Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Üşenmedim cetvel bulup baktım 7-8 diyelim biz ona Bir de ortam sulak olunca insanın ellerinden kayıp gidiyor pırt pırt diye off çok zordu çoook. Aşıktım sanırım bi de. Doldur be meyhaneci
Ben de cetvelle baktim simdi ahaha hala kucuk yahu.
16-17 kararinda
16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?

Bana göre nişanlı iken yaşanmalı birşeyler ama yaşamak istemeyenlere saygım sonsuz. Fakat resmen kesilmemiş kavun bilemezsin ne çıkacak bahtına. Erken mi boşaliyor geç mi? Uvzu küçük mü büyük mü? Vs yani bu arada kadında da cinsel işlev bozukluğu çıkabilir. Ülke olarak cinsel bilgide bence sıfırız.
Zaten sapkınlıkların çıkma sebebi bu. Tabi ben aşkın olduğu yerde kural olmamalı tarafındayım herşeyi konuşabilir gör falan. Ten uyumunun önemini çok iyi anlayacaksınız emin ol. Bu arada fazla evlenmek için evleniyor gibisin hayatının dönüm noktası bir karar olduğunu da bil.

Çok teşekkürler. Dikkatliyim, adama ısındım, aramızda bir elektrik oluşturduk. Henüz nişanlıyız, tanımaya devam ediyoruz.

Üşenmedim cetvel bulup baktım 7-8 diyelim biz ona Bir de ortam sulak olunca insanın ellerinden kayıp gidiyor pırt pırt diye off çok zordu çoook. Aşıktım sanırım bi de. Doldur be meyhaneci
O ne ya hayatımda görmedim ereksiyon olmamış halı değil mi o ahahahah Tr ortalama ölçüsünde bile değil 13.5 muŞ ortalama. 18 max en iyi.
Birde her ereksiyon aynı değilmiş ölçü değişebilirmiş tamamen ne kadar heyecana geldiğine bağlı kan akışı.

Sorma bacım onu saymazsak ruh eşim gibi bişeydi, evlenirdim onunla. Kaç yıl geçti hala istek atıp duruyor, yarama tuz basıp görmezden geliyorum mecbur. Yürümezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…