buraya bakarsak toplumumuz ne kadar modernleşmiş meğer. biz evlenecekmişiz aile hiçbir şey yapmak zorunda değilmiş falan. bende herşeyi alacaklar da demedim en iyisi olacak da demedim. ki zaten birşey yapacaklarını düşünmüyorum kendileri alıyor gibi yapıp tüm altınları alacaklar bunu istemiyorum dedim sanki Türkiye'de düğünleri masrafları hep evlenecek kişiler karşılıyor da ben de ayıp birşey demiş gibi hissettim. ailenin birşeyleri alması burda ayıp değil ama durumları iyi değil diye bunun arkasına sığınmak ve bir dünya borcu yeni evli çifte bırakmakta göze hoş görünmüyor biraz heves görmek istiyor insan bir tane oğulları var o evleniyor ve biraz istek biraz heves hepsi bu. ha ben hevesi görüyorum o alışverişe beraber çıkma hevesi, biz alıyoruz diyecekler düğünde de altınları alıp gidecekler ve yine herşeyi biz aldık havalarında olacaklar. insan bunu görebiliyor karakterlerini görüyorsun. ben herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatmadım ki. buraya yazanlar ya bekar ya da kaynana heralde.