- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.156
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Kalkmis hali ya. Inik hali 16 cm olsa kacarim ahshdKalkmış hali mi, inik hali mi? Türk standartlarında vajina derinliği kaç cm ki zaten. Nasıl olacak?
Ayy bana da onu diyolardı yavaş kırcan diyeZaten twiligh filmi gibi sanıyor çünkü bir yerlerimizi kırmayalım demiş.
Yahu adamın ki asansör düğmesi mi yoksa boru mu vi boruya kan gidiyor mu meselemiz bunlar
180 civarı ayakları 46 olan Erko düşürürsen konu aç. Yetişmezsem namerdimBen onu bulamadım yaaBurda bilmiş bilmiş konuşuyorum da çok eksiğim var hala bilmediklerim
Hepte öyle olur. En anlaşmadığın hıyarımsı da da süperdir kesin toxic adamlar da Yunan heykeli gibi oluyor ona canım sıkılıyorSorma bacım onu saymazsak ruh eşim gibi bişeydi, evlenirdim onunla. Kaç yıl geçti hala istek atıp duruyor, yarama tuz basıp görmezden geliyorum mecbur. Yürümezdi
180 beni kesmez, 188 ve üzeri anca paklar şu saatten sonra, çok yokluktayım180 civarı ayakları 46 olan Erko düşürürsen konu aç. Yetişmezsem namerdim
Onu da yaşadık bacımHepte öyle olur. En anlaşmadığın hıyarımsı da da süperdir kesin toxic adamlar da Yunan heykeli gibi oluyor ona canım sıkılıyor
Fb ve ons olsun gerekirse. Cidden o sunumu görmeni isterim. Senin için dilekte bulunacağım180 beni kesmez, 188 ve üzeri anca paklar şu saatten sonra, çok yokluktayım
Lan ben senelerce korkumdan kadinin ustte olduğu pozisyonlari yapmadim ahdhdAyy bana da onu diyolardı yavaş kırcan diyeErkekler çok korkuyor bundan öyle hikayeler falan anlatıyolar hastaneye kaldırılan
Çok eskiden gazetelerde falan çıkardı dünya ort. Ben de saf yuh nası ölçecez lan adamın yanında cetvel çıkarırsak ayıp olmaz mı, zoruna gitmez mi diye düşünürdüm (hiç sevgilim olmamıştı) Bi dahakine çaktırmadan yanına parmağımı koyup koşarak eve gelip cetvelle ölçcem, çok merak ettimBen ölçmem gözümün kararı iyidir hkdkdkdkd kalınlik daha önemli bakma sen.
Fenerbahçe ve Ordu&Spor mu bu ne kızFb ve ons olsun gerekirse. Cidden o sunumu görmeni isterim. Senin için dilekte bulunacağım
Benim daha iyi bir olcme taktigim var. Bu ise yaramazsa söyle ahshdhÇok eskiden gazetelerde falan çıkardı dünya ort. Ben de saf yuh nası ölçecez lan adamın yanında cetvel çıkarırsak ayıp olmaz mı, zoruna gitmez mi diye düşünürdüm (hiç sevgilim olmamıştı) Bi dahakine çaktırmadan yanına parmağımı koyup koşarak eve gelip cetvelle ölçcem, çok merak ettim
Banada söyle, banada söyleee bende bileyimBenim daha iyi bir olcme taktigim var. Bu ise yaramazsa söyle ahshdh
Fenerbahçe ve Ordu&Spor mu bu ne kız
Çok eskiden gazetelerde falan çıkardı dünya ort. Ben de saf yuh nası ölçecez lan adamın yanında cetvel çıkarırsak ayıp olmaz mı, zoruna gitmez mi diye düşünürdüm (hiç sevgilim olmamıştı) Bi dahakine çaktırmadan yanına parmağımı koyup koşarak eve gelip cetvelle ölçcem, çok merak ettim
İyi geceler canım istersen sorabilirsin sonra da.Zerriniffet , Lyanna Mormont , matmazelli , Gama Capella ve diğer tüm yorumda bulunanlar
Hepinize teşekkürler, çok şey öğrendim. Benim çok uykum geldi. İyi geceler.
Fb ' den şüphelendim bi ama diğerini cidden anlamadım, yok kız yapamıyorum öyle azıcık tanıyım durevet Ahaber ve now tv.
Fuckbudy veya one night stand diyorum çaktırma.
Konuyu hep ona getiriyorum ama ufaklığın o sorunu da vardıYa aslında çok klişe kocamandır seni mutlu eder vs boş... Hiç sevişmeyi bilmiyordur her türlü ve kontrol mekanizması yoktur kadın her yönden doyurulmak ister sana hitap şekli aktifliği dilini kullanabilmesi senin isteklerine duyarsız kalmaması vs bir bütüne bakmalıyız.
Kadını güzel moda sokamazsa kadın kaçar hatta haz alamaz soğur bile ilişki de. 12 -13 olmasını bu yönde beni tamamlıyorsa asla sorun etmezdim yanii/
Birde ben ölçmeden söylerlerdi ya bana. Ben ölçemem zaten söyleyemem beğenmezsem ayrılırım en nefret ettiğim şey erken boşalma aman aman denk gelmesin bana. Amin.xd
Ahaha simdi oral yaparken elini falan kullaniyorsun ya. Bir yandan gozunle iyice inceliyorsun elin ne kadarini kapliyor diye. Evine donunce o elini parmaklarini neyle nasil tuttuysan işte ahshd bir guzel olcuyorsun. 1-2 cmlik hata payiyla yaklasik ölçü oluyor.Banada söyle, banada söyleee bende bileyim
İki elimizi enlemesine üst üste koyuyoruz dimi çünkü diklemesineAhaha simdi oral yaparken elini falan kullaniyorsun ya. Bir yandan gozunle iyice inceliyorsun elin ne kadarini kapliyor diye. Evine donunce o elini parmaklarini neyle nasil tuttuysan işte ahshd bir guzel olcuyorsun. 1-2 cmlik hata payiyla yaklasik ölçü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?