Sevgilin ilk zamanlar duygularından emin olamamış belki nişan atmasıyla belki askerden geldiği psikolojiyle alakalı kendini toplama dönemindeydi ondan saçma davrandı. Bak şimdi aradan seneler geçmiş. Bu adam hala saçmamı davranıyor ki bu şekilde tepkiler ortaya koyuyorsun, yoksa olan biten herşey sadece senin geçmişe bağlı kuruntularınmı ? Şayet öyleyse, 2 bucuk sene öncekinden farklı bir adamsa ve sen buna rağmen böyle davranıyorsan, yapma. Bir insanı seneler önceki tavırlarıyla, heleki ilişkinin başındaki tavırlarıyla yargılayamazsın, böyle yaşanır mı bir ömür boyu. Hangimiz ilişkinin başında ve ileri safhasında aynı insanız ki ? Bende en başında sevgilime hatalar yaptım, oda bana yaptı, ama şimdi onun için canımı bile veririm, 2 senelik ilişkim var çok mutluyuz. Ya oda senin gibi davranıp geçmişi unutup önüne bakmasaydı ? Şimdi bu mutluluğu yaşayamıyor olacaktık. Böyle giderse onu kaybedersin hatta kaybetmeyede başlamışsındır muhtemelen, kendini frenlemeye ve geçmişi biran önce unutmaya çalış. Psikolojik yardım alabilirsin bunun için..