Günah olabilir sadece kendi düşünceme göre bana abest gelmiyo deme istedim
Cnm sana daha fazla cvp veremicem cunku konustukca sen baya gunaha giriosun suan inkar ederek. Taryismak istemiorm tartismak amaciylada yazmadim amacim dogruyu gostermekti ister alirsin ister almazsin. Kendine ii bak cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlamamkta israr ediyosun ki sen bnm ne yaptıgımı ki bn evliyim ne biliyosun konuşuyosun bn insanlar illa bolede yapsın die demiyorum o Allahla kulun arasında sadece günahı kendi varsayımınla helal diemezsin diorum inkar etmiş olursun bu kadar benle inatlaşcagına biraz araştırsan senin için daha iyi olur die dedim yapıpyapmamk senin veya bi başkasının sorunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
Evet aynen sizin soylediginiz gibi. Ikisi de ayni sartlari tasir ve resmi nikah dini nikahi kapsar. Dolayisiyla resmi nikah olduktan sonra dini nikah yapilmasa da olur. Isteyen yaptirir tabii ki. Butun hocalar bas bas bu soyledigimizi soyluyor. Size karsi cikanlarin bunu iyice arastirip ogrenmesini tavsiye ederim.
Tabi canım ben hemen böyle deyince kendine iyi bak oldu sen telefonda sevgilinle konuşmuyo musun sende günahkar sayılıyosun o zaman karşındakine günahı öğretmeden önce kendinin o günahı işleyip işlemediğine bakıcaksın işte
Ben bu yazdığımı size yazmadım zaten
Ben bu yazdığımı sana yazmadımki atlıyosun ben evliyim diye
"40 alimi bir delille yenersin, bir cahili 40 delille yenemezsin" diyorum ve susuyorum
"40 alimi bir delille yenersin, bir cahili 40 delille yenemezsin" diyorum ve susuyorum
Ne cirkin bir insansiniz, soylemeden gecemeyecegim. Bu kadar bayagi bir usluba sahip olmak icin cok caba sarf etmis olmalisiniz.
Harika bi cvp olmuş tebrlklr👋👋👋gercekten bişileri ögrensin die cabaladım ama uslubu ne bi kadına nede bi insana yakısıyo k bakma
Kusura bakma telde oldugu için ole gözükmüş ayrıca haddini bil bana bildirmek zorunda bırakma atlamak falan yanliş konuşıyorsun saygını bozma
Kusura bakma telde oldugu için ole gözükmüş ayrıca haddini bil bana bildirmek zorunda bırakma atlamak falan yanliş konuşıyorsun saygını bozma
Siz yorumcumusunuzda benim hakkımda yorum yapıyosunuz benim uslubumu eleştirmek size kalmadı saygı duymayı öğrenin önce bidahada kötü konuşmayın ben size hakaret etmedim
Hakaretmi saygısını bozan kim önce ne atlıyosunuz cümlesine başkasımı kurdu acaba
Cnm bosver uzatma gercekte ckk kotu tartisma olcak arkds anlamamakta israr ediosa o onun sorunu. Biz musluman olarak gordugumuz yanlisi 1 kere uyarmak farzdir dierek uyarimizi yaptik, uzerimize duseni yerine getirdik artik geri cekilleim.. hem bizm yuzumuzden daha fazla inkar ederk gunaha giriyorlar bole kisileri gordugn an susmaktir dogrusu cnm
Tabi canım ben hemen böyle deyince kendine iyi bak oldu sen telefonda sevgilinle konuşmuyo musun sende günahkar sayılıyosun o zaman karşındakine günahı öğretmeden önce kendinin o günahı işleyip işlemediğine bakıcaksın işte
Size yazmadığım halde bana ne biliyosun konuşuyosun hakkımda yazmışsınız o yüzden dedim size dememiştim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?