- 13 Haziran 2025
- 292
- 361
- 18
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Üşenmedim cetvel bulup baktım 7-8 diyelim biz onaBir de ortam sulak olunca insanın ellerinden kayıp gidiyor pırt pırt diye off çok zordu çoook. Aşıktım sanırım bi de. Doldur be meyhaneci
16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?Ben de cetvelle baktim simdi ahaha hala kucuk yahu.
16-17 kararinda
Lan o da çok büyükBen de cetvelle baktim simdi ahaha hala kucuk yahu.
16-17 kararinda
Bu zamana kadar dayamadıysa yani bilmiyorum kafam karıştıNeler var neler, demek ki. Ben hiç görmedim. Şansa bırakmak istemiyorum. Perşembe bakarım, anlarım.
Böyle kalçanda hulahop çeviriyomuşsun gibi düşünTam olarak nasil sekillerden bahsediyorsun? Yanlis anlama, durumu anlamak adina ahshdhd
Unutulmaz bazı şeyler. Adamı 90derece dik açıyla oturtuyorsun sonra sende ona oturuyorsun g noktası bayram ediyor.16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?
Kız dur konu sahibi bizim gibi hayvan değil, biraz hassas davranBu zamana kadar dayamadıysa yani bilmiyorum kafam karıştı
Çok teşekkürler. Dikkatliyim, adama ısındım, aramızda bir elektrik oluşturduk. Henüz nişanlıyız, tanımaya devam ediyoruz.Bana göre nişanlı iken yaşanmalı birşeyler ama yaşamak istemeyenlere saygım sonsuz. Fakat resmen kesilmemiş kavunbilemezsin ne çıkacak bahtına. Erken mi boşaliyor geç mi? Uvzu küçük mü büyük mü? Vs yani bu arada kadında da cinsel işlev bozukluğu çıkabilir. Ülke olarak cinsel bilgide bence sıfırız.
Zaten sapkınlıkların çıkma sebebi bu. Tabi ben aşkın olduğu yerde kural olmamalı tarafındayım herşeyi konuşabilir gör falan. Ten uyumunun önemini çok iyi anlayacaksınız emin ol. Bu arada fazla evlenmek için evleniyor gibisin hayatının dönüm noktası bir karar olduğunu da bil.
O ne ya hayatımda görmedim ereksiyon olmamış halı değil mi o ahahahah Tr ortalama ölçüsünde bile değil 13.5 muŞ ortalama. 18 max en iyi.Üşenmedim cetvel bulup baktım 7-8 diyelim biz onaBir de ortam sulak olunca insanın ellerinden kayıp gidiyor pırt pırt diye off çok zordu çoook. Aşıktım sanırım bi de. Doldur be meyhaneci
Yok bacım önce parmaklarımı ölçtüm sonra cetvelle kaç cm diye baktım, bunları yaparken de iki damla yaş16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?
Bu zamana kadar dayamadıysa yani bilmiyorum kafam karıştı
Yine ne döndüğünü anlayamıyorum.Kız dur konu sahibi bizim gibi hayvan değil, biraz hassas davran
Ahaha elime cetvel alip baktim.16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?
Sorma bacım onu saymazsak ruh eşim gibi bişeydi, evlenirdim onunla. Kaç yıl geçti hala istek atıp duruyor, yarama tuz basıp görmezden geliyorum mecbur. YürümezdiO ne ya hayatımda görmedim ereksiyon olmamış halı değil mi o ahahahah Tr ortalama ölçüsünde bile değil 13.5 muŞ ortalama. 18 max en iyi.
Birde her ereksiyon aynı değilmiş ölçü değişebilirmiş tamamen ne kadar heyecana geldiğine bağlı kan akışı.
Kalkmış hali mi, inik hali mi? Türk standartlarında vajina derinliği kaç cm ki zaten. Nasıl olacak?Ahaha elime cetvel alip baktim.
16 cm penisten bahsediyorum evet. 16-17 guzeldir, iyidir hojjdur
Ben ölçmem gözümün kararı iyidir hkdkdkdkd kalınlik daha önemli bakma sen.16 cm penisten mi bahsediyorsunuz, neyi, nerede nasıl ölçtünüz, Yanınızda mı yahuuu?
Seneler icinde biraz buyumustur belki ahshdSorma bacım onu saymazsak ruh eşim gibi bişeydi, evlenirdim onunla. Kaç yıl geçti hala istek atıp duruyor, yarama tuz basıp görmezden geliyorum mecbur. Yürümezdi
Bu zamana kadar nasıl dayanabilmiş diyor bacımYine ne döndüğünü anlayamıyorum.
Vajina derinliği Uzay gibidir canım kendini penise göre ayarlar. Ve 20 cm kadar bile alır. Elastik baloncuk gibi.Kalkmış hali mi, inik hali mi? Türk standartlarında vajina derinliği kaç cm ki zaten. Nasıl olacak?
Ben onu bulamadım yaaUnutulmaz bazı şeyler. Adamı 90derece dik açıyla oturtuyorsun sonra sende ona oturuyorsun g noktası bayram ediyor.
Zaten twiligh filmi gibi sanıyor çünkü bir yerlerimizi kırmayalım demiş.Kız dur konu sahibi bizim gibi hayvan değil, biraz hassas davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?