Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Ben hayatımda hiç alkol rakı vs bir şey içmedim , ağzıma sürmedim yani. Benim shotım ayran ve fişneeee suyuu.
Ben ve müstakbel eşim de hiç, tek damla bile alkol almamışız ve tek dal bile sigara içmedik. Alkol kullananlara, sigara içenlere saygılıyız, onlara bir şey söylemiyoruz, yanlış anlaşılmasın.

Ahhshahahah dün elinde mısır yiyen gif capsi atmıştım ya o modda yazdıklarınızı okuyorum baya sarıyor
Zaten malzeme olduk millete iki gundur ahshd

Arkadaslar ben hic oyle bir insan degilim. Burada yazılanlarin hepsi hayal ürünüdür, gercek kisi ve kurumlarla alakasi yoktur ahshd ben acilmamis bir gul goncasiyim

Cok okuyan var mi ya disaridan, siz pro uyesiniz, zenginsiniz görüyorsunuz ahshd

Ben ve müstakbel eşim de hiç, tek damla bile alkol almamışız ve tek dal bile sigara içmedik. Alkol kullananlara, sigara içenlere saygılıyız, onlara bir şey söylemiyoruz, yanlış anlaşılmasın.
Valla ben lise zamanı paket sigaraya başlamıştım birkaç ay içtim sonra bıraktım bağımlı olmadım neyseki. Şimdi kokusundan nefret ediyorum resmen. O yüzden hayatıma girecek kişi sigara,alkol kullanmayan birisi olmalı. Tabi içenlere benim de saygım var. Tamamen tercih meselesi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…