Canim neden sana karsi bi elestri yapmisim gibi cevapliyosun ?
Ben sadece fikrimi soyledim hasa asla kucuk gormem kimseyi sana ayirt edemeyecek duzeyde degilsin demedim :26:
dur canım anlatım sana ,,,ben dün akşam kaynanamgile gidecektim. hazırlandım nişanlımı aradaım, beni alması için ama o bana dediki benim akşam iş yemeğim var, yarın gelirsin dedi. bende tamam dedim..yarın ben onlara gitimm.yemekti falan derken görümcem dediki ,dün akşam neden gelmedin ,misafirlerde vardı dedi,bende dün nişanlımın iş yemeği varmı oyuzden gelemedim dedimm,oda şaşkın yüz ifadesi gösterince,bende şüphelendim,(bu arada misafirleri nişanlımın iş camiasından iki kişi karı koca yani ve bende bunları sevmiyorum)görümcemin ağzını aradaım dün akşamla ilgili oda bana döküldü tabi ve nişanlım ewdeymiş..sonra nişanlım beni ewe bırakırken ona dedimki,iş yemeği ewdemiydi,dedim.bana yalan söyledin dedim oda üste çıkmaya çalıştı ve bastı gittiii....anlatabildimmi şekerimm ben ilk defa yeni katıldım yanlışlık olabilir tatlımm
acaba şu sıralar sana söyleyemediği iş ile alakalı ciddi sorunu olabilirmi? belkide ailevi? ki varsa dahi neden seninle paylaşmıyor bu da ayrı bir konu....
belkide senin o yemeğe gelen iş arkadaşlarını sevmediğini bildiği için gergin bir ortam olmasın diye söylemek istememiştir.
üzgünüm ama bu konuda burnuma pis kokular geliyor[/Q
üzgünüm ama bu konuda burnuma pis kokular geliyor
Canim tepki gosterdigimiz yok sadece fikirlerimizi soyluyoruz.
Sana ifade ettim ilk sayfada,uzgun olmani gerektiren bisey yok diye..
Sana mutluluklar dilerim kuracagin yuvanda.. Allah utandirmasin..
Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.
Konuşurken hiç duraklamazmısın mesela.(yazarken virgün kullanmayı dene)
Cümleyi yükleme yüklemezmisin.(yazarken nokta koymayı dene)
O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Ben kendimi zorlasam böyle yazamam,yani istesemde yazamam.
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/
Lütfen biraz okuyacaklarıda düşününün artık=/
Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen.:/
Derdini yazarak anlatamıyorsan,günlük hayatta nasıl ifade ediyosun kendini merak ediyorum.
O zaman bende konunu okurken yarım bırakmaz,seni daha iyi anlar,daha sağlıklı yorum yapardım.
Şimdi bana sinirden ancak bu kadar yazıyorum tepkisini gösterebilme ihtimalini baz alarak söylüyorum;
Yazarken karşımdaki beni anlamıyorsa,ve ben bunu biliyorsam,konuyu kendi kendime buraya yazmamında hiç bir anlamı yok değilmi=/
Ek olarak yazıyorum,
Sadece imla hataları değil,anlatım bozukluğu,yanlış ifadeler,cümlenin başı sonu farklı...Anlarmıyım diye birkez daha okudum,
Ama gerildim resmen.:/
Gerçekten her konuda imla hatalarını sorgulayan üyelerin çoğalması sinirlerimi bozmaya başladı.
Sadece ve sadece bunu söyleyip konuyu terk ediyorlar..
Konuyu okumakta zorlandığını yazsa kişi herneyse de edebiyat dersi veriliyor bu hiç hoş değil.
Konuyu cevaplamak zorunda değiliz. Kimse burada gönüllü terapi vermek için bulunmuyor.
Herkes ya derdini anlatmaya ya da vakit geçirip kafa dağıtmak için bulunuyor.
Bir konuyu okuyamayıp karşı tarafı azarlamak çok yersiz.
Bizim msj.ımızdan mahrum kalırsa konu sahibi çok çaresiz kalmaz.
Ya kötü içerik butonuna basılmalı ya anladığımız kadarıyla cevaplanmalı ya da konudan çıkılmalı..
Biri dur desin bu yorumlara.
....
nlgm, nişanlınızın yaptığı çok yanlış katılıyorum gerekçeside olmaz yalanın fakat onu buna zorlayan nedenler mi vardı acaba ?
Daha önce o adamla sorun yaşadınız mı ? Ya da bulunduğu ortamda nişanlınızı zor durumda mı bıraktınız ?
Bu konuda tekrar sakin bir şekilde konuşmalısınız.
Suçlamadan duygularınızı anlatın.
En önemlisi ince sorularla kafasındaki düşünceyi anlamaya çalışmalısınız.
Ek olarak yazıyorum,
Ama gerildim resmen
iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın,lütfen. sizin yazınızda da bolca imla hatası var. nokta ya da virgülü her yere boş boş serpiştireceğimize hiç imlasız yazarız daha sağlıklı olur değil mi?
konu sahibi hanımefendi,nişanlınız size yalan söylemiş,yalanını da yüzüne vurunca üste çıkmaya çalışmış konuşup halledersiniz inşallah.bir ilişkinin temeli aslında saygıdır saygı da güven gerektirir.çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için iyi biliyorum.düzelmesini temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?