Bazen insanlar secme özgürlüğüe sahip olamıyor kızlar.. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. ben aileme bağımlıyım ne kadarr aglasamda ölsemde mecbur bırakıldım bu evlılıge. sonradan sevdim ısındımmı evet ama teyzem bile bana kayınvalidelik yapabildi. ben hayatımı hediye ettim.. smdi siz sitem edıosunuz ayrılın demeyn dedm die ozaman neler olabilcegini size anlatsam anlardınız ama uzunn cok uzun
Ailene bir şeyleri anlatmak zor olabilir ama imkansız değil. Bence denemelisin. Nişan zaten birbirini tanımak demektir, tanıdın ve yapamayacağını anladın, dünya yıkılmaz ya.
Herkes sana küstümü, ortalık biribirine mi girdi, çok mu huzurunu kaçırdılar ver bir dilekçe savcılığa, kadın sığınma evine git. Daha kolaydır böylesi sevmediğin bir adamın yatağına girmekten, onunla aynı hayatı paylaşmaktan.
evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..
Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm
İçimi boşaltmak istedigimi belirttim..Madem asla ayrılmayacaksın neden buradaki insanların fikirleri için konu açıyorsun ki?
düğünede pek bir şey kalmamış benim merak ettiğim şey baştan çok güzel anlaşıyor muydunuz son 1 ay içinde falan mı böyle oldu ?? baştan beri bir anlaşmazlık varsa yorum yapamayacağım karar sizin ama sonradan bu tartışmalar düğün telaşında çıkmışsa strestendir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?