Nisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki
Babam karar senin başım üzerinde yerin var ama ilerisi karanlık kızım dedi. Annem ben yüksek lisans yaptığım için o bitince isterdim erken buluyrdu yani nisanlandiktan sonra ise sevdi onu çok sevdi benden gizli arayıp halini hatrini sorardi bizim bir sorunumuz olsa ona kiyanaz sen suclusun derdi annesi için ise annesine saygida küsür etme diye sık sık öğüt ederdi yani bizi ayırmak isteyen biti değildi ama su anda karşı benim icib[/QUOTE]Babam E="JASMINIUM, post: 38495202, member: 525275"]bi rsoru sormuştum, baban ne tepki verdi olayları duyunca? bi de annen nişanlını istemedi mi, nişanlın neden annene sen zaten baştan istemiyordun gibi bir laf etti
bu konu beni de çok sinirlendirdiayni ev diyor birde ne kusur ettim diyor hala belayi yalvar yakar cagiriyo kafayi yiyecem artik takip etmiyorum anladigim kadariyla ailende senin gibi fazla saf ve pasif yoksa engel olurlardi sana
ayni ev diyor birde ne kusur ettim diyor hala belayi yalvar yakar cagiriyo kafayi yiyecem artik takip etmiyorum anladigim kadariyla ailende senin gibi fazla saf ve pasif yoksa engel olurlardi sana
ben aileme ettiği hakaretler söylemedim onlar ilişkimiz in bu boyutunu bilmiyorlar ki[/QUOTE]UOTE="balaca, post: 38495974, member: 625226"]bu konu beni de çok sinirlendirdi
kızlar bu kadar aptal aşığı oynamamalı
ailenin pasifliği de ayrıca sorun
adamın karısına ve kızına herifin biri hakaret ediyor, karar senin diyor
bu olgunluk falan değil, düpedüz saçmalık ve sorumluluktan kaçma
otur oturduğun yere, ölüyorum desen artık seni o adamla evlendirmem diyemiyor baba
ben okuyup okuyup şaşıyorum yahu
Önceden bu olaylar olmadan önce ever oturacaktm ailem de istemiyor artık
nasıl yani sadece birlikte oturmanı mı istemiyorlar....Önceden bu olaylar olmadan önce ever oturacaktm ailem de istemiyor artık
Annenize bu kadar saygısız davranmış birini içiniz nasıl alıyor bilmiyorum. Yapmayın cidden çok üzüldüm onlar adına. Benim evladım bana bu muameleyi layık görse içim parçalanırdı. Yazık.
durumunuza çok üzüldüm öncelikle. aile ve eş arasında kalmak zor bir durum ama şöyle düşün ileride neler yapmaz bu adam.. yeri gelir ailenle görüştürmez dayanabilecek misin. yaptığı büyük saygısızlık sonuçta.. iyi düşün ayrılırsan 3-5 gün ağlarsın. evlilik adamı değiştirir ya daha kötüleri olursa hergün üzülürsün. allah yardımcın olsunMerhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?