- 1 Ocak 2022
- 4.553
- 16.790
- 158
Size ne,şimdiden kendinizi bu şekilde ortaya atmaya başlarsanız bunun sonu gelmez.İki yetişkin kardeş ister barışırlar ister küs kalırlar.Bazen dışardan müdahale sorunu büyütür.....Görümceme daha önce önyargım vardı. Abimin eski sevgilisi şöyle güzeldi , abimin peşinden çok kız koştu diye boşboğazlık yapmıştı ama büyütmedim. Başka bir gün abi duydun mu x kocasından boşanmış dedi. Nişanlım da öyle mi üzüldüm, Allah selamet versin dedi konuyu kapattı.
Bir ay önce eşya bakmaya çıktık. Herşeye yorum yaptı. Bu kullanışsız, bu halınıza uymaz ,bu büyük ,bu pahalı.
Onları biz de düşünebiliriz, öyle uygun görüyoruz,öyle alacağız dedim.
Siz böyle pahalıya kaçarsanız bir şeye sahip olamazsınız , ben evlendiğimde iki parçayla idare ettim dedi.
Nişanlım da onun için mi botoksa estetiğe dünyayı saçtın diyince kavga çıktı. Hala konuşmuyorlar.
Yemek yapıp ikisini çağırsam mı?
Hayır seni ilgilendirmezGörümceme daha önce önyargım vardı. Abimin eski sevgilisi şöyle güzeldi , abimin peşinden çok kız koştu diye boşboğazlık yapmıştı ama büyütmedim. Başka bir gün abi duydun mu x kocasından boşanmış dedi. Nişanlım da öyle mi üzüldüm, Allah selamet versin dedi konuyu kapattı.
Bir ay önce eşya bakmaya çıktık. Herşeye yorum yaptı. Bu kullanışsız, bu halınıza uymaz ,bu büyük ,bu pahalı.
Siz böyle pahalıya kaçarsanız bir şeye sahip olamazsınız , ben evlendiğimde iki parçayla idare ettim dedi.
Nişanlım da onun için mi botoksa estetiğe dünyayı saçtın diyince kavga çıktı. Hala konuşmuyorlar.
Durumdan görev çıkarıyor,ne kadar harika biri olduğunu gösterecek.Aklı başında hiç bir kadın hele böyle görümcesi varken olaya karışmaz ,ölü taklidi yapar.....Saf mısın taklit mi yapıyorsun anlamadım.
Benim yüzümden olmuş gibi hissediyorumSaf mısın taklit mi yapıyorsun anlamadım.
Ama o da çok müdahale etti. Son ana kadar nişanlım sesini çıkarmadı. Üst üste yapınca yeter dedibence barıştırmak için uğraşmakla kalmayın siz de özür dileyin abisinin adına.
Siz sakın karışmayın abisi yeter demiş.Ama o da çok müdahale etti. Son ana kadar nişanlım sesini çıkarmadı. Üst üste yapınca yeter dedi
Asla karışma gelinler ağzıyla kuş tutsa da sevilmiyor maalesef iyi niyetinle kalırsınGörümceme daha önce önyargım vardı. Abimin eski sevgilisi şöyle güzeldi , abimin peşinden çok kız koştu diye boşboğazlık yapmıştı ama büyütmedim. Başka bir gün abi duydun mu x kocasından boşanmış dedi. Nişanlım da öyle mi üzüldüm, Allah selamet versin dedi konuyu kapattı.
Hala konuşmuyorlar.
Hayır ya ne alaka. Düğün öncesi sorun çözülsün diyeİkisini bir araya getirip birbirlerine girmelerini zevkle izleyeceksiniz gibi geliyor bana.
Benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum
B
Onlar kardeş sizin barıştırmanıza ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum koca koca insanlar kendi sorunlarını kendileri çözerler.Hayır ya ne alaka. Düğün öncesi sorun çözülsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?