nisanlimla sorunlar

balık baştan kokar ..boşa dememişler bunu..evlenseniz dahi sonunuz kötü ..üzülerek ve deneyimlerden söylüyorum

Bu kadar güçlü olduğun için seni tebrik ediyorum..Ben de böyle güçlü olmayı dilerdim..Umarım hersey daha iyi ve daha güzel olur hayatında :)

Olmak zorundayım arkadaşım. Azarlanma baskı üzerine anneme bu şekilde sogutty korkuttu. Madem ki o bizim aramızda geçen konuşmalarını ablasina anlatiyorjus özel diye bir şey yokmuş ablası akım verip o da uygulamis hep. Dün ablası Allah o anani bildiği gibi yapsın dedi ben onları boyle bilmiyordumkendi kkardeşleri pırlanta haklı yüzde yüz suçlu biz olsun varsın onlar gayet iyi biliyrda suçu yukleyecek ariyrar

Geri dönme olmaz çekmek istemem aynı şeyleri en ufak şeyde kötü kalbimi kirardi sevdiğim düzelir diye bekledim ama hersey daha kötü oldu arkadaşım

Çok haklısın güzel kardeşim biz aslında birlikte hiç bir karar almadık o aldı ben uydum tahammülü yoktu ki sdede onun istediği olacaktı çok yipratti beni dün kötüyüm bugün bin şükür daha iyiyim inşallah tamamen gecrr

İyi düşünüp karar ver girmesi kolay çıkması çoook xorr

Zaten korktuğum için geri adım alamadım ya evlense idik anlasamayip boşanma olacaktı doğacak çocuklara da gunahti ikimiz e de yazık olacaktı o inşallah anlayacağı. Kişiyi bulsun

Arkadaslar hepiniz hakkınızı helal edin. Fikirlerinz çok değerli benim için. Bana yol gosterdiniz çok sağolun bugün biraz daha iyiyim dün aglamakli idim. Hakkınızı helal edin

Aglama böylesi icin degmez annene neler dwmis yazik kadina kizi icin susmus tebrik ediyorum onu ne olursa olsun iliskilerde kavgalar disariya yansitilmamali bence uzulme sen

Aglama böylesi icin degmez annene neler dwmis yazik kadina kizi icin susmus tebrik ediyorum onu ne olursa olsun iliskilerde kavgalar disariya yansitilmamali bence uzulme sen

Evet sustu benim için üstelik o kendi annesi ablası yanında yaptı bunu Allah saht annem tek bir şey demdi her şey benim yüzümden oldu ben yalvarip alttan almamış olaydım o bu kadar cesaret edemezdi. Bugün aglayamadim sanki biraz daha iyiydim. Bilmiyorum inşallah normal hayata çabuk dönerim dua et arkadaşım nolur

Nişanlın ufaktan kendini belli etmiş iyi düşün doğru karar ver ileride çok pişman olur annene gelir ağlarsın o zaman daha zor olur her şey aklından çıkarma bunu o kimki senin annenin gözlerinin dolmasına sebep oluyor hadsiz kendine bu kadar herseye evet demeye de programlama ileride daha da sorun olur her dediğini yaptırır sana ben senin yerinde olsam bir kez daha düşünürüm, onsuz yapamam demişsin sanırım yorumlarda yaparsın insan nelere alışmıyor neleri unutamıyor ki ? Öyle değil mi? Iyi düşün nişanlandım buralara kadar geldim nasıl nişanı atar nasıl ayrılırım deme sakın hersey senin için ileride başın ağrımasındansa şimdi üzülürüm sonra geçer !!!!!!

Çok haklısın güzel arkadaşım bitti zaten dün tamamen ileride ikimizide kötü günler bekleyecekti umarım onun için de hayırlı olsun. Zaten geldik zar zor şu zamana kadar halbuki daha üç ay olmuştu. Anneme yüksek ses ile konuşması son damla oldu böyle bir evlilige adım atamszdm belki çok kızgın bana ama oda beni düşünmüş olsaydı bu şekilde olmazdı

Kesinlikle doğru karar vermişsin sevindim :) üzülürsün üzülmemek elde değil ama zaman zamanla geçer gider ileri de üzülmektense şimdi üzül daha iyi :) hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim geçelim mutluluklar seninle olsun bundan sonra :))

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Hayirlisi demekten başka çare yok. Zor evet ama dün bana ablasının ağır sözleri onun için bugüne kadar katlandigim şeyler gelince aglayamiyrum çok yiprandim.

Çok şükür ki evlenmeden belli etmiş kendini canım. İnan çok sevindim anneciğini ne hakla üzer? Allah karşına öyle bir adam çıkarır ki hepsini unutursun.

Evlilik öyle göründüğü gibi değil, daha şimdi lafın geçmezse sonra adam yerine bile konulmazsın şunu unutma sen çok değerlisin ve dünyada teksin ve bir hayatın var neden mutsuz olasın üstelik bile bile

Yoktu ki söz hakkım her dediğimi yanlış anliyrdi özünde çok iyi merhametli ama bana karşı ayrı bir insan di yani özellikle düşüncesini kabul etmek zorunda idim

Canim arkadaslarim çok doğru bir karar vermisim ben ne aptalmisim daha bir hafta dolmadan eski polonyali kız arkadaşına instagram da resmine bebek beni faceden ekle diye yorum atmış sorarım size gerçek seven yapar mı bunu

canım benim sen hala soruyormusun?
bu adam kendine eş değil cariye alıyor... tek kelime etmeye hakkın yok, fikir beyan etmeye hakkın yok.. her an seni terketmeye meyilli, üstelik daha nişanlılık döneminde ailene bukadar saygısız... neden bukadar kör kuyuya atıyorsun kendini.. seviyorum diyorsun birde... bırak allah aşkına... nesini seviyorsun... evlendikten sonra buraya çok konu açacaksın emin ol.... saygısız sevgisiz birini seviyorsun.... şimdiden kabullenmişsin... ömrünü bu adamla mı geçireceksin...her şeyi alttan alan, sürekli aşağılanan, en ufak bir tartışmada seni bırakıp gideceğinden korkan, ailene bile saygı duymayan bir adama karılık yapacak bir kadın olarak mı görüyorsun kendini.... yazık gerçekten...

Çok doğru karar verdim bugün anladım kardeşim. Daha ayrilali bir hafta olmadı eski sevgili si polonyali kızın resminin altına bebek beni facebookta ekle yazmış bir hafta bile olmadı ya hemen ayrılır ayrılmaz kadın aramaya kosmus

Bak canım suan seviyorsun gözün hiçbirşey Görmüyor . Bence başlamadan bitir nişanlın alttan alan biri değil belli yarın sana cok sıkıntı yaratır ailene gitmek bile problem olur cok üzülürsün burada Söylenen hiçbirşeyi hafife alma inan herkes yaşadığı şeylerden tecrübelerini anlatıyor. Sevgi aşk bir yere kadar sana tapacak dediğini yapacak cok adam var tek erkek o değil sende aklını Başına al ben şahsen nişanlınla evlenirsen mutlu olacağına inanmıyorum cok ağlarsın canım senin en değerli Varlığın ailen nasıl anneni gözü yaşlı bırakır ortada bişey yokken .bence yol yakınken bitir hiç evlenme o adamla.buradaki tecrübeli arkadaşlarımız yorum yazmışlar onlarıda dinle seni kurtarmış olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…