Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Açıp gösteresim geldi benimki nasıl diye

Bizim lokel bu saatlerde çok yoğun oluyor bırakıp gidemiyorum arkadaşları Bi süredir aklımda sen kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun kuşum

Boğazımı sıktırmam, kendimi bağlatmam, işkenceye karşıyım, sağıma soluma iğne batırtmam, olmayacak pozisyonları denemem.
Bu mesaj yüzünden uyuyamadım çok canım çekti kııızz, sen beğendikçe geçmişe gidip okudum mafoldum

Bizim lokel bu saatlerde çok yoğun oluyor bırakıp gidemiyorum arkadaşları Bi süredir aklımda sen kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun kuşum
Belli bir saat yok , değişiyor. Antidepresan kullanıyorum. Bazen 11-12 gibi uyuyakalıyorum sızıyorum. Gece 4-5 gibi uyanıyorum telefonda takılıp sonra yine uyuyorum

Belli bir saat yok , değişiyor. Antidepresan kullanıyorum. Bazen 11-12 gibi uyuyakalıyorum sızıyorum. Gece 4-5 gibi uyanıyorum telefonda takılıp sonra yine uyuyorum
En iyisini yapıyosun, bizim işler yazın yoğun oluyor yoksa ben de istiyorum erken yatıp kalkmayı, yalnız tüm eğlenceyi kaçırıyosun o kötü

En iyisini yapıyosun, bizim işler yazın yoğun oluyor yoksa ben de istiyorum erken yatıp kalkmayı, yalnız tüm eğlenceyi kaçırıyosun o kötü
Lokelde mi çalışıyorsun?
Bu mesaj yüzünden uyuyamadım çok canım çekti kııızz, sen beğendikçe geçmişe gidip okudum mafoldum
Bir gün o gerçek ruh eşini bulur doya doya yaşarsın inşallah üzme kendiniiii

Aycan Sevgi ' cim o eşofmanın dışından ellemeyle pek anlaşılmaz ki nasıl saniyelik dokunup çekeceksin onu da anlamadım. O sıra yıvış yıvış muhallebi kıvamında olacağı için olmaz o iş. Ama eşofmandan veya penye şortla büyüklüğü belli olabilir. İnş BDE (Big Dick Energy) ' si vardır ne diyim. Yaşım geçiyor diyorsun ama hala çok gençsin, eminim düşündüğünden daha güzelsindir ama çok paldır küldür ilerliyosun. Bekarete önem veriyosun tamam ama bari ön sevişme gibi bişey yaşayın, öpüşün yada çıplak görün birbirinizi ne biliyim şu soyunulan oyunlardan oynayın sonra mutsuz olmanı istemem

Lokelde mi çalışıyorsun?

Heee STAR WARS pavyonundayım beklerim dsdshsa. Yok üzülmedim de canım çekti, aşerdim. Oyyy kız yeriiim seninde tüm dileklerin kabul olsun, ak dediğin ak, g.t dediğin g.t olsun, hayallerin gerçek olsun

Etimli kemiğimle katılıyorum.

Özellikle mizacı konu sahibi gibi eğlenceli birinin; kaderci toplumların gün yüzü görmemiş kurallarına göre yıpranmasına dayanamıyorum.

Çünkü erkek eğer çocukken ateşli hastalık yaşamışsa bile asansör düğmesi gibi kalmış olabiliyor.

Zaten dayamamış etmemiş belki tahrik bile olmuyor.

Erkekler sinemaya götürür ve kadının elini napar eder en az birkaç kere oraya sürteler.

Kesinlikle penisin inik ve kalkık hali görülmeden evlenmemeli bence konu sahibesi.

Lokelde mi çalışıyorsun?

Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidir

Birde Tülay diye kankası var evli ve bacaksız biriyle çıkıyor

Ama Zerrin hem bekar hem lükslü hemde saf biriyle çıkıyor ama sanırım onunda çükü kısa

El ele tutuşunca heyecanlanıyor musunuz? Bir şey hissediyor musunuz? Evlenmeden önce nişanlınız açar konuyu merak etmeyin. Öpüşme hamlesi yapar en azından. Ten çekimi ve ten uyumu önemli.

Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidir

Birde Tülay diye kankası var evli ve bacaksız biriyle çıkıyor

Ama Zerrin hem bekar hem lükslü hemde saf biriyle çıkıyor ama sanırım onunda çükü kısa
Yalan Dünya dizisini arada bir izliyordum. En çok Beyaz ve Orçun için bakıyordum. Tülay evli kısa boylu adamla birlikteydi evet. Ama bazı detayları unutmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…