- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
benim gibi düşünen birni okumak sevindirdi.Karşında,11 yaşında başından geçen kötü olayı hazmedemeyen erkek müsveddesi var.(kusura bakma ama öyle)
Olaya çarşaf, kayınvalide adetler şeklinde bakmaya bile gerek yok.daha oyun çocuğu iken başına gelmiş olan ailenizi ve herşeyden önemlisi seni derinden yaralayan bu acı olayı bile ERKEKliğine dokunduğu için hazmedemeyen biri var karşında.Özgüvenden,sevgiden, empatiden yoksun adamcıktan bir an önce kurtul bence.
evet senden kan gelmeyecegine göre bu olay bitmeli demek istediği buTek kelime ile BAHANE bu devirde kanli carsaf adetimi kaldi kaldi ki nisanlinizin size hic saygisi yok olsa bu kelimeleri soylemezdi ve saygisiz bir adam evlilikte hic cekilmez simdiden bu durumu annesine anlatmanizi istiyorsa evlenince cocugu nasil yaptiginizi da anlatmani ister allah bilir bu adamdan bi cacik olmaz.
Sunu da belirtmek isterim.
Diyelim safligina geldi kabul ettin ailesine anlattin. Bu mevzu ailesinde sakli mi kalacak zannediyorsun. Kalmaz. O ona anlatir o ona ona buyur gider icinden cikilmaz bir hal alir. Fisilti gazetesi hizli calisir malum. Bire bin katarak yol alir birde. Zaten art niyetli fitne fucur insan cok.. Kisacasi ayril bu adamdan. Bittigine de zerre uzulme.
Kızlar bende böyle düşünüyordum ama bugüne kadar bunun hep çok önemli olduğu söylenip durdukça yine de bi sormak istedim son kez konuşmalıyım bu konuyu ve ayrılmak isteğimi belirtmeliyim sanırım. Bu tavırlarına bakılırsa ilerde suçlusu benmişim gibi bedel ödeyecekmişim gibi geliyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?