nişanlımla gizli nikah kıysak olurmu???

Bakın bana el ele tutuşmak günah diyo ben günahkar oluyorum sonra diyoki telefonlada sevgilinle konuşmak günah sanki o konuşmuyomu ben günaha giriyosam oda giriyo oda günahkar oluyo o zaman eşit oluyoruz onu diyorum

Tartışarak daha çok yanlış anlaşılıyoruz anlaşıcağımız varsada konuşma tarzından dolayı daha kötü anlaşılıyoruz yargılamak gibisinden

Tartışarak daha çok yanlış anlaşılıyoruz anlaşıcağımız varsada konuşma tarzından dolayı daha kötü anlaşılıyoruz yargılamak gibisinden

Hayır güzelim yargılamıyrum inan bana en azından ben bilmeye bilirsin anormal bi durum deil ama dogrusunı söyledigimiz zamn ki biz bunları hadis veya kuranı kerime göre söyliüyoruz ve sen inatlasınca tartışmaya dönüyor şimdi uyumam lazım yine konuşmak istersen yarın bura yazabilirsin iyi geceler ve gercekten tavsiyem bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp bişileri araştırman zararlı cıkmazsın inam bana hayırlı geceler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Bakın bana el ele tutuşmak günah diyo ben günahkar oluyorum sonra diyoki telefonlada sevgilinle konuşmak günah sanki o konuşmuyomu ben günaha giriyosam oda giriyo oda günahkar oluyo o zaman eşit oluyoruz onu diyorum

Bak cnm ben o kdr sey yazdim. Son kez diyorum el ele tutsmak konusmak gezmek tozmak niyetin ne olursa olsun gunah canim kardesim.

Ben yapmiyorum demedim hatta dier msjlarimda benimde gunahim var neler yapiroz hepimiz hickimseeeee mukemmel deil herkesin her konuda isledigi gunah vardir.. benim gunah oldugunu belirtmemin sebebi ise, sizin daha once bana ggore gunah deil demenizdi. Bende diyorum ki istedigini yap istersen hergun biriyle cik dolas istedign ne varsa yasa ne ben bunj yargiliorum ne yadirgiyorum nede ben yapmiyorum diyorum. Benim dedigim tek sey bunlari yap yapma fakat gunah oldugunu bil. "Bana gore gunah deil deme kafir olursun allah korusun dedim" sey gbi dusun farzetki ben diyorum ki sana "namaz kilmaya gerek yok ya bu eskilerden kalan bir adet bence kilmasakta olur" desem haşa, sen ne dersin? Veya insanlar ne der bana? Herkes bana karsi cikar ve yanlis bildigmi soyler. Peki beni uyaran herkes namaz kiliyormudur acaba? Herkes bes vakit namaz kiliyormu? Peki sirf bes vakit namaz kilmiyor die, namaz kilmak die bisey yok diyen birini uyaramazmi? " hayir kardesim namaz klmak sartt ama ister kil ister kilma sana kalmis fakat kilman gerektigini ve dinimizde oldugunu kabul et" demesi gerekmiormu ve diyebilirmi? Diyebilir ve diceklerdir emin ol herkesssss bana karsi cikacaktir kimi tatli dille kimi sinirlenerek.. peki beni uyardiklarinda " hayir namaz kilmak farz mi derler yoksa, namaz kil!" Mi derler.. kimse gidp birine emredemez sunu yap bunu yap die ama bilgi olarak yanlis biliosa karsindaki onu uyarirsin guzellikle maksat dogruyu bilsin.. belkide o dogruyla uyaran gunah islio olsa bile uyardigi kisi etkilenecek ve o konuda kendini duzeltecektir bunj bilemeyiz.

Bende sadece sana diorum ki gunah! Hepsi bu canim. Ne sana el ele tutsma dedim nede benim sevglim yok ben el ele gezmiorum dedim bunlari hep kendin cikardin. Ben kendmi ustun gorup seni dusukte gormedim ki ole bise soz konusu bile olamaz. Yanlis bildigini duzeltmeye calistim. Bana inanmazsan istedigine sor disarda camiye gir ne blm sohbet edilen yerlere yada nereye istiosan sor bi kisiye deil 10 kisiye 20 kisiye sorki cogunluk cevaba bakarsin. Ve bizm soledgmi dogru cikacktir ben kafamdan sallamiorm insallah sende dogruyu ogrenirsin biran once. Ve umarim anlatabilmismdir ne demek istedigmi bu son msjimdi sana bunuda yanlis algilarsan sinirlenip bana sert cikisirsan gercekten cok uzulurm seni dusunerek bu kdr yazdm bunu goz onune al cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizede iyi geceler günah diye duydum tabiki sadece kendime göre değerlendirdim art niyet olmadan yani benim yazma şeklim sevgiyle destek olma amaçlı el tutma falandı sağ olun tekrar

Anlıyorum sadece iyi niyetle yani art niyet olmamakla el tutmayı savunmuştum ben o kadar tartışmaya gerek yok yani

UOTE=hllacarr;35608457]Bakın bana el ele tutuşmak günah diyo ben günahkar oluyorum sonra diyoki telefonlada sevgilinle konuşmak günah sanki o konuşmuyomu ben günaha giriyosam oda giriyo oda günahkar oluyo o zaman eşit oluyoruz onu diyorum[/QUOTE]

Ee burda sorun ne o zaman herhangi bir konuda bir musluman kardesimiz bizi uyarirsa bu gunahtir haramdir diye yapmamiz gereken tesekkur etmektir uyardigi icin sonra da konuyu arastirmaktir. Sen gunahkarsin ben gunahkarim falan sonu yok bu tartismanin ki zaten bu bizim bilecegimiz sey degil. Ne guzel uyarmislar iste arastiralim biz de gercekten gunahsa bir daha yapmayalim bu davranisi. Gunah olmadigina dair bir sey okursaniz yada ogrenirseniz benimle paylasin lutfen ben de merak ettim

Neyi merak ettigini soylersen biliyosam cvp veririm cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Hadi biri dini bir konu açmış, siz niye cevap verip tartışma içine giriyorsunuz ey hanımlar?
Dini içerikli yorum yapmak yasak...
Siz tartışıyorsunuz üstelik...
Yapmayın etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…