Nişanlımla ilgili bir sorunum var

:))) peki tam tersi olursa? etraftan gördüğüm kötü örnekler de var, çoluk çocuklarına bakmıyorlar zırt pırt iş değiştiriyorlar. bunu nasıl anlayabilirim

Ah ah nasıl geçmişe götürdün beni.

Eşimde yıllarca çalışmadı 1,2 yerde enfazla 1ay çalışmıştır onlarda tanıdık yanı keyif alacağı işlerdi.

Ha hergördüğüyle de iş kurma planı yaptı sermaye yok bilgi yok hatta teklifte yok biri şu işi yapıcam diye konuşsa bende senleyim dedi.

Hergün evlilik baskısı işi yok benimse işim var gücüm var param var bıraktım " ben sana bakamam hayatını uyku yemek dışında amacı olmayan adamla geçiremem " dedim . Enfazla 2 hafta sonra zoru görünce çokgüzel bi işe girdi biz nişanlandık sonra o işten çıkartıldı.
Ailesiyle beni galeyana getirip benide işten çıkarttırdılar iş kurduk orda 1gün bile çalışmadı elemanları çıkarttım hani mecbur kalsın dedim yok çalışmadı onuda kovdum. Git maaşlı bi işe gir nasıl olsa burda ben çalışıyorum dedim saçma sapan işlere girdi .
Kaçtane güzel iş buldum çıkarılma korkusuyla girmedi

Ben sana bakkmam dedim ya sülalesine baktım aman diyim çalışmayan aklı havada bedavacı insanlardan uzak dur.

bosan sende

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm bunları yaşamaktan korkuyorum işte. naptınız peki ayrı mısınız

Acaba düğünde takılan altınlarla falan mı iş kurmayı düşünüyor? Bence de çok büyük bir sorun.. işleri oturmadan evlenmeyin, erteleyin..

Evlendikten sonra senin ailen benim derken ?

Pardon ama seni leylekler mi getirmiş ?

En nefret ettiğim düsünce kalıbı ! Aynısının benzeri bende de var.. Evlenince ailen ben olcam... Ha oldu canım benim ailem ne olacak ? Kendi ana babalarını evlenseler bile el üstünde tutarlar kız evlendin mi anası babası el olur.. Bak sinirlendim yine

Benim babam yıllardır çalışmıyor. . Dedem bakıyor annemgile..

Bir mesleği yok.. dedemin yanında patron hayatı sürdü. Fabrikalar falan vardı. Ama kumar onu ve bizi mahvetti. Ayrıca raporu var psikolojik. . Dedem kumarda yemesin diye hisseleri elinden aldı. Şimdi ev dedemin üstüne ama nasıl diyim lüks bir sitede güvenlikli havuzlı falan.. aylık maaş veriyor babam onu da alıp kumar oynuyor. Annemler zor geçiniyor. Düşünsenize lüks bir sitede oturuyorsun, özel okullarda okuyorsun.. ama cebinde beş kuruş yok. Zor geçiniyorsun. İşte buna varlık içinde yokluk çektirmek denmez mi? Kuzenlerimizi gördükçe yaşayamadığımız hayat yüzünden içimiz yanıyor. Yanlış anlaşılmasın insanın durumu olmaz idare eder ama bu durum çok zor..

:))) peki tam tersi olursa? etraftan gördüğüm kötü örnekler de var, çoluk çocuklarına bakmıyorlar zırt pırt iş değiştiriyorlar. bunu nasıl anlayabilirim
Valla burdaki yorumları okuyunca hafiften bende bir acaba diyip tırstım
Adamı en iyi sen tanırsın
İyi düşün
Hakkında hayırlısı olsun

Surekli yatmaya alismissa calismak zoruna gder ayaklari dha yere tam basmiyo belli bence nikahi cok aceleye gtrmeyin birz dene cocugu gor bakalm yapabiliyomu ona gore hareket et

evlenmek isteyecek kadar olgunlaşmış
iş kurmak isteyecek kadar çalışmak isteyen
ama
3 4 aydır çalışan

yaşlar kaç ?

şu erkek karısının masrafını karşılamak zorunda gibi anlamsız dayatmalardan çıkmamız lazım.
burada kadının yeri evidir dendiğinde nasıl tepki gösteriyorsak aynı dayatmayı neden erkeğe yapıyorsun?

konuna gelince bu tip 30 yaşına kadar ne yapmış o önemli?
kafanda soru işaretleri varsa sakın evlenme. ertele.

30 yaşına gelmiş 3-4 aydır çalışıyorsa bu iş yaş. Bu saatten sonra nasıl sorumluluk yüklenecek? Herşey senin elinde olacak. Yıpranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…