Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

fılat calır ne? Perşembe deneyeceğimin yarın arkadaşımla provasını yapıcam, usturuplu hanım iş arkadaşımla.
Böyle iki elini üstüste koyup ölçüyomuşsun Yaaa o iş yaş gibi geliyor bana, nasıl elleyeceksin ki? Hadi çaktırmadan elin çarptı diyelim nasıl anlayacaksın hemen avuçlamadan, adam bu sefer seni sapık sanmasın

Bulamadım ne yazıkki. Aslında 2 senedir cinsellikten uzağım. Usturuplu muyum bilemedim genel olarak sakin bir yapım olduğu için dışardan farklı görünüyorum ama içimde alevler fışkırıyor. İçerde görünmeyen bir volkan var sinirlendim mi de tam patlıyorum. Çaktırmadan dokunmak nasıl olacak öyle:)

Dimi direkt ellemek tuhaf olur öyle. Önce bir sanal seks mi yapsalar bilemedimki. Yüz yüze görüşmede sarılma, öpüşme derken o an biraz daha yaklaşıp hissedebilir ama yine de gerçek boyutunu bilemez. Erekte haliyle aynı değil sonuçta. Tamamen şansa kaldı işin konu sahibi.

İki el üst üste mi, anlayamadım. Dur yaa ne avuçlaması . Niye sapık olayım ki, zaten nişanlıyız, el ele yiz, yandan yandan dokunuyoruz, biraz sarılıcam. Haaaaoteldeki kuaför arkadaşım bana afrodizyak etkili bitkisel parfüm karışımı sürecek. Adam tahrik olsun, bana bağlansın diye. Çaktırmadan yanlışlıkla ben onu ellerim, birkaç saniye. Yoksa meraktan çatlıycam.

Kız bendeee.Dışardan çok masum, saf görünüyorum, bide böyle muhabbetler yapmadığım daha üsturuplu durduğum için baya baya saygı duyuyolar Bilmiyolar ki içimde bir Nuri Alço var dsdhsda

Bi şeyler yapıcam işte, yatağa giremeyeceğime göre dolaylı yaolardan işte.

Yok yanlış anlama çiçeğim direk yapsan sapık gibi durmazsın tabii ama çaktırmadan elin çarpsa ne biliyim garip durur sanki Niyetini anlamayacağı için life without anxiety 'in dediği gibi buluşur buluşmaz sıkıca sarılsan mı acaba adama?

Zerriniffet buna yorum yapar mısın?

Buldum buldum, en iyisi siz Strip Poker oynayın
Abooo kız ilk kez senden duydum bunu. Nedir diye netten baktım:

Strip poker, bir parti oyunu ve geleneksel pokerin bir türü. Oyuncular kaybettikleri her el kıyafetlerini çıkarırlar. Hemcins bireyler veya farklı cinsten kişilerle birlikte oynanabilir.

Yazıyor. Sevdim bu oyunuu baaakkk. İlerde denemeye değecek iyi birisi çıkarsa karşıma uygularım inşallah

Buldum buldum, en iyisi siz Strip Poker oynayın
Poker moker oynayamam yaa. Ben usturuplu arkadaşımın önerdiğini yapıcam. Valla yapıcam. Sonrası için sizin de diğer arkadaşların da burada önerdiklerini gözden geçiricem, tekrar okuycam burayı ona göre bir yol çizicem. Şansa bırakmak istemiyorum, çok yüksek beklentilerim yok ama temel bazı şeyler de olsun. Perşembe bir yoklayayım.

Soyunmadan önce bir shot da atabilirsin

Ne varsa fingirdek arkadaşlarında var bak sen bu sözümü yabana atma

Aaa ben usturuplu degil miyim yazıklar olsun ahshdhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…