Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Karşında,11 yaşında başından geçen kötü olayı hazmedemeyen erkek müsveddesi var.(kusura bakma ama öyle)
Olaya çarşaf, kayınvalide adetler şeklinde bakmaya bile gerek yok.daha oyun çocuğu iken başına gelmiş olan ailenizi ve herşeyden önemlisi seni derinden yaralayan bu acı olayı bile ERKEKliğine dokunduğu için hazmedemeyen biri var karşında.Özgüvenden,sevgiden, empatiden yoksun adamcıktan bir an önce kurtul bence.

konu sahibi çok uzuldum durumuna.inşaallah hakkında hayırlısı olur ve hiç uzulmezsin

siz kendinizi niye boyle dusuruorsunuz anlamadim kazayla degilde isteyerek te biriyle birlikte olmus olabilirdin yine boyle kanitlayacak miydin hu utanilacak bir sey degil hele ki seninki kaza ne demek istersen bitir falan bu mudur insanlar kizlik zarini deldimrek sex yapmak icinnmi evleniyor e bu zihniyet ayrica kanli carsf nedir ne kadar ayip kaldi ki boyle bir sey ve kaynanaya da pek guven olmaz yani ailen kaza diye anlatir ama yarin nir gun bu carsaf isteyecek zihniyete sahip insanlar yalan yanls anlatir bence bu adamdan uzak dur

benim gibi düşünen birni okumak sevindirdi.
tecavüze uğramış çocukken.ve adam hazmedemiyor. kişilik yoksunu yaratık
en önemli şey bu bence konuda. ailesine gelene kadar adamın kişiliği bozuk.

Tek kelime ile BAHANE bu devirde kanli carsaf adetimi kaldi kaldi ki nisanlinizin size hic saygisi yok olsa bu kelimeleri soylemezdi ve saygisiz bir adam evlilikte hic cekilmez simdiden bu durumu annesine anlatmanizi istiyorsa evlenince cocugu nasil yaptiginizi da anlatmani ister allah bilir bu adamdan bi cacik olmaz.

Canim sonuna kadar bu tavrini surdur.kanli carsaf nedir ya.ben bakire oldugum halde kocam yada kaynnam boyle bisey istemeye curet etseydi o gun kocami bosardim.

evet senden kan gelmeyecegine göre bu olay bitmeli demek istediği bu

Sunu da belirtmek isterim.
Diyelim safligina geldi kabul ettin ailesine anlattin. Bu mevzu ailesinde sakli mi kalacak zannediyorsun. Kalmaz. O ona anlatir o ona ona buyur gider icinden cikilmaz bir hal alir. Fisilti gazetesi hizli calisir malum. Bire bin katarak yol alir birde. Zaten art niyetli fitne fucur insan cok.. Kisacasi ayril bu adamdan. Bittigine de zerre uzulme.

Bekarete onem verebilir buna saygi duymak gerekiyor bence ama kotu bir olay sonucu kaybetmissiniz neden usteliyor ki? Kanli carsaf nedir ya tovbe estagfurullah.Bence ailesi degil kendisi bahane ediyor.Herkesin basina gelebilir kazara yani ne var ki kan gelse ne gelmese ne

Anneler falan konusmasin bence.
Utanacak olan sensin.
Bu sebepten ayrilacak kisi hic
hayatinda olmasin daha iyi.
Tamamen haklisin.
Büyütmuyorsun.
Kanli carsaf adeti
igrencliginden
nefret ediyorum! !!

Cok guzel bir noktaya deginmissiniz.Katiliyorum size.Eger ailesine bahsettiyse bencede yayilir gider teyze,kuzen,arkadas derken

annesine kanlı çarşaf göstermesi gerektiğini düşünen bir erkekle nasıl geçineceksiniz bunları da düşünün.. bu aileyle işiniz belli ki çok zor olucak..

birde anneme anlatalım demiş ya .. senin zarından onun annesine ne ailesine ne..

Gibisi fazla.
Bu adam size bedel ödetir.
Isıtıp ısıtıp önünüze koyar.
Yetmez anasının babasının ağzına sakız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…