- 19 Haziran 2025
- 916
- 1.694
- 28
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Valla da ben
Senin bu öpüşürken çeneyi kırma olayından dolayı listeden attı galiba ahahahahaAaa ben usturuplu degil miyim yazıklar olsun ahshdhd
Bakkal Mahmut abi yapsa pis sapik diyeceksiniz, yagusuklu Christian yapinca auu. Kadin milleti hepiniz boylesiniz!!Valla da benGidiyim de grinin elli tonunu izliyim fotoyu görünce canım çekti
Kirmadim la Allah korusun ahshdh baglari zedeledim. Yemin ederim 5 saat falan opustuk, gariban çenem baslarim boyle işe dedi ahshdhSenin bu öpüşürken çeneyi kırma olayından dolayı listeden attı galiba ahahahaha
Sana değil yalnız sana daHayır yaa, seni çok usturuplu bulduğumu yazmışım zaten. Herkesten öğrenecek bir şeyim var. Sana teşekkür ederim.
Ben ve müstakbel eşim de hiç, tek damla bile alkol almamışız ve tek dal bile sigara içmedik. Alkol kullananlara, sigara içenlere saygılıyız, onlara bir şey söylemiyoruz, yanlış anlaşılmasın.Ben hayatımda hiç alkol rakı vs bir şey içmedim , ağzıma sürmedim yani. Benim shotım ayran ve fişneeee suyuu.
Ayyyy grinin elli tonunu ben de izlemiştimValla da benGidiyim de grinin elli tonunu izliyim fotoyu görünce canım çekti
Ahhshahahah dün elinde mısır yiyen gif capsi atmıştım ya o modda yazdıklarınızı okuyorum baya sarıyorValla da benGidiyim de grinin elli tonunu izliyim fotoyu görünce canım çekti
Zaten malzeme olduk millete iki gundur ahshdAhhshahahah dün elinde mısır yiyen gif capsi atmıştım ya o modda yazdıklarınızı okuyorum baya sarıyor
Ben de izleyeyim mi, önerir misin?Ayyyy grinin elli tonunu ben de izlemiştimbdsm işkenceli şeyleri hiç sevmem ama o filmdeki Jamie Dornan fenaaa iyi seyirler Zerrincim
....doğdum doğalı kilolu, Sevda çenen tutulsun, ama repörtajımı bölüyosuunnnKirmadim la Allah korusun ahshdh baglari zedeledim. Yemin ederim 5 saat falan opustuk, gariban çenem baslarim boyle işe dedi ahshdh
Valla ben lise zamanı paket sigaraya başlamıştım birkaç ay içtim sonra bıraktım bağımlı olmadım neyseki. Şimdi kokusundan nefret ediyorum resmen. O yüzden hayatıma girecek kişi sigara,alkol kullanmayan birisi olmalı. Tabi içenlere benim de saygım var. Tamamen tercih meselesi yani.Ben ve müstakbel eşim de hiç, tek damla bile alkol almamışız ve tek dal bile sigara içmedik. Alkol kullananlara, sigara içenlere saygılıyız, onlara bir şey söylemiyoruz, yanlış anlaşılmasın.
Uc bes seks sahnesi disinda cok bir esprisi yok filmin. Bdsm iliski temelli bir hikaye.Ben de izleyeyim mi, önerir misin?
Zerriniffet de Sex and the city 'yi önerdi, bu hafta sonu izliycem.
İzle tabii zarar gelmez, daha da üsturuplu olarak kadınları anlama klavuzunu da öneririmBen de izleyeyim mi, önerir misin?
Önce bir fragmanına bak istersen. İçinde bdsm falan da var ya şimdi seni korkutmasın filmin içeriği. Fragman hoşuna giderse izlersin.Ben de izleyeyim mi, önerir misin?
Kaybedenler Kulubu'ndeki reçel sahnesi...İzle tabii zarar gelmez, daha da üsturuplu olarak kadınları anlama klavuzunu da öneririm
....doğdum doğalı kilolu, Sevda çenen tutulsun, ama repörtajımı bölüyosuunnn
Film mi Kadınları anlama klavuzu yoksa kitap mı?İzle tabii zarar gelmez, daha da üsturuplu olarak kadınları anlama klavuzunu da öneririm
BDSM, işkence, kırbaç, iğne batırma falan sevmiyorum, gerçekten korkutucu geliyor.Önce bir fragmanına bak istersen. İçinde bdsm falan da var ya şimdi seni korkutmasın filmin içeriği. Fragman hoşuna giderse izlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?