- 13 Haziran 2025
- 292
- 359
- 18
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
fılat calır ne? Perşembe deneyeceğimin yarın arkadaşımla provasını yapıcam, usturuplu hanım iş arkadaşımla.Lyanna Mormont gördün mü bak demiştim sana artık bakireyim diye, bide Aycan Sevgi aklıma gelmişken Lya'nın fılat calır yöntemini denemeyi unutma perşembe günü
Böyle iki elini üstüste koyup ölçüyomuşsunfılat calır ne? Perşembe deneyeceğimin yarın arkadaşımla provasını yapıcam, usturuplu hanım iş arkadaşımla.
Bulamadım ne yazıkki. Aslında 2 senedir cinsellikten uzağım. Usturuplu muyum bilemedimUsturuplu hanım bulabildin mi menim için? Sen veZerriniffet bana çok usturuplu geldiniz. Çevremde de usturuplu hanım yok. En usturuplusu adama tayt eşofman giydir, tahrik et, pipisinin olduğu yere bak; büyük mü, iyi kalkıyor mu anlarsın diyor . Olayı geliştirdik, bir de çaktırmadan dokunacağım.
Dimi direkt ellemek tuhaf olur öyle. Önce bir sanal seks mi yapsalar bilemedimki. Yüz yüze görüşmede sarılma, öpüşme derken o an biraz daha yaklaşıp hissedebilir ama yine de gerçek boyutunu bilemez. Erekte haliyle aynı değil sonuçta. Tamamen şansa kaldı işin konu sahibi.Böyle iki elini üstüste koyup ölçüyomuşsunYaaa o iş yaş gibi geliyor bana, nasıl elleyeceksin ki? Hadi çaktırmadan elin çarptı diyelim nasıl anlayacaksın hemen avuçlamadan, adam bu sefer seni sapık sanmasın
İki el üst üste mi, anlayamadım. Dur yaa ne avuçlamasıBöyle iki elini üstüste koyup ölçüyomuşsunYaaa o iş yaş gibi geliyor bana, nasıl elleyeceksin ki? Hadi çaktırmadan elin çarptı diyelim nasıl anlayacaksın hemen avuçlamadan, adam bu sefer seni sapık sanmasın
Kız bendeee.Dışardan çok masum, saf görünüyorum, bide böyle muhabbetler yapmadığım daha üsturuplu durduğum için baya baya saygı duyuyolarBulamadım ne yazıkki. Aslında 2 senedir cinsellikten uzağım. Usturuplu muyum bilemedimgenel olarak sakin bir yapım olduğu için dışardan farklı görünüyorum ama içimde alevler fışkırıyor. İçerde görünmeyen bir volkan var sinirlendim mi de tam patlıyorum. Çaktırmadan dokunmak nasıl olacak öyle:)
Bulamadım ne yazıkki. Aslında 2 senedir cinsellikten uzağım. Usturuplu muyum bilemedimgenel olarak sakin bir yapım olduğu için dışardan farklı görünüyorum ama içimde alevler fışkırıyor. İçerde görünmeyen bir volkan var sinirlendim mi de tam patlıyorum. Çaktırmadan dokunmak nasıl olacak öyle:)
Bi şeyler yapıcam işte, yatağa giremeyeceğime göre dolaylı yaoDimi direkt ellemek tuhaf olur öyle. Önce bir sanal seks mi yapsalar bilemedimki. Yüz yüze görüşmede sarılma, öpüşme derken o an biraz daha yaklaşıp hissedebilir ama yine de gerçek boyutunu bilemez. Erekte haliyle aynı değil sonuçta. Tamamen şansa kaldı işin konu sahibi.
