ama cocugum olmasınmı hiç evlenınce?
Sizlere yazarken normalmiyim sanıyorsunuz canım.. aglıyorum tabi.. kendimi gelinlikle bilmemnelerle kafamı baska yönlere cevirmesem suana kadar ölürdümm ben. Ayrılsam babam bidefa beni siler kendide hastalanr yüzde yüz eminm. bnm babam cevre için yasayan biridir asla unutmaz bunu. karsı taraf ise düşman kesilir neler yasanır nelerr
Nişan dönemi boşluğuna mı geldi canım? nişanlanmadan önce böyle anlaşmazlıklarınız yokmuydu aranızda? :44:
Ya iyi de... Bakın kızıyorum işte.
Kusura bakma ama çaresiz modlarına girip , susarak sen de ortak oluyorsun.
Kalkıp baban seni namus diye vurmayacak. Kalpten gidecekmiş. Açacağım bayramlık ağzımı şimdi.
Hiçbir şeycik olmazzzzz....
Engelli çocuk demek ne demek biliyor musunuz siz ya ? Allah korusun ya .
Bunun ihtimali bile insanı korkutur.
Ölüm yoksa sonunda, her şeyin bir yolu bulunur. Sen kalkıp kendini mağdur etmediğin sürece.
Biliyor musun, şuan böyle isen tek sorumlusu sensin. Sustuğun için.
bak canım sen hayatı kendıne göre yorumlarken bende malesef bnu yapıorum.. bliyorum cunku ailemii(((
yktu cnm gayet iyidik ama 8ay nişanlılık dönemi uzunmu geldi sıkıldık ondanmı bilmiyorum..
bak canım sen hayatı kendıne göre yorumlarken bende malesef bnu yapıorum.. bliyorum cunku ailemii(((
evet kızlar ben nişanlımla onun bana olan askı ile evlenıyorum. kendisi teyzemin oglu.. fakat beraber büyümedik biz uzaktık hep biranda 1 2 senelik bana olan aşkıyla açıldı bana.. bende asla olmaz deyip geri çekildim.. 4 ... 5.. 6... kez teklf etti bırakmadı peşimi. en son ailem duydu ve bu işi oluverdi. başlarda ısındım suan onu hiç teyzeoglu giib görmüyorum fakat 8ay nısanlı kaldık temmuzdada nasipse evlenıyoruz. ters giden seyler var kızlar. hiç anlasamıyoruz. Birgünümüz deli dolu süperken ikinci günümüz kavgalı.. bendede stres var ailemden ayrılma telaşı.. fakat diyorum ona nolur benı anla diye hiç anlamıyor hiç..
Bana kimse anlasamıyorsan bırak demesin asla yapamam asla. normalde cok efendidir cok iyidir fakat geri kalmamaya basladı söyledigim laflara karşın. Çok kafam karısık. nasihatmı paylasımmı bilmiyorum dügün az kaldı ve ben stresten öldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?