nisanlimla sorunlar

Anneni küçük bir çocuk gibi azarladı, gözlerini doldurdu, üstelik herkesin içinde ve sen buna sustun devam ettin, nedenini sordun öyle mi ?
Sana inanamıyorum. Bunun üstüne , bu saatten sonra sana ne yapsa, susacağını garantiledi bu adam artık .

Ya evlen hayatına son ver ya da ayrıl hayata yeniden başla . Seçim senin .

Bitirmeyi sadece kafaya koyma eyleme geçir.
Bikadının naz yapacağı özel istekleri olacağı gönlünün hoş tutulması gereken 2 zaman var.

Biri düğün biri doğum sen düğünde bunları görüyosan doğumu düşünemiyorum.

Millet 30 senelik kocasından boşanıyor heygidi heeyyy! Kaç kurtar kendini, yarın öbür gün aileler birbirine girer. Pazartesi düğün olduğu nerede görülmüş? Kim gelebilir pazartesi? Hayret bir şey kendi kendine yapsın düğününü saygısız. Acaba sen annesine öyle yapsan ne tepki verir.

Tanımadan yorum yapacağım biraz ön yargılı olacağım ama kusura bakma şimdiden bunları yapan ilerde ailenlede görüştürmez, yüzüğünü al git diyen ilerde evden de kovar anlattıklarına göre senin sonunu hiç iyi görmüyorum yinede bilemeyiz belki iyi olur ama sanmıyorum çok zor..

kompleks kompleks kompleks.. kole ariyo bu.. ve bencil; hep onun dedigi mi olacak, senin de dugunun bu, senin de hayallerin var.. ayrica o kim olup ailenle oyle konusuyo.. kolay kolay demem bunu, AT NİŞANI, bile bile lades deme.. ayan beyan ortada adamin kisiligi..

Hepinize çok teşekkür ediyorum çok iyisiniz. Öncelikle şunu diyim ilk kez sevmiştim ben nisanlanan kadar herşey çok güzeldi dedigm gibi. Ama sonradan değişti kaç kez bitirmek istedi sıkıyorsun gibi sorunlar oldu benim hatam çok bağlanmak koru körüne her ne olursa beni suçlu görüyor bu üzüyor annesi ise diyor ki oğlum düzgünce dedi bende sana aynısını yapsam sende öyle yapardın dedi. Bende dedim ki ben yapmadım. Çok kırgınlık duyuyorum yiprandim hasta oldum dobra olduğunu sanıyor ama saygı başka şey öyle olmaz. Ben o sesini yukseltip konuşunca dondum kaldım çekti gitti zaten sinirle saatler sonra hayırdır niye yazmiyon diye mesaj atıyor. CÇok zor en baştan o biraktiginda bitsetdi keşke ayrılık kararı en doğrusu zaten şu durumda çok sağolun

inşallah bu kararının arkasında durursun canım
yoksa çok acı çeker, ailene de çektirirsin
bir evlilikte saygı yoksa, diğerleri olsa bile zamanla bitmeye mahkum
sevgi tek başına bütün kapıları malesef açmıyor
önce güven, saygı, en son sevgi
bir adamın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır
ve adamlık bu değildir

hakkında hayırlısını diliyorum

Ben size şu konuyu örnek verecektim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-seyi-arasinda-sikistim-kaldim.781451/

Bu konuda konu sahibi nişanlıyken verilen sinyalleri almayıp şu anda 2 çocuktan sonra başını taşlara vuruyor. Ama sizin konunuzda olay nişanlıyken verilen sinyallerden de öte bir terbiyesizlik ve saygısızlık. Yani anne benim için çok önemlidir. Ne eşimin annesine bir saygısızlık yaparım ne de kendi anneme yaptırırım. Hayatta kimse anneyi üzmeye değmez. İlerde sizin de çocuklarınız olacak. Bu tavrı hazmedebilir misiniz?

Biz nisan olmadan önce çok mutluyduk tamam illa arada kavga oluyordu ama büyük değildi hiç bir zaman nisan olduktan sonra ben bazı tavirlarindan ailemi bir şeye katmadigini his ettim ve buda bende tepki olarak içimde korku mutsuzluk oluştu yüzüm pek gulmemeye başladı her dediğimi yanlış anlıyor örneğin anne sen bakmadin sende bakmaya gel mobilya dediğimde aşağı inerken neden laf carptin ben istemesem kimseyi goturmem kendim alırım gibisinden konuştu. Hep suçu bana attı senin. Hareketlerin yüzünden böyle yapıyorum diye. Ama yemin olsun ne pahsli esya istedim nedd bana hep kizdiginda asla kalbini kirmadim. Bu en son olaylardan sonra da sen beni yalnız birakiyirsun gerçek seven ailesinin karşısına geçer seviyorum der diyor. Olayın bitmesi ikimiz içinde en iyisi zaten

arkadasim o yumurtada kil ariyor sen lutfen kendini suclama adamin gozune batiyorsun her soyledigin batiyor sen onun kolesi misin esyalar seninde esyalarin kimi istersen cagirirsin ne demek goturmem. bu nasil cirkin bir tavir. sana hayatim biz birlikte karar verelim istiyorum demek var cirkeflesmek var. birde ustune benim cirkefligimin sebebi sensin demek var. sana diyor ki beni seviyorsan kopegim olacaksin ailene kil oluyorum onlarida sileceksin. aç artik su gozunu yahu

Çok haklısınız sanki onun gözüne batiuorm hiç beklemedigim şeyler oldu ondan beklemiyordum çok değişti

Herseyi kabul ederim belki ama aileme anneme yapilan saygisizligu asla kabul edemem. Bi de yuzune karsi oyle laflari asla kabul edemem. Bir erkek baslangicta neyse sonra daha kotusu olur iyisi olmaz o yuzden bu saygisizliklara goz yumarsan sonrasında daha daha kotulerini de yasamayi kabul ediyorsun demektir. Karar senin hayat senin... ama asla ve asla annene soylenen lafa karsi susmamaliydin o kim ya!!!

Kardesim Allah yardimcin olsun ama nisanlinin kisiligi pek acik gozunu acman icinde bir cok hata yapmis aman derim kardesim yolun basindayken don sonra bana basinda kisiligini belli etti ben niye donmedim basinda diye kafani taslara vurursun inan sevgininde hic bir onemi kalmaz Ustelik sen sevginden ne kadar cok seyi alttan almissin seni el ustunde tutmasi gerekirken birde afrasi tafrasi cabasi bastan iyi dusun yarin evlenirsin emin ol anneni evinin esiginden gecirmez simdiden belli daha uzulursun Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…