nişanlımla gizli nikah kıysak olurmu???

Amin. Allah hepimizi affetsin. Birkaç defa vurguladığın için itici gelmiş olabilir belki ama bence de hoş olmamış o yorum.

Bir de canım, lütfen türban değil de başörtü de. Olur mu?

siz kapanmayı kendi kendinize karar verdiniz...ve sonrasında üsttende olsa yaşadığınız cinsellik dahil elinizi tutması bile rahatsız etmeye başladı...

pekii dini nikahtan sonra tekrar cinsel yaklaşma ihtimali??
sevmiyorsun sözü bahane..
bence sadece elini tutup sarılmak için dini nikah kıyılmamalı..

Her şey tamam da günah olduğu türbana girdikten sonra mı aklınıza geldi. Neyse kınamak büyük konuşmamak lazım.

kendinizi frenlemeyi öğrenin ve düğünü bekleyin ..
düğün ne zaman ki dert ediyorsunuz .. bekleyemeyecek misiniz ..

Amin. Allah hepimizi affetsin. Birkaç defa vurguladığın için itici gelmiş olabilir belki ama bence de hoş olmamış o yorum.

Bir de canım, lütfen türban değil de başörtü de. Olur mu?

Olur canım uyarını dikkate alıcam TSK ederim

Güzelim nıkahın kabul olur ama ne kadar nikah nikahtır ama aile rızasını almadan bole bisey yaparsan dogru olmıyacagı için ewliligindende bi hayır gelmeye bilir manevi şeyleri unutma bnce ve daha ileri gitmenize sebep olabilir gelin ata binmiş ya kısmet demiş hiç belli olmaz bazı seyler dügün tarihiniz bellimi bu arada eger yakında ise resmi nıkahla beraber yapabilirsin ama genede tavsiye etmiyorum arkadaşımın başına böyle bişey gelmişti ve sonu hüsran oldu açıkcası mantıklı davranmanı tavsiye ederim sabrın sonu selamettir😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Bende birşey rica edeceğim türban demesen türban kelimesi bana hep itici gelmiştir başörtüsü desen daha makul ve yerinde olur,türban farklıdır başörtüsü farklıdır türban aslında boyun kısmını,kulakları açıkta bırakır sadece saçın üstüne takarlar bonenin bir değişi benim gözümde.

düğüne daha bir yıl var dua edin ne olur maddiyat yüzünden evlenemiyoruz nisanlimin psikolojisi bu yüzden çok bozuluyor bir an önce evlenebilmenin pesindeyiz

Sadece elini rahat tutabilsin diye mi nikah kıydırmak istiyosun gerçekten?
Kusura bakma da bana hiiiiiç inandırıcı gelmedi... Üstelik hiç etik değil aileleri bu kadar yok saymamanı tavsiye ederim. Zaten itikatin kuvvetliyse bu konulara gereksiz kafa yormazsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlar çok ince noktalar sadece elini tutmak için dini nikah kıyılmaz kıyılsada kendinizi kandırırsınız sadece.Dini nikahın geçerli sayılması için bazı hükümler vardır mesela nikahtan sonra artık kadın kocasının sorumluluğunda olduğu için babasının evinde kalamaz ve cinsel açıdan da kadın kocasına karşı sorumlu olduğundan onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır.Bilmem yeterince açık anlatabildim mi.

düğüne daha bir yıl var dua edin ne olur maddiyat yüzünden evlenemiyoruz nisanlimin psikolojisi bu yüzden çok bozuluyor bir an önce evlenebilmenin pesindeyiz

İnş hayırlısıyla olur güzelim dogru yolda giderseniz rabbimde güzelliklerini sakınmaz sizden inş yuvanızı kurarsınız bir an önce ama bu tarz şeylerden uzak durun yanlış yanlişi getirir😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Her şey tamam da günah olduğu türbana girdikten sonra mı aklınıza geldi. Neyse kınamak büyük konuşmamak lazım.

İnsan kınadıgı şeyi yaşamadan ölmezmis bazi şeyleri idrak etmem çok geç oldu belki ama anlamamda önemli.YAZDIKLARIMI dikkatli okumamaniza veriyorum sözlerinizi başörtüsünden önce yaptigim hata bana basit gibi geliyordu nefsin Allah affeder diyordu.evet insan başörtüsüne girince herşeyin farkina variyor öncesi pek umrumda olmuyodu

Ben de bunu söyleyecektim. Nikahın geçerli olması için herkese duyrulması gerekir. Resmi nikah olmadan dini nikah yaptırmak da riskli. Bir şey olur ayrılırsanız mağdur olursun. Nişanlınızın saygısı varsa düğüne kadar sabreder. Siz rızanızın olmadığı şeyleri yapacak değil ya. İnşallah maddi durumunuz düzelir de evlenirsiniz hemen. Zor iş.

