- 30 Ekim 2023
- 383
- 906
- 23
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Sen bilirsinFb ' den şüphelendim bi ama diğerini cidden anlamadım, yok kız yapamıyorum öyle azıcık tanıyım dur
Flut calar gibi iste ahshdİki elimizi enlemesine üst üste koyuyoruz dimi çünkü diklemesineyaparsam adam çakozlar
Az daha gogıla FLUT CALAR ne diye yazacaktımFlut calar gibi iste ahshd
Ya da tek el arti dudak payi. O an nasil kolayina gelirse veya ne kadarini tutabilirsen ahshd
Hahaha kan beynine gitmiyorsa su an ahshdhAz daha gogıla FLUT CALAR ne diye yazacaktımZekamdan şüphe etmeye başladım artık
Açıp gösteresim geldi benimki nasıl diyeAslında vajinaların yarısı birbirine çok benziyor ama diğer yarısı gerçekten kişiye özel ve farklı farklı. Şişmanlık, zayıflık, doğum sayısı, yaşlılık, hormon bozuklukları ve genetik yaratılışı görünümü etkiliyor.
Bizim lokel bu saatlerde çok yoğun oluyor bırakıp gidemiyorum arkadaşlarıZerriniffet kızzzz Zerrin sen daha uyumadın mı? Beni etiketlemişsin ama eğlenceyi kaçırdım. 1 saat önce uyandım. Sizden önce konuya uğrayıp yorum yapmıştım:) yorumları okurken hararetlendim yine bir de reglim offf
Zerriniffet kızzzz Zerrin sen daha uyumadın mı? Beni etiketlemişsin ama eğlenceyi kaçırdım. 1 saat önce uyandım. Sizden önce konuya uğrayıp yorum yapmıştım:) yorumları okurken hararetlendim yine bir de reglim offf
Bu mesaj yüzünden uyuyamadım çok canım çekti kııızz, sen beğendikçe geçmişe gidip okudum mafoldumBoğazımı sıktırmam, kendimi bağlatmam, işkenceye karşıyım, sağıma soluma iğne batırtmam, olmayacak pozisyonları denemem.
Belli bir saat yok , değişiyor. Antidepresan kullanıyorum. Bazen 11-12 gibi uyuyakalıyorum sızıyorum. Gece 4-5 gibi uyanıyorum telefonda takılıp sonra yine uyuyorumBizim lokel bu saatlerde çok yoğun oluyor bırakıp gidemiyorum arkadaşlarıBi süredir aklımda sen kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun kuşum
En iyisini yapıyosun, bizim işler yazın yoğun oluyor yoksa ben de istiyorum erken yatıp kalkmayı, yalnız tüm eğlenceyi kaçırıyosun o kötüBelli bir saat yok , değişiyor. Antidepresan kullanıyorum. Bazen 11-12 gibi uyuyakalıyorum sızıyorum. Gece 4-5 gibi uyanıyorum telefonda takılıp sonra yine uyuyorum
Lokelde mi çalışıyorsun?En iyisini yapıyosun, bizim işler yazın yoğun oluyor yoksa ben de istiyorum erken yatıp kalkmayı, yalnız tüm eğlenceyi kaçırıyosun o kötü
Bir gün o gerçek ruh eşini bulur doya doya yaşarsın inşallah üzme kendiniiiiBu mesaj yüzünden uyuyamadım çok canım çekti kııızz, sen beğendikçe geçmişe gidip okudum mafoldum
Heee STAR WARS pavyonundayım beklerim dsdshsa. Yok üzülmedim de canım çekti, aşerdim. Oyyy kız yeriiim seninde tüm dileklerin kabul olsun, ak dediğin ak, g.t dediğin g.t olsun, hayallerin gerçek olsunLokelde mi çalışıyorsun?
Bir gün o gerçek ruh eşini bulur doya doya yaşarsın inşallah üzme kendiniiii
Etimli kemiğimle katılıyorum.Aycan Sevgi ' cim o eşofmanın dışından ellemeyle pek anlaşılmaz ki nasıl saniyelik dokunup çekeceksin onu da anlamadım. O sıra yıvış yıvış muhallebi kıvamında olacağı için olmaz o iş. Ama eşofmandan veya penye şortla büyüklüğü belli olabilir. İnş BDE (Big Dick Energy) ' si vardır ne diyim. Yaşım geçiyor diyorsun ama hala çok gençsin, eminim düşündüğünden daha güzelsindir ama çok paldır küldür ilerliyosun. Bekarete önem veriyosun tamam ama bari ön sevişme gibi bişey yaşayın, öpüşün yada çıplak görün birbirinizi ne biliyim şu soyunulan oyunlardan oynayın sonra mutsuz olmanı istemem
Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidirLokelde mi çalışıyorsun?
Bir gün o gerçek ruh eşini bulur doya doya yaşarsın inşallah üzme kendiniiii
El ele tutuşunca heyecanlanıyor musunuz? Bir şey hissediyor musunuz? Evlenmeden önce nişanlınız açar konuyu merak etmeyin. Öpüşme hamlesi yapar en azından. Ten çekimi ve ten uyumu önemli.Merhaba.
Görücü usulü ile eş adayı ilişkili konularım vardı. 1,5 - 2 aydır birisi ile yaklaşık 10 kez diyelim görüştük ve birbirimizi uygun bulduk; yakın arkadaşlarımın tavsiyelerini de buradaki konularımda da verilen tavsiyeleri de dikkate aldım. İçimiz birbirimize ısındı, bir evlilik götürebileceğimizi düşündük ve aileler arasında söz - nişan yüzükleri taktık. Nişan yapmadan Kasım ayı başında düğün yapmaya karar verdik. Daha yeni yeni el ele tutuşuyoruz, yandan birbirimize dokunuyoruz. Kadınlar kulübü konularında da çok görüyorum, cinsel hayatı sorunlu çok çift var. Ortamımız ve yetişme tarzımız muhafazakar yani cinsellik yaşamak çok zor, zaten bunu istemem de ama bir ön görü oluşturabilir miyim? Önceden anlaşılabilinir mi, tedbir alınabilir mi, ne konuşulur, nasıl konuşulur, derdindeyim. Yardımcı olacaklara, yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimle.
Aynen aynen.Şu yanlar varya dalak ve karaciğerin olduğu nasıl tarif edeceğimi bilemedimoralar güzel oluyor bence bi de sırt bi de aşşağı kenarlar
Gidıklanmak zaten tahrik edici bir şey.Gıdıklanmıyor musun? Benim hiçbir yerim yalanmadığı için bilmiyorum nasıl bir duygu.
Yalan Dünya dizisini arada bir izliyordum. En çok Beyaz ve Orçun için bakıyordum. Tülay evli kısa boylu adamla birlikteydi evet. Ama bazı detayları unutmuşum :)Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidir
Birde Tülay diye kankası var evli ve bacaksız biriyle çıkıyor
Ama Zerrin hem bekar hem lükslü hemde saf biriyle çıkıyor ama sanırım onunda çükü kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?