nişanlımla gizli nikah kıysak olurmu???

Konu sahibesi siz de kıymayın nikah. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz. Oldu da ayrıldınız daha resmi nikahınız bile olmadan, kimse duymamışken dul bir kadın olursunuz bir anda. Ayrıca bir şeyler yaşarsınız öyle masum kalmaz madem nikahımız var diye düşünürsünüz. İlişkiye de girebilirsiniz sonra ne olacak peki? Yapmayın, günah olduğunu da idrak etmişsiniz zaten nişanlınız da 1 yıl sabrediversin.

Günah olabilir sadece kendi düşünceme göre bana abest gelmiyo deme istedim

Sonunda anlaştık galiba ama güzelim gercekten araştır biraz günaha girme bnce söylediklrinle ilgili söylüyorum bunuda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Tabi canım ben hemen böyle deyince kendine iyi bak oldu sen telefonda sevgilinle konuşmuyo musun sende günahkar sayılıyosun o zaman karşındakine günahı öğretmeden önce kendinin o günahı işleyip işlemediğine bakıcaksın işte

Ben bu yazdığımı size yazmadım zaten

Son düzenleme:

zaten ben bunlari bir hocamdan ogrendim ama beni yanlis anladilar dini nikaha karsiymisim gibi savunmaya gectiler hemen. Simdi baktim istanbul muftusu de bu sekilde fetva vermis. Oh bee en azindan siz anladiniz beni icim rahat etmeyecekti yoksa

Burada cevap verenlerin nasıl evlendiğini merak eden bir ben miyim acaba ? Görücü usulumu oldu? Hadi siz evlenin mi denildi? Hiç konuşmadılar mı evlenecekleri kişilerle? Nasıl oldu gerçekten merak içindeyim:44::44::44:

"40 alimi bir delille yenersin, bir cahili 40 delille yenemezsin" diyorum ve susuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu yazdığımı sana yazmadımki atlıyosun ben evliyim diye

Kusura bakma telde oldugu için ole gözükmüş ayrıca haddini bil bana bildirmek zorunda bırakma atlamak falan yanliş konuşıyorsun saygını bozma

"40 alimi bir delille yenersin, bir cahili 40 delille yenemezsin" diyorum ve susuyorum

Evet ben cahilim haklısın cahilliğimlede yaşayıp gidiyorum akıl verdiğin için sağ ol genede

Son düzenleme:

Harika bi cvp olmuş tebrlklr👋👋👋gercekten bişileri ögrensin die cabaladım ama uslubu ne bi kadına nede bi insana yakısıyo k bakma

Ne cirkin bir insansiniz, soylemeden gecemeyecegim. Bu kadar bayagi bir usluba sahip olmak icin cok caba sarf etmis olmalisiniz.

Pardon siz ne hakla bana çirkin insan diyosunuz anlamadım ben kalkıpta zina yapınmı dedim sadece sevdiğimin elini tutarım dedim naptım yani bana hakaret ediyosunuz

Siz yorumcumusunuzda benim hakkımda yorum yapıyosunuz benim uslubumu eleştirmek size kalmadı saygı duymayı öğrenin önce bidahada kötü konuşmayın ben size hakaret etmedim

Cnm bosver uzatma gercekte ckk kotu tartisma olcak arkds anlamamakta israr ediosa o onun sorunu. Biz musluman olarak gordugumuz yanlisi 1 kere uyarmak farzdir dierek uyarimizi yaptik, uzerimize duseni yerine getirdik artik geri cekilleim.. hem bizm yuzumuzden daha fazla inkar ederk gunaha giriyorlar bole kisileri gordugn an susmaktir dogrusu cnm

Sizde kusura bakmayın ama size yazmadığım halde ne biliyosunda konuşuyosun hakkımda demişsiniz o yüzden

Siz yorumcumusunuzda benim hakkımda yorum yapıyosunuz benim uslubumu eleştirmek size kalmadı saygı duymayı öğrenin önce bidahada kötü konuşmayın ben size hakaret etmedim

Hakaretmi saygısını bozan kim önce ne atlıyosunuz cümlesine başkasımı kurdu acaba

Hakaretmi saygısını bozan kim önce ne atlıyosunuz cümlesine başkasımı kurdu acaba

Size yazmadığım halde bana ne biliyosun konuşuyosun hakkımda yazmışsınız o yüzden dedim size dememiştim çünkü

Aynn yoruldum zaten 😒😒😒

Nicin bu kadar sinirlendiniz ki uslubunuz da cirkin ozur dilerim ama. Benim bildigim kadariyla el zinasi goz zinasi diye kavramlar var bunlar insanlar haramdan iyice uzak dursun diye ortaya cikmis seyler. Evlenmeyi dusundugumuz kisiyle tabiki konusabiliriz gorusebiliriz ama bunun da adabi var. Mesela ailemizin yaninda gorusebiliriz bas basa kalmak iyi degil diye biliyorum ben. Elini tutmak zina sayilir mi bilemiyorum ama hos gormuyor dinimiz bunu biliyorum. Sen de gunahkarsin o zaman demeniz hos olmamis kimsenin haddine degil bunu soylemek. Birbirimize karsi bu kadar sert olmayalim. Herkes istedigini yapmakta ozgurdur ancak muslumanlarin birbirini uyarmasi gerekir bir yanlisini gordugu zaman. Bana gore gunah degil diye bir sey de soyleyemeyiz. Bize gore degil dinimize gore olur zaten gunahlar. Arkadas kendi bilgisi dahilinde sizi uyarmis bunu kabul edip etmemek sizin sorumlulugunuzda ama arastirilmasi gereken bir konu en iyisi bir hocaya sormak saniyorum ki. Sevgiler :)

Size yazmadığım halde bana ne biliyosun konuşuyosun hakkımda yazmışsınız o yüzden dedim size dememiştim çünkü

Ok tmm sorun yok ama söyleş tarzınız hoş deildi o sadece bnde karsılıgını verdim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…