- 20 Kasım 2018
- 15.494
- 58.408
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Baya bi duyuru yapmıştı bak bu olabilir, inş bizimle paylaşmazAhshdh disaridan takip edenler varsa bunlar kafayi yedi diyordur kesin.
Red Phoenix acaba zerrine ozelden çük fotolari gitti de onlarla meşgul oldugu icin mi bakamiyor buraya ahsbd
Kız burda bana gelmediyse kimseye gitmez o fotolar ama telegramı anlatmak istemiyorum ühüüüüüAhshdh disaridan takip edenler varsa bunlar kafayi yedi diyordur kesin.
Red Phoenix acaba zerrine ozelden çük fotolari gitti de onlarla meşgul oldugu icin mi bakamiyor buraya ahsbd
Gece oper koklar uyur, gondermez bizeBaya bi duyuru yapmıştı bak bu olabilir, inş bizimle paylaşmaz
Albümü şak diye masaya vurursa görürsünGece oper koklar uyur, gondermez bize
Zerrin: rota yeniden oluşturuluyortelegramı anlatmak istemiyorum ühüüüüü
Insallah sadece albümü vurur şak diyeAlbümü şak diye masaya vurursa görürsün
Ahmet düşme ahmeeettt valla çok acayip biyer neyse ki kurtuldumZerrin: rota yeniden oluşturuluyor
Benim adam homeoffice çalışıyor, 1 saat sonra molaya çıkacak. Konu beni çok yoruyorInsallah sadece albümü vurur şak diye
Ben uc bucuk kere yoruldugum icin su an cok sakinim. Birkac gun rahat takilirim konuda.Benim adam homeoffice çalışıyor, 1 saat sonra molaya çıkacak. Konu beni çok yoruyor
Kocan diyecek ki bizim hatuna noldu ahshdBenim adam homeoffice çalışıyor, 1 saat sonra molaya çıkacak. Konu beni çok yoruyor
Aycan minnoş minnoş soru soruyordu, biz kudurdukBen uc bucuk kere yoruldugum icin su an cok sakinim. Birkac gun rahat takilirim konuda.
Aycan resmen hepimizi yoldan çıkardı tovbeler olsun
Yazik olan zerrinle life'a oluyorAycan minnoş minnoş soru soruyordu, biz kudurduk
Banane benim adam evde hazırYazik olan zerrinle life'a oluyor
Aksama kadar bitir hazirliklarini, Aycan elleyip gelecek ahshdYa oje sürmeue gidicem lütfen 15 sayfa yazmayın bak engellerim hepinizi
Aaa ben o dün saniyordum ya doğru persembe demişti yoklama isiniAksama kadar bitir hazirliklarini, Aycan elleyip gelecek ahshd
Fantezi fetiş dediysek bdsm de demedik yahu kirbaclayip oranı burani bağlayacak değildir zaar. Hoş öyle de seviyor olabilir. İşte o adami öpüşe koklasa memnun edemezsin evet sormakda fayda var. ne çıkarsa bahtina. Evet ten uyumu önemli bazı uzuvlar önemli vücut kilini sevmez misal bı çıkar vücudu Kazak GB kaplama ee bosancakmisin?? Yani önemsemene göre dozuna göre değişir. Aaaa küçük penisli denk geldi? Nolcak. Sen sonucunda napicaksin ona göre kendin karar ver. Dışardan bakmayla anlasilmiyor ne sevdiği ne istedigi. O da sana sorsun. Sen de patates çuvalı gbisindir misal o da yöneten kadın seviyordur nolcak o da mutsuz? sakkadanak sorun bence herkes herşeyi öğrensin evlensin . ya da kontrol et ne bileyim. Sonra mutsuz olup 2. Yılda boşanma yani.Biz düzünü yapabilelim yeter. Fantezi ve fetiş sonralardan düşünürüz. Allak korusuni bi yerimiz kırılır. Yıllardır beklediğimiz cinselliğimizi yaşamadan.... Sağ olun.
Hiç Olcmeyenlerde varsa bu ülke ortalamasına göre de ölçen olur ortalamanın altı mi üstü mü diyeAma tr ortalaması 13 14 çok da şaapmayın
Tr de hiç ölçmeyen erkek yoktur onlarda bu huydur çünküHiç Olcmeyenlerde varsa bu ülke ortalamasına göre de ölçen olur ortalamanın altı mi üstü mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?