Yok yanlış anlama çiçeğim direk yapsan sapık gibi durmazsın tabii ama çaktırmadan elin çarpsa ne biliyim garip durur sankiİki el üst üste mi, anlayamadım. Dur yaa ne avuçlaması. Niye sapık olayım ki, zaten nişanlıyız, el ele yiz, yandan yandan dokunuyoruz, biraz sarılıcam. Haaaaoteldeki kuaför arkadaşım bana afrodizyak etkili bitkisel parfüm karışımı sürecek. Adam tahrik olsun, bana bağlansın diye. Çaktırmadan yanlışlıkla ben onu ellerim, birkaç saniye. Yoksa meraktan çatlıycam.
aaa o iş yaş g
Yaaa o iş yaş gibi geliyor bana, nasıl elleyeceksin ki? Hadi çaktırmadan elin çarptı diyelim nasıl anlayacaksın hemen avuçlamadan, adam bu sefer seni sapık sanmasın
İki el üst üste mi, anlayamadım. Dur yaa ne avuçlaması. Niye sapık olayım ki, zaten nişanlıyız, el ele yiz, yandan yandan dokunuyoruz, biraz sarılıcam. Haaaaoteldeki kuaför arkadaşım bana afrodizyak etkili bitkisel parfüm karışımı sürecek. Adam tahrik olsun, bana bağlansın diye. Çaktırmadan yanlışlıkla ben onu ellerim, birkaç saniye. Yoksa meraktan çatlıycam.
Bi şeyler yapıcam işte, yatağa giremeyeceğime göre dolaylı yaolardan işte.
Abooo kız ilk kez senden duydum bunu. Nedir diye netten baktım:Buldum buldum, en iyisi siz Strip Poker oynayın
Poker moker oynayamam yaa. Ben usturuplu arkadaşımın önerdiğini yapıcam. Valla yapıcam. Sonrası için sizin de diğer arkadaşların da burada önerdiklerini gözden geçiricem, tekrar okuycam burayı ona göre bir yol çizicem. Şansa bırakmak istemiyorum, çok yüksek beklentilerim yok ama temel bazı şeyler de olsun. Perşembe bir yoklayayım.Buldum buldum, en iyisi siz Strip Poker oynayın
Soyunmadan önce bir shot da atabilirsinAbooo kız ilk kez senden duydum bunu. Nedir diye netten baktım:
Strip poker, bir parti oyunu ve geleneksel pokerin bir türü. Oyuncular kaybettikleri her el kıyafetlerini çıkarırlar. Hemcins bireyler veya farklı cinsten kişilerle birlikte oynanabilir.
Yazıyor. Sevdim bu oyunuu baaakkk. İlerde denemeye değecek iyi birisi çıkarsa karşıma uygularım inşallah
Ne varsa fingirdek arkadaşlarında var bak sen bu sözümü yabana atmaPoker moker oynayamam yaa. Ben usturuplu arkadaşımın önerdiğini yapıcam. Valla yapıcam. Sonrası için sizin de diğer arkadaşların da burada önerdiklerini gözden geçiricem, tekrar okuycam burayı ona göre bir yol çizicem. Şansa bırakmak istemiyorum, çok yüksek beklentilerim yok ama temel bazı şeyler de olsun. Perşembe bir yoklayayım.
Aaa ben usturuplu degil miyim yazıklar olsun ahshdhdUsturuplu hanım bulabildin mi benim için? Sen veZerriniffet bana çok usturuplu geldiniz. Çevremde de usturuplu hanım yok. En usturuplusu adama tayt eşofman giydir, tahrik et, pipisinin olduğu yere bak; büyük mü, iyi kalkıyor mu anlarsın diyor . Olayı geliştirdik, bir de çaktırmadan dokunacağım.
Kız bendeee.Dışardan çok masum, saf görünüyorum, bide böyle muhabbetler yapmadığım daha üsturuplu durduğum için baya baya saygı duyuyolarBilmiyolar ki içimde bir Nuri Alço var dsdhsda
Ben hayatımda hiç alkol rakı vs bir şey içmedim , ağzıma sürmedim yani. Benim shotım ayran ve fişneeee suyuu.Soyunmadan önce bir shot da atabilirsin
Bu aksam ne konusacaksak konusalim, yarin gece ben yoğumSoyunmadan önce bir shot da atabilirsin
Aaa ben usturuplu degil miyim yazıklar olsun ahshdhd
Hayır yaa, seni çok usturuplu bulduğumu yazmışım zaten. Herkesten öğrenecek bir şeyim var. Sana teşekkür ederim.Sen veZerriniffet bana çok usturuplu geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?