyim bilmyorum ne yapacagimi bilmez haldeyim ailem benim uzerime cok titrer benim fikirlerime cok onem verir. 2 yildir bir birlikteligim var nisanlandik 7 ay once ama kayinvalidemle bitmeyen problemlerimiz var. Anlasilamyorum dinlenmiyorum bile. Ama seviyorum da ne yapcam bilmiyorum. Nisanlımin babasi cok genc yasta vefat etmis annesiylede senlerdir birlikteler hatta ayni odada farkli yataklarda yatyorlar bir de ablasi var bizim yasadigimiz sehirde yasamiyor ama her seye burnunu sokup cok guzel ortaligi karistiriyor. Kayinvalidem beni bi turlu istemedi kabullenemedi surekli bana karsi laf sokma icersinde bulundu . Sen hicbiseyi beceremzsin yapamazsin hicbiseyden anlamazsin fesatsın bile dedi nisanlim benim yanimda agizni acip hicbisey demedi annesine bu laflara istinaden . En son ki durumu su ev alincak kayinvalide aliyor evi kendi uzerine nisanlimla sevgiliyken bile biz ikimiz bakardik evlere neyse 3 4 gun once eve bakmaya ikimiz gitcez banada surekli ikimizin gidecegini soyledi ben yanima gelmeden 5 dakika once kayinvalidemin de bizimle beraber eve bakmaya gelecegini duydum moralim bozuldu ikimizin yasayaacagi evi ikimizin karar vermesini isterim . Kayinvalidem arabaya one oturmus ben arkaya gectim yabanci gibi suratimda dustu otamatik olarak . Baktik ettik ben gergin olunca nisanlimla atistik beni evime goturdu 3 gun boyunca ne nisanlim beni aradi ne ben nisanlimi aradim. En sonunda ben aradim derdin ne diyerekten . Yanima geldi . Keske israr etmeseydim sana evlenelim diye dedi . Ben aileme ve kendime dusman aramiyorum . Sen benim aileme surat asiyosun ben senin ailenden hicbisey gormedim cok iyi davrandilar ama sirf beni anlaman icin bende ailene karsi senin davrandigim gibi davranacagm dedi ben de ben bi saygizlikmi yapmisim senin ailene ne yapmisim diyorum suratimi asmisim . Bende dedimki o zaman sende benim ailemden bi saygizilik gorursen o zaman gel konus bana dedim ay yazacak o kadar sey var ki napcam bilmiyorjm
senin sorunun yanlış yerde yanlış tepki vermek, içine atmış atmış alakasız yerde kusmuşsun. seni istemediğinde veya laf soktuğunda yüzünü as, hatta neden böyle yapıyorsun vs de, hatta istersen kavga et. ama ev bakmaya geldi diye surat asarsan haksız durumuna düşersin elbette. arabada nereye oturduğunun da bi önemi yok, arabanın arkası başka yere mi gidiyor?

Bence siz ikiniz de birbirinizi kiskaniyorsunuz. Ne var kadın ev bakmaya geldiyse. Ne var kadın arabada onde oturuyorsa . Ama nisanlinizin söylediği laf ağır. Ve ben çok guzrl bulamadım bu ilişkinin sonunu

Bana kalırsa kv nin normal hareketleri bile gözünüze batıyor. Öne oturmuş, arkaya mı oturacaktı sizi almaya gelirken?

Ayrıca size niye “fesat” demiş bunu da bilmek lazım :KK51:
Acaba nişanlınızı da böyle boş sebeplerle annesine karşı dolduruyor musunuz? Ondan mı öyle söyledi?

Ayrılın o annesini koruyor sen diyorsun artık ben varım annesi köşede dursun karışmasın. Olmaz bacım en kötü anne bile evlendikten sonra oğluşunun yanında melek olur.

Biliyorum dinlemeyeceksin ama yine de söyleyeceğim. Ayrıl.
Evlenince çok pişman olursun. Sıkıntı kv değil çünkü. Nişanlın. Belli ki sana ne hissettiğini bile sormadan, annesinin laflarıyla dolup seni günah keçisi ilan edebilecek biri.

Ana sözünden çıkmayacak nişanlınız belli. Ama sizin de takıldığınız saçma şeyler var. Kayınvalidenizi bagaja mı koysaydı nişanlınız? Yanınıza geldiklerinde oturuyomuş inseydi de siz mi otursaydınız anlamadım. Ev alınıyo sonuçta neden gelmesin ki? Bakkaldan ekmek alınmıyo ki. Bence yol yakınken ayrılın. Nişanlınız basiretsiz kayınvalideniz ister istemez oğulcu siz de fazla alıngansınız. Zaten aileme ve kendime düşman aramıyorum diyerek söylemiş fikrini.

Aynı benim eşim. Kv de aynı . Beni aşağılar sürekli. Eşim bişey demez. Ben surat assam yada onlara çıkmasam eşim " bende senin ailene gitmiycem görüsmüycez surat yapıcam vs demeye baslar. Bana muskacı büyücü vs herşeyi dedi kv. ve ben şuan onlara çıkmıyorum diye huzurumuz yok eşim benim ailemle biaraya gelse surat asıyor(ailem ona aşırı iyi olduğu halde) senin ilerdeki halinim. Anlatacağım çok sey var, ama bence yol yakınken ayrıl..
Ben olsam ayrılırdım esimden. Evlenince daha da kötü oluyor..

