• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Allahım hıkmetı onundekı perdeyı kaldıracak bı olay yasamıssın gerısı sende ya evlenır belanı bulursun ya ayrılır huzura kavusursun.
Dugun masraflarını, aılelerı, gecırdıgınız zamanı düşünmeyın.
Kesin evlenecek sizde demisti dersiniz herseyi ufaltip ailesi cok masraf yapti dediğine göre kaçarı yok illa atlayacak o ateşe

Kendinizi suçlamanızı gerektirecek hiçbir şey yok. Hiçbir şey için de üzülmeyin. Verilmiş sadakanız varmış ya evlenseydiniz böyle bir adamla. Kaçın kurtarın kendinizi. Ayıp olmasın diye ailesine anlatmamazlık da etmeyin. Tek tek anlatın ki ailesi de nasıl bir varlık yetiştirdiğini öğrensin. Yoksa tüm suçu size atar bu.

Dizi sahnesi gibi resmen anlattıklarınız iyi ki evlenmeden gerçek yüzü çıkmış ortaya umarım barismazsiniz

Allah'ın sevilen Kuluymuşsun kim bilir nasıl Bir iyilik yaptın da Allah seni kurtarmış geç olmadan 😞

Olur ya ağrın sızın geçer.
Etraftan birileri olumlu konuşur.
Senin de suçun var diyerek o hödüğü aklar.
Sen de masraf, sayılı gün, elalem ne der diye evlenme hatasına düşersin.
Bu akşamın 4 katı kötü zamanlara razısın demektir.
Bil istedim.
Zaten direk annesi annemi aradı oğlunun kolu çizikmiş onu söyledi nişan döneminde olabilir falan dedi artık hiçbir şeyin dönüşü yok ben allaha şükrediyorum ki son dakika bana neyin ne olduğunu gösterdi düştüğüm duruma üzülüyorum

Zaten direk annesi annemi aradı oğlunun kolu çizikmiş onu söyledi nişan döneminde olabilir falan dedi artık hiçbir şeyin dönüşü yok ben allaha şükrediyorum ki son dakika bana neyin ne olduğunu gösterdi düştüğüm duruma üzülüyorum
Ah ya prensesin kolu mu cizilmis size siddet uygularken? Ailesi ne ki kendisi ne olsun.

Ailenize her seyi tamamen anlatin. Son kez gorusmek isterse kesinlikle gitmeyin, boyle öldürüyorlar gencecik kizlari. Sizin nisanliniz da ayni bokun soyu. Ceker bıçaklar, vurur, sakın kendinizi riske atmayin.

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Yol yakınken bu yoldan dönün yazık etmeyin kendinize

Aileniz ne dedi? Bu işin bittiğini açıkça ifade etselerdi keşke

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Sakin ola bu barzoyla evleneyım deme sakın hayatının hatası olur bu.

Dönme ihtimalim asla yok hala kolum ağrıyor ne kendisiyle ne ailesiyle asla iletişime geçmiyorum hepsini engelledim
Öncelikle bir darp raporu al ve koy cebine
Sonrasında bir aile büyüğünüz ailesini arasın ve nişanın bittiğini haber versin
Bana kalsa şikayetçi olmalısın ama yapar mısın bilemem

Kesinlikle çok doğru o hep böyleydi zaten hızlı parlardı da ben de kendime inanamadım nasıl öyle davrandım anlamadım

Öfke cok güclü bir duygu. Biz kadinlar bastirmaya alisigiz, cünkü kadinlar citi piti tatlidir. Seni o an koruyan öfken olmus. Hem bu olay icin, hem daha önceki olaylar icinde de. Sakın o öfkeni kücümseyip kendine haksizlik etme. Sansin var evlenmeden olacaklari görmüssün.

Nişanlınız ve annesi hemen arayıp sizi de suçlu durumuna düşürmeye, olayı normalleştirmeyr çalışıyorlar.
Aileniz ne dedi, siz her şeyi olduğu gibi anlattınız mi?
Başarıp da ayrılırsanız, nişanlınızla tek görüşmeyin bir daha. Aile aracılığıyla yapın her şeyi. Ayrılmayıp evlenirseniz ateşe atmış olacaksınız kendinizi, bir öneriye gerek yok.

Dua et şükret lokma dagit hatta evlenmeden görmüşsün.Neye üzülüyorsun daha manyakmisin ? Kafanı cama vurmuş farını kırmış o sana masraf diye dusunmedi herhald eyaparken ?

Arsız yaa bir de ailenize gidip benim suçum yok demiş. Pislik

Gerçekten bitirmenize sevindim Allahın sevdiği külüymüşsünüz gerçek yüzünü 2 hafta daha saklayamamış

Düğüne 2 hafta kalmış. Sakın evlenmeyin yoksa hayatınız mahvolur bu manyakla. Nişanı atın, yolunuza bakın. Üzülür, ağlarsınız ama zamanla rahatlayacak, alışacaksınız. Zaten daha öncesinde de sürekli tartışıyormuşsunuz. Saçınızı çeken, kafanızı arabaya vuran, yüzünüze tüküren,hakaretler eden bu herifle evlenmeyin.
Yazdıklarınıza bende birçok arkadaşımız gibi katılıyorum.
Konu sahibesi şunu eklemek isterim. Bu "adam" ustelik çok çok daha tehlikeli bildiğiniz acayip bir manipülatif ve utanmaz terbiyesizin ruh hastasi... nasıl hangi yüzle sizin kızın ailenizin evine gidip bir de olayları eksilterek sizi suçlayacak şeyde şekilde anlatır 😯😯😯😡 Bu çok tehlikeli bir ruh hastasi. İyi ki böyle bir durum olmuş. Keşke bu kadar kötüsü olmasaydı ama her şerde bir hayır vardır .Bence de kesinlikle kurtulun bu kişiden. Cok cok geçmiş olsun.

Back
X