nişanlımla tartıştık

nlgm

masumiyet
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
370
2
68
Adana
kızlarr çok bozuk morelimmm yaaa nişanlımla tartıştıkkkkkk çok ağladımmm.:((

ilk defa bi yalanını yakaladımm bu akşamm ve bu benii çok yıktı çünkü ona çok güveniodummmm...bide bana ilk defa bugün kırıcı konuştuu sinirliydii...offf yaaa offf...bu erkekleri anlamak zorrr....hala ne o nebenn aradım neyapcamı şaşrdım yaaa...en çok korktıuğum şeyy değişmesiii değişiomudur acabaa düğünümüzde yakınnn

Ne konuda yalan söyledi canım.Daha açıklayıcı yazarmısın ?

arkadasım buyuk bı yalan mı konu ne yazarsan yardımcı oluruz yanı bazı uyelerınde agzından cımbızla alıyoruz lafı

ay ne yazdığımıda anlmadım üzüntüden pardon...ya dün kayın valide gile gidecektim görümcem istanbuldan geldi orda ewli kendisi onu görmeye gidecektim hazırlandım akşamüstü nişanlımı aradım beni almasını söyledim işi bitince sora bana akşam iş yemeğim var dedi yarın gelirsin dedi bende tamam dedim iş olunca arada böle iş yemekleri lur çünkü nese yarın oldu öğleden sora ben kendim gittimm iş yerinde uğradım stresliydi bi sorun vardı bende bu barada sbah msj atmıştım bana cvb atmadı aramadı saat 3 olmuş sinirliydimm biraz artistlik yapmıştım buda sen nie bana artistlik yapıosun die sinirlendi kırıcı konuştu bana.nese uzatmayım dedim ewe bıraktı bu arada beyefendi sinirli asansörle çıkarken aynayı yumrukluorr kıracakk...nese kaynanamgile geldim benimki işe gitti tekraradan akşam oldu yemek falana derken görümcem bana dün nie gelmedin misafir vardı misafirde benim sevmediğim nişanlımın iiş çevresinden karı koca adama kendisi bayılır adamda nişanlıma ölüor yanii ama ben gıcık alıorum havalı bi adamm nese bende dedimki aşkşam nişanlımın iş yemeği varmış ya dedim yarın gel bana dedi dedim bu arada görümcem şaşkın bi fade var suratında tabi analadım bi iş var sora ağzını aradaım dün akşam nişanlım ewdemiyidi die ee dedimm nişanlımla misfirler ne konuştu ne oldu falan derken anlatıo tabi gör,ümce aldım alacağımı nese akşam beni nişanlım ewe bırakırken sordum dün akşan ewdemiydi iş yemeği die bana yalan söyledin die sinirlendim anam hemen üste çıkmaya çalıştıı çekti gittiii ağğladımm...çünkü çok iyi biriydiii benide çok sewerdi uğruma çok şey yaptıı benim için nasıl oluo bunlarr alamadım örnek verilecek insandırr ...acaba o insan ları sevmediğim içinmi...acaba daha öncde yalan söylemişmidir bana şimdi aklım karışık...

Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.

Konuşurken hiç duraklamazmısın mesela.(yazarken virgün kullanmayı dene)
Cümleyi yükleme yüklemezmisin.(yazarken nokta koymayı dene)

O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Ben kendimi zorlasam böyle yazamam,yani istesemde yazamam.
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/
Lütfen biraz okuyacaklarıda düşününün artık=/

Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen.:/

Son düzenleyen: Moderatör:

Nısanlın hatalı. sana yalan soylemıs. senı kendı kız kardesının onunde cok sacma bı konuma sokmus.
sen orda nısanlımın ıs yemegı dıyorsun, kadın sana tuhaf gozlerle bakıyor ne kadar ıncıtıcı. bu konuda haklısınız.

Dıger yonden bakınca nısanlınıza o kısıler hakkında cok ters tepkıler verdıysenız. sızden cekınmıs olabılır.
yanı gelıcekler hayatım sen gelme hoslanmıyosun zaten deseydı sanıyorum ki sız gene velveleye verıcektınız ortalıgı.

o da sızden cekındıgı ıcın sızden saklamıstır. ınsanları bırazda karsı taraf yalan soylemeye ıtıyor.
Bazen bunaltıcı oluyor bırseylerı rahatca paylasamamak.

yınede yalan soylemesını kesınlıkle destekledıgım ıcın demıyorum kastım tavır hatasından yoksa tabıkı
yalan soylesede tartısma olmus dogru soylesede dogru soylemesı gerekırdı..