Şahsen bı kadının parmağında oyuncak olan- bu annesi olur sevgilisi olur eşi olur fark etmez- erkekler bana çok itici geliyor. Direkt soguma sebebi. Gitsin kumda oynasin. Çocuk daha evlenmek neyine

Koca adama anasiyla ayni odada yatiyor.

Bu kadin oglunun evlenmesini cok normal karsilamaz ki.

Simdiden sorunlar cikmis

Nisanlin sana.
Keske evlenmek icin israr etmeseydim..demis

Valla alir o yuzugu koyarim eline.
Pismansan donelim yol yakinken derim

Merhaba arkadaşlar 3 gundur yerdemiyim goktemiyim bilmyorum ne yapacagimi bilmez haldeyim ailem benim uzerime cok titrer benim fikirlerime cok onem verir. 2 yildir bir birlikteligim var nisanlandik 7 ay once ama kayinvalidemle bitmeyen problemlerimiz var. Anlasilamyorum dinlenmiyorum bile. Ama seviyorum da ne yapcam bilmiyorum. Nisanlımin babasi cok genc yasta vefat etmis annesiylede senlerdir birlikteler hatta ayni odada farkli yataklarda yatyorlar bir de ablasi var bizim yasadigimiz sehirde yasamiyor ama her seye burnunu sokup cok guzel ortaligi karistiriyor. Kayinvalidem beni bi turlu istemedi kabullenemedi surekli bana karsi laf sokma icersinde bulundu . Sen hicbiseyi beceremzsin yapamazsin hicbiseyden anlamazsin fesatsın bile dedi nisanlim benim yanimda agizni acip hicbisey demedi annesine bu laflara istinaden . En son ki durumu su ev alincak kayinvalide aliyor evi kendi uzerine nisanlimla sevgiliyken bile biz ikimiz bakardik evlere neyse 3 4 gun once eve bakmaya ikimiz gitcez banada surekli ikimizin gidecegini soyledi ben yanima gelmeden 5 dakika once kayinvalidemin de bizimle beraber eve bakmaya gelecegini duydum moralim bozuldu ikimizin yasayaacagi evi ikimizin karar vermesini isterim . Kayinvalidem arabaya one oturmus ben arkaya gectim yabanci gibi suratimda dustu otamatik olarak . Baktik ettik ben gergin olunca nisanlimla atistik beni evime goturdu 3 gun boyunca ne nisanlim beni aradi ne ben nisanlimi aradim. En sonunda ben aradim derdin ne diyerekten . Yanima geldi . Keske israr etmeseydim sana evlenelim diye dedi . Ben aileme ve kendime dusman aramiyorum . Sen benim aileme surat asiyosun ben senin ailenden hicbisey gormedim cok iyi davrandilar ama sirf beni anlaman icin bende ailene karsi senin davrandigim gibi davranacagm dedi ben de ben bi saygizlikmi yapmisim senin ailene ne yapmisim diyorum suratimi asmisim . Bende dedimki o zaman sende benim ailemden bi saygizilik gorursen o zaman gel konus bana dedim ay yazacak o kadar sey var ki napcam bilmiyorjm

Nişanlın dengeyi kuramıyor. Ya onları bu şekilde kabul edip hoşuna gitmeyen hareketlerini görmezden geleceksin ya da ayrılacaksın. Evlenip kv'ni rakip görürsen kendine kaybeden sen olursun soylıyım nişanlın tam bir anneci çünkü.

Ev bakmaya gelmesi bana normal geldi ne varki bunda.
Biz de ev ararken anne-babamla gezmiştik.
Eşimle benim dışımızda bir üçüncü göz,tecrübeli bir büyük olsun diye.

Araçta birlikte geldiklerine göre kadının önde oturması da normal geldi.

Ama aynı odada uyumaları normal gelmedi.
20 li yaşlarındaki oğluyla aynı odada yatmamalı bir anne.
Bu sevgiden bağlılıktan filan değil,nahoş bir durum.
Belliki oğlunu sana vermeyecek bu valide.
Oğlu da annesinin eteği altında olan tiplerden.
"Ben de senin ailene öyle davrancam" dediğine göre.Nabza göre şerbet vermeyinde bilmiyor.
Kayınvalide,görümce bir yana nişanlında iş yok.
Bence evliliği iyi düşün.
Hatta düşünme.
Ama yine de sen bilirsin :KK66:

O cocuk annesinden asla ve asla ayrilmz evlensenizde tepenizden gitmez hatta size bile yerlesir kocan gikini cikartmaz ozaman. Bence ya boyle kabul ediceksin yada arkana donup bakmicaksin asla degismez degisicegini dusunuyosam yaniliyosun

Öne oturabilir,problem yok ama sana hakaret edemez,sevgi diyorsun ya evlendikten sonra bitiyor evet devam eden sevgiler illaki vardır saygı duyuyorum ama hayatının merkezi olucak kayınvaliden benden söylemesi,ve anne eş dengesini kuramayan bir erkek,evlenip ayrıldıgında daha çok üzülüceksin bence şimdi üzül.benim konumu okumanı tavsiye ederim

Back
X