- 16 Temmuz 2023
- 7.300
- 19.207
- 178
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Adamın namusunu temizlemişsin helal olsunnnBen birini 2. buluşma sonrası arabayla manzaralı yere götürmüştüm. Buluşmaların devamına değecek mi diye de ürün kontrol yapmıştım. Adama eskort muamelesi mi çekmişimAma sonrasında 2 sene sevgili olduk. Umarım temizlemişimdir namusunu.
senide merak ediyoz kız, bakalım senin nasıl geçcek yarın akşamda aycandayız. bana bakma evlilik sıradan normal işteValla aycan için daha heyecanlıyım ahshd kendi macerami bir kenara koydum resmen
Bende öyle canım biliyorsun iyikide kumar oynamisizYorumlara bi baktım da ,ben resmen kumar oynamışım neyse hem aşkda hem de kumarda kazanmışım
Sen nazara geleceksin bacımBende öyle canım biliyorsun iyikide kumar oynamisiz
Hayır gelmeyeyim ya birşey demedim sadede iyiki kumar oynadık şansına dedikSen nazara geleceksin bacımdikkat et
Ben de merak ediyorum bakalim saatler kaldisenide merak ediyoz kız, bakalım senin nasıl geçcek yarın akşamda aycandayız. bana bakma evlilik sıradan normal işteolursa olur olmazsa yarın bakarız misali
bu akşam seni okuyalım, yarın akşam aycanı, işiniz ras gitsin inş.Ben de merak ediyorum bakalim saatler kaldi
Bol fantezili , güzel bir gece diliyorum senin içinBen de merak ediyorum bakalim saatler kaldi
Bildirim gelse diye heycanla bekliyordumBeeeen geeellddiiiiimmm ahshdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?