biraz uzun olcak lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var
en baştan anlatayım yeni üye oldum siteye 4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeniyle çıkmaya başladım askerden yeni gelmişti 15 gün konuştuk ben öyle böyle aşık olmadım onuda öyle sanıyodum ama 15 gün sonra benden ayrıldı tabi süre zarfı içinde seni seviyorumlar falan ben baya kaptırdım kendimi neyse aradan 8-9 ay geçti bu tekrar döndü bana ben yine kabul ettim yine aynı diller falan 4 ay çıktık yine ayrıldı
( etraftan duyduğuma göre iyi kız ama aşık olamıyorum dermiş daha önce biriyle nişanlanıp ayrılmış benimleyken duygularından emin değilmiş ondan ayrılıyomuş sonra kendiside birebir bana söyledi beni kendine aşık et diye neyse bu 3. kez döndü bana tabi arada konuştuğu kızlar oldu bu kez çok ciddiyim dedi inanmam için hemen ailesini devreye koydu ama aşık olabilirim neden olmasın diye başlıyorum bende çok sevdiğim için kabul ettim neyse çok uzaatım şimdi iki buçuk yıldırda nişanlıyz ama ben geçmişi unutamıyorum şimdi çok iyi eskiye göre ama ben sürekli geçmişle yaşıyorum herşeyinde kabahat hata arıyorum bazen sorun çıksın diye uğraşıyorum 3 gün iyisek 5 gün kötüyüz öyle işte lütfen yorum yaparmısınız