Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Durumunuzu bildiği halde bu konuda diretmesi bana garip geldi. Sanki bir şeyleri bahane etmeye çalışacak gibi. Kendisi gayet ailesine açıklama yapabilirdi veya saçma olduğunu söyleyebilirdi. Konu sadece ailesine söylemek mi yoksa ailesinin tepkisi bir şeyleri etkileyecek mi? Bunları düşünün.

Ne yani kaynana tamamdir dese devam edecek yok.olmaz carsafimizi kana bulayacak kiz lazim dese ayrilacakmi bu geri kafali insan senden bence evliligi askiya al ve annen sakin kaynanayla konusup da seni dillerine dolandirtmasin ve sozlun bu durumdan rahatsizsa nikahina almasin olur.biter

Katiyyen böyle bir gurursuzluk yapma.kanlı çarşaf ! tek kelimeyle rezalet nisanlin çok karaktersiz mis seni düşürdüğü duruma bak ben olsam terkeder arkama bile bskmazdim...

canı bu kadar kan çektiyse uygun bir yerini kessin kanı annesine göstersin. hatta deki kanlı çarşaf yetmez gerdekteyken annenlerde gelsin izlesinler atraksiyona katılsınlar de. bu ne cahillik evli falan değilsin ayrıl gitsin

Daha önce hiç ikili ilişkilerde yorum yapmadım bu şekilde. Ama lütfen hayatını mahvetme, yol yakınken, daha canın yanmamışken hayatından çıkar bu adamı. Zihniyeti kötü malesef, şu tekliften bile sana kol kanat germeyeceği o kadar belli ki.

Ne sacma sey, hala yapiyorlar mi bunu? Hey Allahim ne kadar saygisizca. Nisanlinizin sizin yaninizda olmasi gerek. Bu ozel durumu dediginiz gibi sadece ona acmak istemissiniz hakli olarak ve bu yeter de artar bile. Annesi nenesi girerse olay gereksiz uzayacak ve yarin obur gun ne yapacaklari belli olmaz. Hakkinizda hayirlisi, cok nahos bir durum. Her turlu omur boyu mutluluklar dilerim!

Kanlı çarşaf nedir ya.
Bir kadın için çok onur kırıcı.
Nişanlının yaptığı da terbiyesizlik. İlişkinize neden annesini katıyor ki, annesini ilgilendirmez bu konu.
Sen bu kişiyle evliliği tekrar düşün bence. Aranızda geçen en özel konuyu bile paylaşmak isteyen ilerde daha büyük sorunlar yaratır.

yazinin tamamini okudum yorumlarida aklima direk "ahlak beyinde bel altinda arayan zihniyetten banane banane " sarkisi geldi ayrilin gitsin durustlugunuzu haketmiyor..

Merak etmeyin.
Her iyiliğin karşılığı ve her kötülüğün de cezası vardır.

kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin.ben gördüm desin bu adam bu durumu bile bile kabul edip şimdi seni nasıl zora sokar anlamıyorum.kvye ne senin yaşadıklarından ki hiçbir oğlan annesi de bu durumu anlayışla karşılamaz.nişanlın ben gördüm desin yada boya vs bişey dökün.önemli olan eşin olacak insanın bu konuda ne düşündüğü

Bu nedir ya !!!asla izin verme sana bunhn yapilmasina carsafmis yuh diyorum ayril gitsin arkadasim. Hak ettigin adam bu değil

Bilmiyorum belki söyleme tarzı yanlış olabilir nişanlınızın ama bunun doğru olduğunu savunmayarak birazcık karşı tarafın yerine kendinizi koymanızı isterim.
Yarın bir gün bununla olmadı diğeri de aynı tepkiyi verebilir. İlerde siz üzülmeyin kafanıza takmayın diye anneleri konuşmasını uygun görmüş olabilir.
Belki yarın bir gün sizinde erkek evladınız olacak böyle bir zihniyete sahip olacak.
Hani kızmayın sakın anlatmak istediğim madem bu ilişkiye emek vermişsiniz , kızarak küserek değilde birbirinizin yerine kendinizi koyarak hareket edin derim

e sen bakiresin ki zaten, kizlik zari yirtilmasi seni bakirelikten cikarmiyor sen gidip iliskiye girmedin ki.. kanli carsaf adetiymismis ben o adama o carsafi yediririm. bide ailesine soyleyecekmi, yuh!! seni oldugun gibi kabul etmiyorsa bu adamla aranizda hep bi guven sorunu olucak. bu durumu hep yuzuna kakalar benden soylemesi

onceden yollu gozuyle bakiyordunuz yani
bi konuyla cag atladiysaniz ne mutlu size.

kanli çarsaf nasil oluyor onu builmiuyorumda
azcik igne batirip kan akitsaniz verseniz çarsafai ellerine olmamzi
labaratoara incelemeye gondrecek halleri yok
nisanlinizda zor durumda olmali, o çarsaf olmadan sizi rahat biraakmaz o zihniyetdeki insanlar
sevip seviluyorsaniz degisik çozumler onerebilirsiniz nisanliniza

nişanlın kendi içinde hazmedememiş olayı ailesini bahane ediyor ,

bu senin başına kalkılacak bir olay canım çok iyi düşün

Oyle gerikafali cahil adeti olan bir aileye bencede gelin olma. Kim bilir bundan sonra neler cikarirlar. Abuk subuk seylere adet diyip birde yapilmasini bekliyorlar.

Geleceginizi iyi gormuyorum oyle bir ailede

Adete gel, bu ne bicim adet...
Asla kabul etmeyin, daha neler yanii..
O carsafi ne yapiyorlar duvara mi asiyorlar, gelene gecene aha bizim gelinin kani mi diyorlar ya da bizim oglan... ayy neyse yazarken kendimden igrendim..
Uzun lafin kisasi oyle bir probleminiz olmasa bile o carsafi gostermemelisiniz.
Bir de utanmadan annen annemle konussun diyor.. Pesss.
4 duvar arasinda kari koca arasinda olan biteni hic kimseyi ilgilendirmiyor..
Kayinaile az ote dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…