Babam evde yoktu o gun duyunca şok oldu zaten ben ise uzintudeb başımı yastiktan kaldirmadimbalaca .!.:Ayrica babana da sastim kaldim
Gozu onunde en kiymetlilerine hakaret var, mudahale etmiyor
Tutup ensesinden yol vermemis, pardon da ailecek eksiginiz mi var?
peki duyunca bişe yapmadı mı?Babam evde yoktu o gun duyunca şok oldu zaten ben ise uzintudeb başımı yastiktan kaldirmadim
Sok olarak kal geldiyse yine sasarimBabam evde yoktu o gun duyunca şok oldu zaten ben ise uzintudeb başımı yastiktan kaldirmadim
Evlenince işler dahada kötüye gider. Nişanlınız "ben" merkezli yaşayan biri anladığım kadarıyla. Sizin ne düşündüğünüzün bir önemi yok onun için. Evlilik öncesi sinyaller verilmiş zaten. Bu durumlardan evlenince şikayetçi olduğunuzda size "sen zaten bunları biliyordun, bile bile kabul ettin" diyecek ve sizin konuşma hakkınızı alacak elinizden.Merhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
bi rsoru sormuştum, baban ne tepki verdi olayları duyunca? bi de annen nişanlını istemedi mi, nişanlın neden annene sen zaten baştan istemiyordun gibi bir laf ettiNisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki
nee aynı evde mi ? bu adam ve annesiyle aynı evde kafayı yemiş olmalısınNisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki
hala ne eksik ettim diye kendini sorguluyorsunNisanlanmadan önce çok iyiydik melek gibiydi gözüm kapalı guvendim ona. Son zamanlarda iyice anneme gitmiyrsun gelmiyorsun diye kavgalar başladı aramızda sinsi sin den tutun bir sürü laf duydum halbuki annesi ole seve seve yasayacaktim aynı evde benim agzimdan annen sevmiyorum diye bir şey çıkmadı sevdim de saygida küsür etmedim neyi eksik ettim bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?