• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımmm :((

Ablacığım benim daha yaşım küçük o yüzden belki tam empati kuramam seninle ama bi tanıdıgım bu tarz bir şey yaşamıştı şu an çok mutlu ,bana şey gibi geldi önceden aldatıldıgı için bi de askerdeyken o psikoloji farklı oluyormuş kimseye güveni kalmamış bi de erkekler pek yediremez ya aldatılmayı onunda etkisi vardır muhakak.aklına takılması cok normal bi durum ama bence seni gerçekten seviyor :/ ne bileyim demiş ya hani keske daha erken aklım basıma gelseydi falan ilk baslarda sen onu sevdigin için kabul etniş olabbilir ama bence şu an sana aşık ayrıca yuva kurmak istese herkesle kurabilir bence yani , kendini yiyip bitirme umarım mutlu olursun

Sizle babasının hayrına nişanlanıp evlilik yoluna girecek kadar deli olduğunu sanmıyorum. İlişkinize zarar getirmeyin bence mutlu olmaya bakın sevgisinden eminseniz.
Üstelik geçmişte 3 kere donmüş belliki sizden kopamıyor sizi sahiplenmiş.

Sizle babasının hayrına nişanlanıp evlilik yoluna girecek kadar deli olduğunu sanmıyorum. İlişkinize zarar getirmeyin bence mutlu olmaya bakın sevgisinden eminseniz.
Üstelik geçmişte 3 kere donmüş belliki sizden kopamıyor sizi sahiplenmiş.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Back
X