Son düzenleme:

Ewet merak ettiklerinden biride buydu açıkçası tam anlamıyla cinsellik yasamak gerekiyomus bunu bende duymuştum ama bunun için müftülükten yardim almak gerekiyor galiba böyle bisey olmasini asla istemem hata üstüne hata yapmak istemiyorum nikah olmuyorsa kiymaninda bir mantigi yok

Ya arkadaslar ben bunu okudum dinledim ve benim dyyduklarim su! Imam nikahini kiyabilirsin herkesten gizli hatta sahitler bile tanimadigin yoldan gecen iki kisi bile olablir bunda sakinca yok. Bizde nisanlanirken dini nikah kiyilirki konusmalari gezmeleri gunah olmasin diye cinsellik icin deil. Sadece cinsellik icin, resmi nikah kiymicaksan o zaman gunah kabul olmaz ama sen karar vermissen evlenmeye resmi nikah olark o zaman sakincasi yok niyet onemli.. mesela bazi adamlar var evli ve imam nikahiyla baska bi kadinla evlenior kimsenin haberi yokkk bunu nasl yapio? Yanls bu ki konu sahbinin ailesi neden smdi dini nikah kiymio anlamiorum. Ben arabistandayim ve imam nikahi rsmi nikah olrak gecio.. bazi arkdslar demiski resmi nikah olmadan imam nikahini kiymazlar diee. Neden? Asil nikah dinimizce imam nikahidir. Yani resmi nikhliysan sadece siz kari koca plmazsiniz. Imam nikahi sart. Fakat dielimki sadece imam nikahi var aranizda o zaman gercek kari koca olursunuz. Resmi nikahin amaci hukuki olarak gecerli ama dinimizce imam nikahiyla evli olmus olursun umarim anlasilir sekilde anlatabilmisimdir. Iki seven insan varsa (sadce cinsellik icin deil) evlenecekler icn diorm ciddi manada imam nikahi kiymalarinda hicbir sakinca yok. Bunj solememin sebebi bazi insanlar biriyle iliskiye girmek istior mesela zina olmasin die bi surelik imam nikahi kiyiyorlar istediklerni yapiorlar sonra bosuyorlar ole sapiklarda var yani duydum bu yzden ole soluorm ciddi sekilde amac evlilikse hicbir sakincasi yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dini nikah icin hocaya ihtiyac yok kendi aranizda kiyabilirsiniz aile iznine de gerek yok 2 sahit gerekli sadece. Ama bence yapmayin boyle bir sey. Sonra ayrilabilirsiniz de belli olmaz yani. Dini nikah kiyacaksaniz da bosanma haklarindan birini isteyin. Sonra sizi ortada birakir falan yanlis anlamayin da siz dini nikah var nasilsa diye bir seyler yasarsiniz sonra sizi terk eder ne bileyim burda cok sey okuyoruz dikkatli davranin yarin ne olacagini bilemiyoruz malesef. Ama dedigim gibi boyle bir sey yapacaksaniz da bosanma haklarindan birini istiyorum diyin bence.

Her ilimizde maddi zorluklardayiz düğün yapip ev kuracak gücümüz yok şuan yeni yeni toparlaniyoruz ben hem ailemi gecindiriyorum hem çeyiz yapiyorum o yüzden bekliyoruz

tamam canım öncesinde hata etmişsin sonra farkına varmışsın..Allah affetsin.önemli olan bundan sonrası değilmi?
sadece elini tutmak için dini nikah kıyılmaz..ayrıca nişanlınla önceden yaşadığınız cinsellik yeniden olabilir..bunun garantisini veremezsin..ailenden gizli olursada vicdanın rahat etmeyecek inan...
son kararını ver ve asla yaptırmayacağını nişanlına söyle lütfen..seviyorsa sabretsin bazı duygularına.
Herşeyden önce senin fikirlerine inancına saygı duyması gerekmezmi?
burda günahtır değildir demiyorum ama bi kaç ay sonra yani düğüne yakın bi tarihte ailelerinizin bildiği şekilde dini nikah kıyabilirsin.
Ona bakarsanız sizin nikahsız başbaşa kalmanızda yanlış....bunu ailenede izah et...dini nikahını uygun bi tarihte kıydır ama şimdi değil gizli asla değil..o zaman elinide rahatça tutabilirsin.

Her ilimizde maddi zorluklardayiz düğün yapip ev kuracak gücümüz yok şuan yeni yeni toparlaniyoruz ben hem ailemi gecindiriyorum hem çeyiz yapiyorum o yüzden bekliyoruz

Düğün yapmayın sadece resmi nikah yapın bir ev tutarsınız içinede fazla eşya almanıza gerek yok ucuz yollu taksitle birşeyler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…