- 20 Ocak 2010
- 49.838
- 196.349
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Nasıl biraz detay ver güccük mü çıktı kızAhashsh @Zerriniffet boy-ayak-el teorini çürüttüm yeavrum
Valla bir haltlar karıştırmadım dün hastanede bir yakışıklı ile kesiştik sadece o kadar
Ahsheh ya simdi direkt adami çekiştirmiş gibi olacagim, anlayin iste.Nasıl biraz detay ver güccük mü çıktı kız
Valla ben hiç birşey anlamadım üff adam ufak tefek miydi madem çürüttün tersi olmaliAhsheh ya simdi direkt adami çekiştirmiş gibi olacagim, anlayin iste.
Ama keyifliydi, biraz daha devami gelir oyle bakarim duruma.
Hadi bakalim basligin siftahini ben yaptim, darisi aycan, zerrin ve life'in basina
Adam 196Valla ben hiç birşey anlamadım üff adam ufak tefek miydi madem çürüttün tersi olmali
Ohaa o zaman asyalı ciktı ama ne diyorduk islevi işleviAdam 196
Ama yine de boyle guneste yatan kedi gibi minnos bir hale geldim, oyle salak salak sırıtıyorum ahshhd
Hadi bakalim bu sefer olmus olsun artik yaa
Asyali da demeyelim simdi. Ahhs ay guncel olay olunca utandim anlatmaya su an absbdhdOhaa o zaman asyalı ciktı ama ne diyorduk islevi işlevi
Beni konuşturacaksınız şimdiAsyali da demeyelim simdi. Ahhs ay guncel olay olunca utandim anlatmaya su an absbdhd
Ama olur yani gideri var ahshdb
Iste ne cikarsa bahtina anacimBeni konuşturacaksınız şimdieski sevgilim 197'ydi gayette şeydi yani asya masya yoktu
Yav bakma geyik yapıyoruz cidden bunun bib önemi yok önemli olan performans ve seni mutlu etmesi anladığım kadariyla gayet mutlusunAsyali da demeyelim simdi. Ahhs ay guncel olay olunca utandim anlatmaya su an absbdhd
Ama olur yani gideri var ahshdb
Akşam mısır patlatcam beklemedeyizIste ne cikarsa bahtina anacim
Simdi gozler aycanda, bakalim kutusundan hıyar mi cikacak ahshd (burada tablet reisin fotosunu ekledigimi hayal edin)
İşte normalde böyle beklenir ayaklar özellikle büyükse bide boyuna posuna göre olmalıBeni konuşturacaksınız şimdieski sevgilim 197'ydi gayette şeydi yani asya masya yoktu
196 mi hay maşallah djdjdkdkdghAdam 196
Ama yine de boyle guneste yatan kedi gibi minnos bir hale geldim, oyle salak salak sırıtıyorum ahshhd
Hadi bakalim bu sefer olmus olsun artik yaa
Öyleydi zaten, kendi büyük, eli, ayağı büyük başka yerler minnak olamazdı ve olmadı. Nerde bu asılsız iddiayı ortaya atan zerrin? Tinder'da mahsur kaldı oİşte normalde böyle beklenir ayaklar özellikle büyükse bide boyuna posuna göre olmalıha ufak tefek adamların kendi kadar şeyi olduğunuda biliyoruz o başka
Benim exim 176 falan, ama... boyundan kesilen baska yere verilmis ahshdhdİşte normalde böyle beklenir ayaklar özellikle büyükse bide boyuna posuna göre olmalıha ufak tefek adamların kendi kadar şeyi olduğunuda biliyoruz o başka
Ben 172yim, tanistigimizda ayagimda 12 cm topuklu vardi, adam hala benden uzundu196 mi hay maşallah djdjdkdkdgh
Öyle birini tanidım bende hatta şey demiştim 10 santim boyuna gitsin ister misin?Benim exim 176 falan, ama... boyundan kesilen baska yere verilmis ahshdhd
Ahshhdh ay sesli guldumÖyle birini tanidım bende hatta şey demiştim 10 santim boyuna gitsin ister misin?Çok zor bi soru sordum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?