Son düzenleme:
okurken yoruldum gerçekten.
bence evet nişanlınız yanlış yapmış size.durduk yere bu yalana hiç gerek yokmuş.niçin yalan söylediğini açıkladımı size

Merhaba canim,oncelikle yazdiklarini okudum ve bu kadar buyutecek inan hic birsey yok.. Olaylarin icinde acaba soylemidir boylemidir diye bir neden ararsan daha ilk bastan mutsuz olursun.. Nisanlinin sana is yrine gittiginde kirici konusmasi illaki senden kaynaklanan bir sebep degildir. Hep diyorum is stresindendir veyahut biriyle tartismistir bunlari sana bazen anlatmayabilir..
Ayrica nisanlinin is yemegi var demesi de bence senin o aileyi sevmemendendir. Cunki ne gibi bir niyeti olabilirki baska sana yalan soyleyerek??
Seni cok seviyormus anladigim kadariyla e sende aglayip uzuldugune,onun degismesinden korktuguna gore cok seviyorsun. Olur oyle seyler uzulme. Kafana takma supeye dusme..
Merak etme degismez.. Hersey senin elinde.. Karsindakinin nasil gorundugu kisiye baglidir..
Her an sana sevgisini gosteremeyebilir.. Buna alisarak yasamalisin canim..
Ve herseyden onemlisi hayatinin tadini cikar..
Kendini ezdirme ama sende ezme..

Son düzenleme:
Cumle hatasi yapmis olabilir.. Kiz zaten uzgun durumda onem vermemistir yazim kurallarina..
Birde kendisini dahada uzgun hissettirecek sekilde yorumlamasaniz su durumlarda..
Ne var yani surekli sevgi gosterisimi yapmali nisanlisi ? Bazen bayanlar bile yapmiyor..
Empatiyle yaklasalim olaylara bence

yazdıklarını anlamak için çaba sarfettim resmen...bence nişanlına sor yalan söyleme sebebini ama sakince hesap sorar gibi değil....o sana bizden daha mantıklı açıklama yapacaktır..çünkü cevabın onda...

dur canım anlatım sana ,,,ben dün akşam kaynanamgile gidecektim. hazırlandım nişanlımı aradaım, beni alması için ama o bana dediki benim akşam iş yemeğim var, yarın gelirsin dedi. bende tamam dedim..yarın ben onlara gitimm.yemekti falan derken görümcem dediki ,dün akşam neden gelmedin ,misafirlerde vardı dedi,bende dün nişanlımın iş yemeği varmı oyuzden gelemedim dedimm,oda şaşkın yüz ifadesi gösterince,bende şüphelendim,(bu arada misafirleri nişanlımın iş camiasından iki kişi karı koca yani ve bende bunları sevmiyorum)görümcemin ağzını aradaım dün akşamla ilgili oda bana döküldü tabi ve nişanlım ewdeymiş..sonra nişanlım beni ewe bırakırken ona dedimki,iş yemeği ewdemiydi,dedim.bana yalan söyledin dedim oda üste çıkmaya çalıştı ve bastı gittiii....anlatabildimmi şekerimm ben ilk defa yeni katıldım yanlışlık olabilir tatlımm

İşte bende bunu diyorum.
Üzgün durumda,bunamı dikkat edecek.
İmla kuralları yada ifadeler tamam kimse dört dörtlük değil.
Ama bu kadarmı dilbilgisinden uzak biri.
Ayrıca ben çok çok büyük bi sorunda göremedim,böyle bozuk yazabilcek kadar:/
Son olarak bir insanın üzüntüden mi,aceleden mi yoksa bilmedeiğindemi böyle yazdığını ayırt edebilcek düzeydeyim...

biliorum ama o arayana kadar ben aramak istemiyorummm ....

hayır canım daha konuşmadık o arayana kadar aramak istemiyorumm ama ilk defa böle oldu güvenim gittii...
okurken yoruldum gerçekten.
bence evet nişanlınız yanlış yapmış size.durduk yere bu yalana hiç gerek yokmuş.niçin yalan söylediğini açıkladımı size

Canim neden sana karsi bi elestri yapmisim gibi cevapliyosun ?
Ben sadece fikrimi soyledim hasa asla kucuk gormem kimseyi sana ayirt edemeyecek duzeyde degilsin demedim :26:

ya arkadaslar nie böle yaıosunuz ilk defa katılıorum yeni kaydoldumm neden bukadar tepki gösterdiniz yazıma tamam anlamayan yazmank istemeyen yazmasın rica ederim ya zaten üzgünümm...
Canim neden sana karsi bi elestri yapmisim gibi cevapliyosun ?
Ben sadece fikrimi soyledim hasa asla kucuk gormem kimseyi sana ayirt edemeyecek duzeyde degilsin demedim :26:

ya arkadaslar nie böle yaıosunuz ilk defa katılıorum yeni kaydoldumm neden bukadar tepki gösterdiniz yazıma tamam anlamayan yazmank istemeyen yazmasın rica ederim ya zaten üzgünümm...

Canim tepki gosterdigimiz yok sadece fikirlerimizi soyluyoruz.
Sana ifade ettim ilk sayfada,uzgun olmani gerektiren bisey yok diye..
Sana mutluluklar dilerim kuracagin yuvanda.. Allah utandirmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…