nişanlımla düğüne gideceğim

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
nişanlımın bir akrabası altı gün sonra evleniyor. bende davetliyim. hala bir abiye bulamadım. sizce nasıl bir elbise giymeliyim. (aslında ben gelinlik giyeyim prova olur benim için diyorum da iizn vermiyorlar ) şaka bir yana yardımcı olursanız sevinirim

Ben nişanlıyken nişanlımın erkek kardeşi evlendi.
Kınada da mavi çiçekli şifon kısa elbise giydim.
Düğünde de siyah diz üstü, sırtı açık dar bir elbise giydim. Altına da kırmızı topuklu ayakkabı giydim.

dız altı (orta boy) veya dızustu elbıse tercıh edın bence. ama cok uzun yerlere kadar uzanan elbıse tercıh etmeyın

Bence sakin abartmayin giyim7 duz renk elbise topukku yeterlidir.abartirsaniz abisinin dugunune giden gorumce gibi olursunuz Allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

abiye mi
kardesımın nısanında bıle abıye gıymıcem. demode kaldı artık abiye elbise 1. derece yakının deılse.okdr şık okdr değişik elbiseler varki alısverıs merkezlerını gezin, deişik tasarım bi elbise giyin farkınız konuşsun

nişanlının akrabası evleniyor ve sen abiye mı gıyceksın!

abartısı olmayan,duzgun,şık,kıbar bı elbıse gıy gıt..

gülerler valla,sanane dıdısının dıdısından..

nişanlının akrabası evleniyor ve sen abiye mı gıyceksın!

abartısı olmayan,duzgun,şık,kıbar bı elbıse gıy gıt..

gülerler valla,sanane dıdısının dıdısından..

:)) bebeğim abiye diye lafın gelişi yazmıştım, erkek arkadaşım takım giyeceği için çok spora da kaçamadım ama haklısın kendime güldürmeyeyim diye düz siyah uzun bir elbise aldım bugün

tatlım abiye diye lafın gelişi yazmıştım ben çok farklı bir tasarımı yok ama düz siyah bir elbise aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…