Arkadaşlar benim bir sorunum var nişanlanmadan önce 2 yıl bir birlikteligimiz oldu nişanlımla.cinselliği tam anlamiylada olmasa üstten yasadik.biz nisanlaninca bende türbana girdim.ama şimdi ekimi bile tutsa kendimi kötü hissediyorum günaha girmiş gibi oluyorum.biz dini nikah kıysak ama ailemizin haberi olmadan bu nikahın geçerliliği olurmu ne olur yardim edin.bu arada yaşım 24 fikirlerinize ihtiyacim var((
Yok cnm kiyabilirsin hickimsenin bilmesine grek yok yoldan iki sahit bile bulsan oluyot sonucta zaten nisanlison evlenceksin bi skinti yok cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resmi nikahınız olmadan imamlar dini nikah kıymazlar.Arkadaşlar benim bir sorunum var nişanlanmadan önce 2 yıl bir birlikteligimiz oldu nişanlımla.cinselliği tam anlamiylada olmasa üstten yasadik.biz nisanlaninca bende türbana girdim.ama şimdi ekimi bile tutsa kendimi kötü hissediyorum günaha girmiş gibi oluyorum.biz dini nikah kıysak ama ailemizin haberi olmadan bu nikahın geçerliliği olurmu ne olur yardim edin.bu arada yaşım 24 fikirlerinize ihtiyacim var((
ailene söyle , rahatsız oluyorum dini nikah kıymak istiyorum de arkadaşım ... eskidenmiş o direk imamı bul nikah kıy ...resmi evlilik cüzdanını soruyorlar ama nerde yaşadığında önemli tabi .. belki sormayadabilirler ama biz düğün günü uğraşmayalım diye kına gecesinde kıyalım dedik biZe sordular .ç.
Nasıl duyurmamiz gerekiyor ya zaten iki şahit oluyomuş onlar duysalar olmuyomu ya illa ailemin duyması sartmi
Arkadaşlar benim bir sorunum var nişanlanmadan önce 2 yıl bir birlikteligimiz oldu nişanlımla.cinselliği tam anlamiylada olmasa üstten yasadik.biz nisanlaninca bende türbana girdim.ama şimdi ekimi bile tutsa kendimi kötü hissediyorum günaha girmiş gibi oluyorum.biz dini nikah kıysak ama ailemizin haberi olmadan bu nikahın geçerliliği olurmu ne olur yardim edin.bu arada yaşım 24 fikirlerinize ihtiyacim var((
ailene söyle , rahatsız oluyorum dini nikah kıymak istiyorum de arkadaşım ... eskidenmiş o direk imamı bul nikah kıy ...resmi evlilik cüzdanını soruyorlar ama nerde yaşadığında önemli tabi .. belki sormayadabilirler ama biz düğün günü uğraşmayalım diye kına gecesinde kıyalım dedik biZe sordular .ç.
Resmi nikahınız olmadan imamlar dini nikah kıymazlar.
Arkadasimin kocasi imam dini nikahimizi kiyabilecegini söyledi benim sorunum ailem bilmese nikah geçerli olurmuş yinede
Baglı bulundugun muftuluge gıt.yada telefon et.tam anlamıyla ogrenn.ama ıslam dını bole basıt degıll...nıkah evlenmek ıcındır.evlendıgını her kezın bılmesılazım.ornegın nısanlınla bır eve gırdıgınızde ...ınsanların sızene yapıor dusuncesı beslememesı.yanı onlar evlı gıbı garıpsenmemenız lazım.ıslamda ole nısanlı kalmada yok ztnnnn......nıkah evlılık ıcındır.gızlısı olmaz..gıt ıkı kısı sahıt bul yanlıs....alenen olmalı.yarın bır gun ayrılırsanız o nıkahtan nasıl kurtulucan....cok zor bır durumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?