Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

aynen aşko, kocamda var baştan ıyy diye bakıyom diye bitürlü açılamamış bana, gerçe şimdi alıştım artık.

Ben de sevgilimin ayak fetişi olduğunu yeni öğrendim bir anda kendisi kabul etmese de fetiş değil kadın bedeninin her yeri öpülesi dese de ufak çaplı bir şok geçirdim
benim kocada öyle başladı, heryerine bayılıyom vb. şuan aşırı değil, tadını çıkarıyom desem yeri, masaj vb.

Öff ayak hic hazzetmedigim bir organ. Niye ayagimi emcuklesin adam ya.
Forumda ne yazsam basima geliyor diye cok yazmak da istemiyorum ahshd

Valla neyse ki kabul edebileceğim bir sey cikti da adami mutlu edebildim
herkez merak etmiş kız, neymiş bu fetiş? sürpriz bişe galiba. emcüklelsin ya seviyosa kafasına geldim, biz onları emcüklüyozya oda ayak parmaklarımı emcüklesin modundayım. yorgun günden sonra masajda fena gelmiyo hani, alıştım ben uzatır oldum

benim kocada öyle başladı, heryerine bayılıyom vb. şuan aşırı değil, tadını çıkarıyom desem yeri, masaj vb.
Sndjdnd aslında belliydi mesela ayaklarıma oje sürdüğüm zaman ne güzelsin her yerine bakıyorsun diyordu ya da kucağına alıp oynuyordu ama öpme gibi bir şey olmadı seks esnasında pozisyon değiştirince birden öpmeye başladı ayağımı güldüm yani napim sldkdksksj şok oldum pek seksi gelmedi hoşuma gitmedi açıkçası o da hayır benim fetişim yok diyo

seks esnasında o anın büyüsüyle şırı tepki vermezsin diye yapmıştır, fetiş olmasada belki tahrik oluyodur sadece, gözlemle, aşırı değilse keyfini çıkar, tüm gün yorulduğun zaman, tüm gün yüksek topuklarda yorulursan fln. köle vb. boyuta varmıyosa, keyif verdiği anlar olmuyoda değil. aman aman bi tahrik olmuyosun ama onun mutluluğunu, tahrik olduğunu görünce ana bırakıyosun işte. ben bu moddayım şuan.

Zerrin iffet lokallerin vip konsamatrisidir

Birde Tülay diye kankası var evli ve bacaksız biriyle çıkıyor

Ama Zerrin hem bekar hem lükslü hemde saf biriyle çıkıyor ama sanırım onunda çükü kısa
Yalnız ekistıradan oryantel zanaatkarlığım, hayat koçluğum ve sahte psikologluğum da var onları unutmayalım litfen Şarkı da söyleyebiliyorum

Ya işte nasıl konuşulur ki, olayı biliyor mu, cinselliğe nasıl bakıyor, erken boşalır mı, isteği iyi mi? Bu ve benzer sorulara cevap bulunabilir mi?
Cinsellik konusunda kötü yanlarını söyleyen erkek görülmemiştir. Anlattırmaya kalksan kendi haklarında destansı hikayeler yazarlar ki internette ki yorumlarını okuyoruz. Yok efendim günde 3-5 posta atmalar falan

Madem beğenildi devamını da yazıyım, zıbıkçı da durur mu yapıştırmış cevabı; hanım hanıııım öylesini bulsam ben kendi g.tüme so.arım diye dsdshs

En çok da kendini övenler fos çıkıyor zaten, işinde iyi olan anlatmaya gerek duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…